|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
La Moderatoiure
|
Dot.: ..Cieliste usta..
To wstawiam fotkę tego Pierre Rene Dream Shine nr 06
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
jak myslicie beda jeszcze gdzies te blyszczyki wibo nr 7?? tak sie rzucilyscie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
AVON ColorTrend 14
http://img403.imageshack.us/my.php?image=ustaob8.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
fajna jest nablyszczajaca szminka avonu "champagne"
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
ja też jestem fanką cielistych błyszczyków xD xD, ideału nie znalazłam ale moim faworytem do tej pory jest zdecydowanie Revlon Super Lustrous, nr. 8
![]() ![]() jaśniutkie ale już perłowe odcienie to pomadki dwie z oriflame 'Mother of perl'' ale to juz bardziej biała i się trzeba nieźle namachać żeby było ładnie i żeby ''zabić'' blask to potem pudruję usta i ''Molten'' jest Ok, i jasny róż z Revlonu również perłowy i też się muszę namachać , a raczej musiałam bo od kiedy mam włosy rude to zrezygnowałam z różu na ustach co nie zmienia faktu ,że jest ładny. hmm błyszczyk z Gosh'a Gosh Lip Gloss 001 ale nie wiem czy można jej jeszcze kupić bo nie widziałam już od dawna i jest bardziej brązowy ale dla mnie ok ![]() zamieszczam troszkę fotek ps. wiem ,że mi coś koło ust wyskoczylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zadomowienie
|
dochodzę do wniosku ,że najbardziej blade są bez niczego;/ hmm znacie jakies balsamy , pomadki ochronne itd które nie zostwiają takiej błyszczącej warstwy? byłyby dla mnie idealne do tej pory używałam z Nivea, Bebe najczęściej czasami Avon i wszystkie zostawiają ostatnio kremik uniwersalny z Oriflame.Mogą nawet smierdziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nAtaL!a Czas edycji: 2007-07-25 o 20:47 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
a ja sobie dziś kupiłam Wibo nr 7,jestem zadowolona,baaardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki za cynk o tej 7 wibo
![]() ![]() A tak nawiasem juz raz mialam wybierac miedzy 7, a 4 i glupia wybralam 4, a teraz lezy nieuzywana(nie polecam jej daje trupio blady perlowy polysk na ustach, ktory zdecydowanie mi nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
NIE ZNOSZE WAS!!!!!!!!!!
Miałam omijac drogerie z daleka, a teraz narobiłyście mi smaku na jasną pomadkę, w dodatku miałam dzisisj ciemno umalowane oczy i niechcący dosżłam do wniosku ze taki błyszczyk/pomadka przydałby mi się... JESTEŚCIE OKROPNE!!!!!!!! ![]()
#911 |
Zadomowienie
|
kurcze nie straszcie ze nie ma:P:P ja jade zobaczyc w piatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
Tak, prostokątny ze sebrną nakrętką
![]() Ja już sama nie wiem. Po pierwszych użyciach byłam zadowolona z tego wibo nr 7, a teraz to wydaje mi się, że na ustach wygląda jak zwykły, bezbarwny błyszczyk. Zero koloru, a żeby coś było widać, to muszę nałożyć chyba ze 3 warstwy, a przez to się "rozlewa" na ustach i poza nimi ![]()
#913 |
Zadomowienie
|
hmmm no bo Wibo to chyba jakaś taka kiepska firma bardziej niż dobra.No ale ja nie o tym chciałam się pochwalić moim nowym odkryciem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Już ktoś pisał o tym korektorze z This&that- takze go nabyłam, i przy delikatnym nakąłdaniu oraz wymieszaniu z błyszczykiem jest nawet, nawet
![]() Aczkowliek, jak na mój gust, jest troszkę za ciemny (mógłby dawac taki efekt, żeby usta się "slepiały" ze skórą- a mimo to widać, że JEST ![]()
#915 |
Zadomowienie
|
ja sobie kupilam ten blyszczyk wibo szukamal bo w jednym rossmanie byl tylko nr 6 ale poszlam do drugiego i byla 7.... na moich ustach jednak wyglada prawie jak bezbarwny... no nic.... zobaczymy... moze go polubie z czasem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Konto usunięte
|
Te wasze cieliste blyszczyki jak dla mnie wcale nie sa cieliste. A taki mi sie taki kolor na ustach marzy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
aaaaa leeece jutro o sklepu po ten blyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisisj oglądałam właśnie szminki vipery, patrzę zadowolona "o, dokładnie taki kolor" a to był korektor ![]() ![]() Trzeba poszukać firmy która produkuje najbardziej "maziste" korektory (może po składach jakoś wydedukować?)
![]() |
#919 |
Zadomowienie
|
wiecie co... ja doszlam do wniosku ze dla mnie chyba nie nadaja sie cieliste blyszczyki. Jestem jasną blondynką o jasnej cerze, jak jeszcze zrobie cieliste usta wyglada to brzydko. Próbowałam z tym wibo nr 7 i jezeli dam malą warstwe to jest prawie jak bezbarwny. Gdy dałam więcej poprostu okropnie(na moich ustach!) bo tak jakby usta zlały się z cerą a jedyne co odroznialo je to świecąca powłoka.... ale moze to ja jestem przeczulona jakos bo od ok tygodnia mialam ochote kupic sobie jakiś soczysty, malinowy transparentny błyszczyk a jednak skusiłam sie na ten cielisty wibo... ech..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1566825 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1566825 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1640176 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=1640447 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3009403 b) dziwne że musimy tak szukać, nie? Każda firma oferuje wszelkie odcienie brązów, różów, czerwieni, a nie beże... c) hej hej Warszawianki, to prawda, ze wykupiłyście wszystkie wibo nr7? Ile on kosztuje? Jakoś tez mnie chętka łapie ![]()
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Vibo nr jest fajny ale strasznie podkre
#922 |
Zakorzenienie
|
Ja mam Vibo nr 7 jest fajny ale strasznie podkreśla wszelkie nierówności na ustach no i idzie go za dużo nałożyć wtedy wygląda nieciekawie. Ale ogólnie lubię go, u mnie daje takie bladoróżowe usta...a wolałabym cieliste
![]() ![]()
#923 |
Zadomowienie
|
no widzisz
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Wtajemniczenie
|
A więc widzę, że nie tylko ja mam problem z tym, że zaczyna wyglądać jak zwykły bezbarwny błyszczyk (wibo nr 7 oczywiście)
![]() ![]()
#925 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupiłam Wibo nr 7 i jestem zadowolona
![]() Oto efekty ![]()
#926 |
Wtajemniczenie
|
I kolejna osoba, na której ładnie wygląda
![]()
#927 |
Zakorzenienie
|
Kicia_Wampirzyca prezentuje sie rewelacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
Wczoraj kupiłam sobie błyszczyk wibo nr 6 bo 7 chyba już nigdzie w Warszawie nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
kicia swietne tylko moj nr 7 jest na ustach bezowy a u ciebie taki rozowawy jak nr 6
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomadka lub błyszczyk w odcieniu jasnego beżu - znacie? :) Czekam na opinie...
Lepiej kup sobie podklad Wibo Make-up Brilliance kolor pastelowy kosztuje tak 7zł w Rossmanie i daje taki efekt jasno bezowych ust, tez nie moglam nic znalezc i tak robie i jest takii efekt.. naprawde wypróbój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.