![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
wczoraj oglądalam ten program drugi raz. na castingach najbardziej pozytywnie zapamietalam blazeja i chlopaka od hip hopu (bodajze piotrek?). ucieszylam sie wiec, ze wczoraj przeszli dalej. wiecej typow jeszcze nie mam. ludzi dopiero zaczynam kojarzyc :P
swietnie mi sie to oglada. i strasznie zaluje, ze sama nie potrafie tak sie ruszac ;D wczesniej ogladalam 'dance star' na niemieckiej vivie ( i nadal ogladam jak znajduje troche czasu) i bylam ciekawa w jakim kierunku pojdzie tego typu program w Polsce. jak narazie jest fajnie. glowna zasluge oczywiscie nalezy przypisac uczestnikom, bo jurorzy...ghym...ogladaja c wczorajszy odcinek zastanawialam sie do czego jest im ta kobieta (pazura jakaś tam). mezczyzni w jury wymieniali sie opiniami, mieli cos do powiedzenia...a ona? co najwyzej jakas pointe na koniec programu. nie interesowalam sie tym programem od poczatku i zastanawia mnie czy ona ma jakies predyspozycje do oceniania talentu tanecznego? czy tak tylko sobie jest dla ozdoby? w programie srednio podoba mi sie to, ze wlasciwie ma on wykreowac jakiegos tancerza. tylko, ze raczej nie bedzie to tancerz indywidualista. niektorzy ludzie byli swietni, mieli co pokazac, ale nie pasowali do ogolnej koncepcji. mam nadzieje, ze mimo wszystko w jakis sposob program dal im mozliwosc pokazania sie. i jeszcze pokaza na co ich stac. w tym co robią najlepiej.
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście-program był zdecydowanie za krótki
![]() w zasadzie,to nawet nie wiem dokladnie kto odpadł,bo pokazywali ciągle tylko te same osoby(może to one przejdą??? ![]() Odnośnie Michaliny,od początku bardzo mi się podobała,świetnie tańczy,jest sympatyczna i śliczna,ale....no właśnie,widać,to nie wystarczy.Moim zdaniem powinna odpaść.Co z tego,że jest zdolna,skoro nie umie się nauczyć żadnego układu-co to za tancerz,który tego nie potrafi????? ![]() Ja też dopatrzyłam się w tej finałowej 16-tce tej dziewczyny od MJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Sorki że tak długo was trzymam w niepewnosci ale film ogladalam.
Kurcze nigdy nie robiłam tej czcionki o której mówicie, ale spróbuje może tak że dam białą czcionkę a kto bedzie chcial to odczytac, to sobie text podświetli myszką. FINAŁOWA 16: 1. Ida Nowakowska 2. Piotr Gałczyński 3. Diana Staniszewska 4. Rafał Kamiński 5. Magdalena Góra 6. Mariusz Jasuwienas 7. Błażej Ciszek 8. Magda Choroszy ? Rafał Kryla ? Agata Bogońska ![]() Aha a źródło to: http://poprostutancz.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
w ramach ciekawosti powiem Wam, że ten układ wczorajszy z Hip-Hopu był uczony w maju u nas w Polsce na warsztatach, moje koleżanki były na tych warsztatach i mówiły, że to dokładnie to samo.
(zabijcie mnie ale nie wiem jak się nazywa ten koleś co uczył hh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Des'ree " kissing me" Laam "petite soeur" (i najlepsze na koniec- moja ukochana, padłam, jak ją usłyszałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
uuu zapomniałam wczoraj obejrzeć
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Wczoraj byłam w takim miejscu,że nawet TV nie było
![]() Można gdzieś na necie całe odcinki obejrzeć?Bo na jołtubie,to tylko fragmenty chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
Kończąc temat Michaliny - jej zdolności każdy niech ocenia sam według swoich kryteriów (poznałam zbyt wielu świetnych tancerzy ze słabszą pamięcią ruchową ode mnie, amatorki, żeby uznać to za coś dyskwalifikującego i dlatego jej bronię). Ktoś tu wspomniał coś, że z taką osobą ciężko się pracuje itd... A spójrzcie na to z drugiej strony - taka bohaterka programu jest osobą, która przyciąga widownię, bo dzięki niej dzieje się coś nietypowego. Nawet jeśli wywalą ją przed finałową 16-tką, zdąży "nakręcić" wystarczającą liczbę ludzi, żeby dalej oglądali program. Tak sobie tłumaczę to, czemu zdecydowano się ją na razie zostawić w programie.
Jeszcze odnośnie płaczu, nie pamiętam, kto sobie użył, że tak nie zachowują się profesjonaliści... Taka mała obserwacja: ostatni odcinek to godzinna relacja z conajmniej tygodniowych warsztatów i eliminacji. W momencie, kiedy ok. 10 minut z tego - jak nie więcej - zajmuje płacząca i wściekająca się Michalina, dostrzegam tu pewną manipulację ze strony producentów i reżyserów. Mało innych osób się poryczało? Nie piszę tego teraz, żeby bronić tej nieszczęsnej tancerki, ale żebyście to sobie przemyślały. Może mając takie rzeczy na uwadze nie będziemy wszystkie - bo sama też staram się kontrolować - oceniały uczestników zbyt pochopnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Nadal nikt nie wie,czy są gdzieś w necie dostępne filmiki z ostatnim odcinkiem?Bo oszaleje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Ja obejrzałam chyba 1 odcinek, zapamiętalam:
- dziewczynę w żółtej sukience, która odtańczyła taniec podchodzący nieco pod striptiz i usłyszała, że tak to może sobie tańczyć w barze pełnym pijanych facetów - panią Pazurową, która mówiła: o... nie wiem... może... no, ratuj, ratuj, bo ja nie wiem... (do Agustina chyba). Odechciało mi się oglądać dalej.
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Tutaj są kawałki o Michalinie http://www.ukaraj.pl/news/id2801,You...acz-VIDEO.html Tutaj są zdjęcia z Paryża: http://youcandance.onet.pl/62944,,1,galeria.html Może coś znajdziesz na tym forum, w części dla zarejestrowanych użytkowników (nie mam tam dostępu): http://poprostutancz.com/cat12.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
FAK!Oczywiście ominęłam większość,ale trafiłam na moment eliminacji.Piękne to było,jestem wzruszona
![]() Gracias Abuba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
oglądałam dzisiaj powtórkę,czy ktoś wie kto śpiewa ta piosenkę ,którą odcinek sie kończył? kobieta śpiewa
![]() pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
mój faworyt to Rafał Kamiński moge patrzeć godzinami jak tańczy!!! świetnie sie rusza!!! ale to tylko moje zdanie
![]()
![]() |
#289 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Christina Aguilera - Beautiful
![]() |
![]() |
#290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że do finałowej 16. dojdzie Basia
![]()
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Szkoda że do 16 nie wszedł ten trzeci chłopak z Grajewa, z kręconymi włosami. Uważam, że jego styl jest duzo ciekawszy od konkurenta z którym przegrał, Mariusza. I zdaje się że ten Mariusz ma dosyć słabą psychikę. ciagle płakał jak mu coś nie poszło i dziewczyna go pocieszała. Rozumiem że to są spore emocje ale konkurencja jest ostra, a to jest program i dyscyplina dla silnych ludzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
Choreografia Wade Robsona po prostu świetna!! on to zawsze coś oryginalnego wymyśli
![]() zgadzam się z sandra p Powinnien do finału przejść ten koleś z loczkami....
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
może ktoś podać finałową 16, bo nie oglądałam (wybrałam mecz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zapamiętałam, a facetów jakoś nie:
1. Agata Bogońska 2. Anna Bosak 3. Diana Staniszewska 4. Ida Nowakowska 5. Magda Choroszy 6. Magda Góra |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
7. Maria Foryś
8. Natalia Madejczyk i teraz panowie (nie jestem pewna i brakuje dwóch): 1. Błażej Ciszek 2. Mariusz Jasuwienas 3. Piotr Gałczyk 4. Rafał Kamiński |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
5. Rafał Kryła
6. Zbigniew Karbowski 7. Maciej Florek 8. Artur Frontczak Wszystkie zdjęcia ze strony http://poprostutancz.com/album_cat.htm?cat_id=15 Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-10-04 o 18:22 Powód: dodałam 2 panów :) a potem wymieniłam foto jednego :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Nie moge przeżyć,że do finałowej 16stki nie dostał się Jakub Jóźwiak...chłopak ma prawdziwy talent...większy niz co niektórzy wybrani..No tak to już jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.