![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Jaka stronka?
Alithia ciesze się, że masz ten hydrożel. Ulżyło mi, bo naprawde sie martwiłam tym, że Cie boli. Ja tylko na chwileczkę, bo rano do pracy na 6.00 z kamasza idę. Zakopało nam sie auto na amen. Nawet traktor nie wyciągnął. Musze leciec spać. Chciałam tylko Was pozdrowić i dobrej nocki.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zadomowienie
|
a stronka z pierdołami do telefonów darmowymi
![]() wiesz Helenko nadal boli ale ciupkę i bez porównania o niebo lepiej niż bez tego ![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
chciałam tylko powiedzieć dobranoc
![]() od czwartku niemal non stop męczy mnie gorączka ![]() ![]() ![]() Nadal trwa impreza imieninowa Mamy. Jest ciężko, wszyscy mi mówią, że źle wyglądam, wysyłają mnie spać, a tu się nie da, bo dokładnie pod moim pokojem cały czas sie smieja, przekrzykują itd.. Godzine temu TŻta wypuściłam do domu (ale Mamę zaskoczył, przyniosl caly bukiet roz ![]() Eh, wracam do łóżka, bo znowu mi zimno Dobranoc ![]()
#4984 |
Rozeznanie
|
Hejka!
![]() Chciałam tylko powiedzieć, że ostatnio jakoś jestem w stanie tylko podczytywać Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dariu i Alithia wracajcie szybko do zdrowia ![]()
![]() |
#4985 |
Zadomowienie
|
AnielicaS zdjęłam czajnik z wrzącą wodą i przelewałam ja do dzbanka szklanego, poszła mi na rękę para gorącą, wypuściłam czajnik który dotknął mi do tej ręki co i para w nią poszła, szklany dzban sie potłukł i polałam sie jeszcze tym wrzątkiem po tej samej ręce.... no i tak to wyglądało....
![]() Trzymam kciuki za rozmowę ![]() ![]() Daria, zdrowiej!! ![]() ![]() ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]()
#4987 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam z mroźnego zachodniopomorskiego
![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2007-09-10 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Rozeznanie
|
Alithia oj oj ojć
![]() ![]() ![]() Daria ale musieliście mieć ubaw ![]() ![]() chilanes trzymaj się i opatul kocem, gorący kubek do łapki i grzej się, grzej ![]()
![]() |
#4989 |
Zadomowienie
|
AnielicaS wyłudziłam od rodziców nareszcie czajnik elektryczny
![]() ![]() Daria a to dobre ![]() ![]() Chilanes u mnie drugi dzień non stop pada jest zimno i okropnie :/
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
chilanes, alithia u mnie jest identyczna pogoda
![]() anielica w pierwszej chwili byla konsternacja ![]() ![]()
#4991 |
Zadomowienie
|
mnie sie strasznie nie podoba ta pogoda....paskudna jest....
![]() jeszcze 10 postów i koniec tego wątku ![]() a tak offtopowo czy któraś z Was miała do czynienia byciem konsultantką w oriflame? jeśli tak to poproszę o kontakt na pw ![]() Oglądałyście może nowa serię "jak dobrze wyglądać nago" ? Zauroczona jestem tym programem ![]() mamy być dumne z naszego ciała, niezależnie od rozmiaru jaki nosimy, mamy je nosić dumnie!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
też nie znoszę takiej pogody, ale ja właściwie i tak siedzę teraz w domu bom chora
![]() ja byłam konsultantką, zablokowali mnie ![]() moja Mama oglada ten program cały czas i mi cały opowiada i przeżywa bardzo 'zobacz, zobacz jak ona ładnie wygląda, i ona jest większa od ciebie, a zobacz jak szczupło wygląda w tym, powinnaś sobie kupić taką sukienkę [...]' i wtedy sie zaczyna ![]()
#4993 |
Zadomowienie
|
A ja nosze rozmiar 40 i okropnie sie z tym czuje. Boli mnie tylko zachwanie mojej mamy ktora prawie na kazdym kroku probuje mi na to zwrocic uwage. Nieraz slysze "musze schudnac" i patrzy sie na mnie wymownie jakby chciala uslyszec "ja tez" :/ Praktycznie cala rodzina twierdzi ze jestem gruba a ja coraz bardziej nienawidze siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Witam Was...
Zachęcił mnie temat wątku, a gdy przeczytałam kilkanaście ostatnich wpisów poczułam się jakbym czytała o swoich problemach... Mam 27 lat i jestem duuuża, pewnie grubsza od niejednej z Was, może od kogoś szczuplejsza, ale DUŻA... Ten problem nigdy wcześniej mnie nie dotyczył i wydawało mi się, że nigdy nie będzie... stało się inaczej - problemy hormonalne, frustracja zapychana wielkim żarciem... i doopa urosła - 7 lat temu przy wzroście 174 cm ważyłam 62 kg - teraz 85. Staram się schudnąć, ale walka jest czasem bezsensowna - biorę hormony i coraz gorzej z moim testosteronem ![]() A co do tematu wiary - to muszę powiedzieć, że też mam problem... z teściami i babcią męża. Ślub wzięliśmy tylko cywilny, bo tak czujemy - nie wierzymy w Boga, więc tym bardziej nie bywamy w kościele... wkurzają mnie te ciągłe pytania babci - "kiedy weźmiemy kościelny?" - my uchylamy się od odpowiedzi, pomijamy przy niej temat milczeniem, bo nie uważam za potrzebne tłumaczyć się z własnego życia i własnych decyzji, a rodzice męża ściemniają jej cały czas, że ślub będzie jak się z kasą odrobimy, co mnie doprowadza do szału ![]() ![]() ![]() ![]() ehhh, koniec marudzenia, będę tu czasem zaglądać pozdrawiam Was serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||
Zakorzenienie
|
Juz 3ci dzien budze sie z mega bolem glowy :/ Fak
Roxi, witaj... Musze jeszcze wygooglowac urzad stanu cywilnego na nowym swiecie, bo ten moj praski "chwilowo" (do przyszlego roku) nie udziela slubow, gdyz jest w remoncie... FAAAK! Oni tam maja 4mies. oczekiwania na slub... No pogrzalo :-S
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Anka dasz radę! Uhhh aż 4 miechy ;/ a gdzieś indziej? Szukaj szukaj!
![]() Alithia - niestety pogoda do kitu, kolejny dzień słucham kropli stukających w parapet i wyobrażam sobie iskrzący ogniem kominek ;/ Zimno jak cholercia, a ogrzewanie dopiero gdzieś za miesiąc włączą ![]() Co do programu - oglądam i uwielbiam nie tylko program, ale przede wszystkim stylistę! Nie robi tego na siłę, nie ubiera tych kobiet w to co im się nie podoba (jak np robia to w "jak się nie ubierać") nie zmusza ich do niczego. Mówi, pokazuje, podpowiada, prezentuje. Sama chętnie poddałabym się takiej przemianie przeprowadzonej przez Niego ![]() ![]() vanesia_1 - polubić siebie, inni polubią Ciebie. a 40 miałam hmmm w 7 klasie podstawówki.... Moje marzenie!... No chociaż 42-44 ![]() Roxi - nie jesteś grubsza od wielu z nas, waże tyle samo a jestem niższa, wgląd nie zalezy od wagi, ale od układu sylwetki. Spróbuj spojżeć na siebie mniej krytycznie, znaleźć coś co Ci się podoba (np biust, nogi) i skupić się na tej części. Nie ma co obsesyjnie się zamartwiać! Wiem, że może to brzmieć śmiesznie, dla mnie zawsze brzmialo, ale kiedy człowiek choć trochę zaakceptuje siebie i będzie z siebie samego zadowolony, będzie się czuć lepiej, a i inni będą go zupełnie inaczej odbierać ![]() ![]() Helenko - macham łapeczką ![]() KOŃCZYMY SIĘ - czas będzie założyć part 2 ![]()
#4997 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Skąd ja to znam...Docinają mi w domu już jakieś 10 lat... Cytat:
![]() Więc moja samoocena jest zerowa! Mój brat jest uznawany przez wszystkie dziewczyny jakie znam za bardzo przystojnego, nie raz dziewczyny same wpychają mu swój numer w rękę... ![]() Podsumowując to wszystko- nie chcę aby ktoś wyśmiewał się tak ze mnie! Dlatego nie uśmiecham się nieznanych mężczyzn, nwet jeśli okazują cień zainteresowania! Kilka razy wydawało mi się, że mogę choć troche się komuś podobać ale przywołano mnie do rzeczywistości dość brutanie... Pogodziłam się z tym że studia spędzę raczej samotnie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zadomowienie
|
a tu jest part 2 Nasze Puchatkowe już założone, żeby nie było
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...21#post5241421 Szpiegu spokojnie ![]() ![]() Chilanes, normalnie nie wiem co tej pogodzie odbija ![]() ![]() ![]() ![]() Roxi, zgadzam sie z Chilanes z tym co do Ciebie napisała ![]() paulinka3110 uśmiech na buzię i to od zaraz ![]() ![]() ![]() ![]() mamy być dumne z naszego ciała, niezależnie od rozmiaru jaki nosimy, mamy je nosić dumnie!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Matko boska! Jak czytam wpisy niektórych to powinnam się zabić, pociąć i zakopać! Litości! No nie dziwię się, że kikogo nie masz, skoro masz do siebie takie podejście! Mój ojciec też mi dogadywał, zamknoł się, gdy powiedziałam co na ten temat myślę. Twierdził potem, że to żarty, ale On był jedyną osoba, jaką znam.
Co do facetów do podzielić ich można na mężczyzn i kretynów. Tacy, jak Twój brat i jego kolega zaliczają się niestety do tej drugiej grupy. Mężczyzna ma klasę i nawet jeśli kobieta mu się nie podoba, to nie kpi i nie wyśmiewa jej. A żarty z czyjegoś wyglądu świadczą o zakompleksieniu wyśmiewających. Ostatnio idąc ulicą mijałam dziewczynę. Była piękna, super ubrana (pomysłowo i modnie, wprost z programu "Jak dobrze wyglądać nago" ![]() I tak, jak pisała Alithia - cyc do przodu, głowa w góre, modne korale na szyję, uśmiech na usta i świat stoi otworem! Nic się samo nie zrobi! Jakbym ja stała z ponurą miną, jak słup soli, to też do tej pory byłabym sama. A tu proszę! 3, poważny związek (mam nadzieję, że już na stałe, na zawsze ![]() ![]() ![]() Trzeba spróbować zaakceptować siebie. A jeśli naprawdę, tak nam źle, to znaleźć Poradnię Żywienia, Dietetyka i z głową wziąć się za siebie. Ale nie rozpaczać, gdy się okaże, że nie ma rezultatów ![]() Cóż, jeśli ja nie kocham siebie, to kto mnie pokocha! ![]() Alithia - trzymam się tych słów, jak brzytwy! I za przysłowiem - każda "potwora" znajdzie swego amatora ![]() AnielicaS - buźka ![]()
#5000 |
Zakorzenienie
|
Zapraszamy na część drugą wątku :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...21#post5241421
#5001 |
Zadomowienie
|
Chilanes, zgadzam sie absolutnie ze wszystkim co napisałaś
![]() ![]() ![]() A jeżeli komuś brakuje wprawy czy odwagi w flirtowaniu, to ja ostatnio ćwiczę na wszystkich ludziach płci męskiej i to działa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasz dekalog!!!!! 1. Kochaj siebie - pokochają Cię inni!!! 2. mamy być dumne z naszego ciała, niezależnie od rozmiaru jaki nosimy, mamy je nosić dumnie!!!! 3. Każda potwora znajdzie swego amatora ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5002 |
Zakorzenienie
|
A Ukochany? Co to za kandydat do serca, który nie akceptuje naszy 5 kg więcej, czy 10 mniej!
To co? Po ciąży każe nam się zoperować, bo ciało nie będzie wyglądać tak samo? Bezsensu przejmować się takimi bzdurami ![]() Alithia - całusy ![]()
#5003 |
Raczkowanie
|
![]()
Grupa wsparcia...
fajnie.. to ja tez cos dodam od siebie ![]() moja historia brzmi nastepujaco.. jestem grubaska, ktora ze 100 kg zeszla do wagi 80 kg. ciagle walcze by zmniejszyc wage.ciagle odstajacy brzuszek.. acz kolwiek juz sie przyzwyczailam ze cos mi sie majga na brzuchu(oponka) ale ciagle widnieje ta chec walki. jestem strasznym leniem.. lubie slodycze.. i to mnie pograza. ale juz sie nastawilam ze bede cwiczyc... a jesli chodzi o smiałość i flirt to tego mi brakuje.. bo jak flirtowac gdy sie nie ma odwagi spojrzec na ludzi. ciagle uciekam, jakie wy macie sposoby dziewczyny? chetnie sie czegos naucze,. pozdrawiam! całusy dla założycielki! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
bibatka witam Cię
![]() Powiem Ci tak, flirtowania uczę się od mojego wzorca w tej dziedzinie, tzn mojej przyjaciółki. Zawsze sie uśmiechać to podstawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do spojrzeń to każdy ma prawo patrzeć gdzie chce i na kogo chce ![]() ![]() a jeśli ktoś się nie patrzy tylko paskudnie gapi to ja też sie gapię tak ze zabijam wzrokiem i problem rozwiązany ![]() ![]() p.s. dziękuje bardzo za całusy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to jest ten ukochany co nie wie na czym polega ciąża ![]() ![]() ![]() ![]() bardzo mnie denerwują teksty typu, że w małżeństwie sie nie układa, bo partnerka po urodzeniu dziecka nie wygląda jak przed, no ludzie, aż mi się nóż otwiera w kieszeni...to tak jakby kobiety wyrzucały mężczyznom to ze łysieją!!!! Co ona sama dla siebie to dziecko urodziła? Po części on tez sie do tego przyłożył ![]() dziękuję ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke. Czytam Wasze literki, pozdrawiam serdecznie i znikam. Narazie ni9e mam czasu na dłuższe czytanie. Tęsknię, ale narazie - wybaczcie. Do zobaczenia w literakach Grupy Wsparcia - part 2.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
chyba trzebaby dorwać jakiegoś moderatora żeby zamknął ten wątek, bo robi się chaos jak piszemy raz tu, raz w part II
![]() ![]()
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
Ano przydałoby się
![]() ![]()
#5009 |
Zakorzenienie
|
hm.. nie wiem czy dorwać jakiegoś moda na privie czy założyć wątek na technicznym z prośbą o zamknięcie tego? w ogóle nie mam pojęcia jak się do tego zabrać
![]()
#5010 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulnych Wizażanek :)
ja jak bylam nastolatka to m istrasznie wypominali ze grubas ze mnei ze nie ma dla mne irozmiaru w sklepie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.