![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy wątek.Spodnie i bluzeczka. ZAPRASZAM!!!:):):)
Szukam!!!!
-bluz, rybaczek, spódnic, toreb i torebek, ubrań w stylu sportowym, eleganckim, fajnych ksiażek...i wszystkiego co mi się spodoba. To moj pierwszy wątek tutaj, więc licze na waszą wyrozumiałość. 1)Eleganckie Ciemnozielone spodnie na kantke, z fajnymi kieszonkami. 2)Śliczna czerwona bluzeczka na ramiączkach(100% polymaide. Na metce jest napisane ,,specially made for H&M'') 3)Eleganckie jasnoniebieskie spodnie z czarnymi pionowymipaskami.(100% polyster. Rozmiar 14/16 firma:creme fraiche') (dokładniejsze wymiary podam...gdy ktos sie zainteresuje owymi ciuszkami) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Mój pierwszy wątek.Spodnie i bluzeczka. ZAPRASZAM!!!:):):)
HEJ!
Zainteresowały mnie 2 pary spodenek! Ile mają w pasie?
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Te niebieskie spodnie mają 73 cm...narazien ie mieżyłam długości nogawek...ale są dość długie i raczej na wysoką osobe(ja mam 172 cm wzrostu)...a te zielone spodnie mają 75 cm...a długość nogawki to:103 cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
a nie planujesz jakiejs dokładeczki ??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...00#post4973200
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
hm... narazie nic u Ciebie nie widzę interesowałyby mnie książki albo biżuteria, harrego ddam tylko za coś super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
DOKŁADKA!!!!!!!!!
Perfumy i kosmetyki ![]() ![]() 1)Perfumy Adidasa.(jest nan ich napisane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2)Woda toaletowa ,,heyhey'' o zapachu zielonej herbaty. Zużyta do połowy. Stan dobry. 3) perfumy Yver rocher o zapachu kokosowym. (20 ml)Minimalnie używane. stan: dobry/bardzo dobry. (gratis do nich dołącze próbke perfum z gazety: o zapachu bliżej nieokreślonym)-NIE MA!!! 4) Żel pod prysznic firmy Yver Rocher zawierajacy olejek palmowy. Bardzo ładnie pachnie. Stan bardzo dobry. W ogóle nie używany.-NIEAKTUALNE!!! ZApraszam do wymiany!!!!..perfumy chętnie wymienie na jakąś biżuterie, książki..lub ubrania ![]() Edytowane przez blue.angel Czas edycji: 2008-01-20 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!!
super czarna pieszczocha!!!!!! Oddam za cos fajnego ![]() ![]() Jej stan oceniam na dobry..gdyż troche odkleja sie ,,skórka'' od środka(ale tego praktycznie w ogóle nie widać..i nie narusza to szczególnie jej stanu ![]() Edytowane przez blue.angel Czas edycji: 2007-08-29 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
KOLEJNA DOLADKA!!!!!
1) elegancka czerwona spódniczka(rozmiar 42..aczkolwiek moim zdaniem to jakaś dziwna numeracja:p...bo spódniczka wcale nie jest duża) Stan: bardzo dobry 2)Elegancka beżowa spódniczka. Rozmiar 36. Stan:bardzo dobry. 3) Ciemno zielona spódniczka z ciekawymi wzorami. Miła w dotyku ![]() Stan:dobry. DOKŁADNIEJSZE WYMIARY SPÓDNICZEK PODAM GDY KTOŚ SIĘ NIMI ZAINTERESUJE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
KOLEJNA DOLADKA!!!!
Tym razem bluzeczki na lato ![]() 1)Rózowa bluzeczka z krótkim rękawkiem. Rozmiar L. Stan: dobry/bardzo dobry 2)Kolejna różowa bluzeczka z krórkim rękawkiem. 3)Niebieska bluzeczka wizana na szyje.Na osobe o wzroście 146 cm. 4)Fioletowa bluzeczka bez rękawów...ze złotymi wzorami.W kilku miejscach wzór sie zdarł. Jest w stanie dobrym. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Ludzie..piszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
wiec tak bluzka i spodnie sa na mnie za małe wiec Ci foto nie zrobie bo sie nie wcisne ;-)
Bluzka to xs i jest krótka odsłania brzuch, zegarek chodzi i jest w stanie jak na fotce czerwone kolczyki sa wolne, chetnie sie wymienie na perfumki za zegarek i kolczyki bluzke moge dodac gratis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Kolejna dokladka!!!!
Biżuteria ![]() 1) jasno zielony naszyjnik. Nie używany. Stan: dobry/bardzo dobry 2) Ręcznie robione brązowe kolczyki(wyrób mojej kuzynki: x-angel)...nosiłam je moze 2 razy. Stan dobry/bardzo dobryy-NIE MA!!! 3) kolczyki posrebrzana koła. Nie noszone.-NIE MA!!!! Edytowane przez blue.angel Czas edycji: 2008-01-20 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
Dobra zgodze sie wszytskie perfumki i kolczyki koła ( a do perfum dodałabys te kokosowe z próbką?) za brazowy top, polo khaki gratis, zegarek (nie ma regulacji ale pasuje na kazda prawie reke bo nie musi byc obcisły) i moje kolczyki czerwone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.