![]() |
#751 | ||
Raczkowanie
|
Poznańskie Śluby :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tel.061 86 43 621 http://www.studio-metamorfozy.com/ Fryzura i makijaz wszystko w jednym miejscu. Miła i przede wszystim fachowa obsługa. Warto poświecic trochę czasu i pieniedzy i udac sie na fryzure i makijaz probny. No i radze umowic sie duuuzo wczesniej bo terminy maja niezle ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-01 o 20:48 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poznańskie Śluby :D
Moje zdanie jest takie :
My wybraliśmy DJ-a Waldka i Jacka i było Super !!! Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
Ja tez miałam na weselu Waldka i Jacka.
Waldek wprawdzie nie dokońca realizował naszą weselną listę (trochę bitów "umca, umca" do klasycznych piosenek)..ale nieźle trzymał rękę na pulsie co ma być i jak ... Szkoda tylko ,że przez zachowanie dzieci gości, trzeba było schować maszynę do baniek. Z reszta jest to argument na "nie" dla dzieci na weselu - rodzice nie zajmowali się nimi (bo sie bawili lub pili) zatem inni goście musieli przejmować nad nimi kontrole. Jeśli chodzi o torty i ciasta polecam Webera...może uda mi się wrzucić zdjęcia, bo istotnie cukiernicy znów wyczarowali kulinarne cudo...Mieliśmy tort z drzewem rajskim na górze i jabłkami marcepanowymi po bokach. A wygląd równie pyszny jak smak...nic z tortu nie zostało ![]() Myślę, że przekonałam sie jeszcze o jednej rzeczy - nie ma to jak znajomi. Mnie "malowała" do ślubu koleżanka, wyszło super ale przede wszystkim wdzięczna jestem za wspólne żarty i sesje fotograficzne, dzięki którym zupełnie zapomniałam o stresie... Może to mało popularne, ale teraz jestem przekonana, iż zamiast biegać po fryzierkach i kosmetyczkach lepiej zrobić kilka prób wcześniej i ten ważny czas przed ślubem przebywać ze znajomymi. Dodatkowym argumentem było to,że znajomi przyjechali do nas, zatem odpadł stress gonienia za czasem. Aaaa i jeszcze kwiaty...miałam cudny bukiet...koleżanka go chyba sercem robiła...teraz stoją w naszej sypialni i nadal nie mogę sie nimi nacieszyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Raczkowanie
|
Nastepny etap juz za mna
![]() Umowa z orkiestra podpisana, kamerzysta i fotograf tez juz zalatwione ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
Przy odrobinie dobrej woli możesz umówić sie na poradnie przedmałżeńską indywidualnie - polecam P. Fiszera przy parafii Dobrego Zbawiciela na ul. Nowiny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
a my mamy juz zalatwionego dj, sale, zarezerwowany kosciol
ja mam wybrana sukienke slubna, moze w ta sobote uda mi sie juz ja kupic ![]() teraz mysle o fotografie- na kogo WY sie zdecydowaliscie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o fotografa to mogę polecić naszego, o ktorym mowa juz była na forum czyli Andrzeja Mielcarka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#758 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wielu moich zanjomych mi polecilo i wybrałam: Fotograf: Barbara i Jacek Matuszakowie ul.Farbiarska 11 Mosina Tel. 061 8197 403 studio@fotomat.pl http://www.fotomat.pl/ Kamerzysta: Studio filmowe Weber ul.Łubinowa 14 Poznań Tel.0501-512-662 http://www.studioweber.pl/ Sukienka: ul.Strzelecka 41/4 Poznań Tel.061 852 96 77 anro@anro.poznan.pl http://www.anrosc.com.pl/ Fryzura i makijaz: Studio Metamorfozy namiary podawałam 7 postów w górę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Raczkowanie
|
a co z obrączkami?
czy ktos juz sie rozgladal? troche czytalam forum o obraczkach, okazuje sie ze niektore z nich sa puste w srodku- takiej wolalabym nie miec duzo osob pisze, ze bedzie robic u zlotnika, bo to taniej wychodzi macie jakis poleconych zlotnikow, albo salony? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
Marta, polecam zlotnika, ktory robil nasze obraczki, Bardzi solidny i uczciwy czlowiek. Do tego wysmienicie zna sie na rzeczy
![]() Dariusz Palacz Glogowska 115 (przy Hetmanskiej) http://www.pracowniazlotnicza.pl/ Firma mala, ale z tradycjami ![]() Ja jestem bardzo zadowolona, a robilam u niego nie tylko obraczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a moze znacie jakies fajne miejsca na zdjecia w plenerze? Moze jakies ruiny, opuszczone palacyki w okolicach Poznania????? Byle nie Park Solacki prosze bo to juz jest do znudzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Sam Poznań:
Ogród botaniczny, Ogród Dendrologiczny Akademii Rolniczej, Park Wilsona z palmiarnią, ruiny mauzoleum Mycielskich na ul. Majakowskiego (Baraniaka?), Dolina Cybiny (Kobylepole/Antoninek), Pałacyk Akademii Rolniczej na Marcelinie, Stacja kolejki Maltanka, ZOO, romantyczne brukowe uliczki na Ostrowie Tumskim, Kościół św. Jana Jerozolimskiego Okolice: pałace i parki: Kórnik, Rogalin, Będlewo, Tulce, Owińska (w remoncie), Koszuty, Strykowo, Manieczki, Iwno. znam kilka zapuszczonych pałacyków, ale nie nadaja sie chyba do fotografii. Wokół brudno, śmieci, otwory pozabijane dechami, walajace sie butelki po winie i wódce. Z tego samego powodu nie nadaja sie do fotografowania poznanskie forty - romantyczne, ale niestety pełne śmieci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Zadomowienie
|
Wiecie może w jakich cenach kształtuje się złoto próby 750 ?
Jest lepsza niż 585 która jest najbardziej popularna, ponoć 750 jest trwalsza i się tak nie rysuje. Stwierdziliśmy z TŻ że zrobimy obrączki u złotnika a nie w salonach. Jeśli chodzi o ładne miejsce na zdjęcia to polecam park misjonarzy werbistów w Chludowie, jest po prostu prześliczny. I prosto dojechać, 16 km za Poznaniem trasą nr 11 na Koszalin. Naprawdę polecam! My na dzień dzisiejszy mamy załatwionego kamerzystę, sale i kucharki, dekoratorkę sali, księdza i godzinę, moją sukienkę ![]() ![]()
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanko
![]() |
#766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się gdzie Marcin Melanowicz (Fotobern) zrobił tą fotkę: http://www.fotobern.fc.pl/kurier.JPG Klimat jest przedni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() heheh Fuszerka, ta fotka to rzeczywiscie isce w Waszym stylu ![]() ![]() ....i wlasnie co do plenerow, jak ten temat sie pojawil, moglby ktos polecic cos na srodek zimy, najlepiej jakies wnetrza cobysmy nie zamarzli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Raczkowanie
|
Aaaaa to Ty Mohini
![]() |
#769 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ... tak na prawde to nie mam pojecia, jak to sie odbywa, moge sobie gdzies isc i zaczac robic fotki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam ci np. Stacje kolejowa przy Dworcu Głownym, ale bliżej mostu Teatralnego - podcienia stacji sa w XIX wiecznej stylistyce. Albo stadion Lecha, Fajne wnetrza na zimowa sesje (procz palmiarni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Raczkowanie
|
Elfir, czy cos wiesz czy do tych obiektow mozna wejsc i popstrykac zdjecia czy trzeba miec jakies pozwolenia. dzisiaj nie jest to takie proste. co innego opuszczone budynki a co innego prywatne. Jasne ze interesuja mnie miejsca, gdzie mozna ze spokjem cykac foteczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Raczkowanie
|
Mohini zobaczysz jak to szybko minie do tego stycznia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Na pewno mozna wejsc do Browaru i innych centrow handlowych - po to zostaly zbudowane
![]() A poza tym stacja kolejowa, UAM i hala wejsciowa MTP na pewno tez nie sa platne. W sądzie robiłam sobie zdjęcia i nikt sie nie interesowal. Co do holu gazowni i ZKZL trzeba by sie dogadac z ochrona by wpuscili po wyjsciu klientow. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My wybraliśmy tytanowe...po pierwsze lekkie, nie uczulają no i jeśli lata się z nim w kosmos to może nasze pobyty na budowach nie zniszczą ich tak szybko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o ciekawe miejsca do foto to w sob robilam fotki znajomym, moze jak mi sie uda to po poludniu wrzuce pare szt. Bylismy na Cytadeli oraz przy Restauracji Maltanka- akurat przyjechala kolejka wiec tez tam pare fotek pstryknelismy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Raczkowanie
|
Ja tez kupowałam w Yes nasze obrączki....wracając z urzędu weszliśmy do Kupca na kawę...wyszliśmy z zamówionymi obrączkami
![]() Nie wiem jak z poszerzaniem ale zwęzić tytan można...ale nie każdy jubiler chce zrobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
postanowilam wkleic zdjecie obrączek, ta górna jest moja
![]() aha krawędzie są nieco niżej przez to obrączka nie jest taka ,,ciężka" optycznie i delikatnie błyszczy się, natomiast to co jest powyżej,cały środek jest matowy. do obrączek dostaliśmy specjalne gąbki do ich matowienia (kazdy materiał matowy czy złoto,srebro czy biale złoto po czasie zaczyna się błyszczeć). Ci którzy chcą mieć koniecznie obrączki w odcieniach srebra a nie złota polecam tytan lub czyste srebro. Ostrzegam iż tzw. białe złoto już po roku się wyciera i wygląda jak zwykle, czyli jest źółte. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Przyczajenie
|
Dwa Stawy opinia
witam
jesteśmy już po ślubie i weselu oba odbyły się w Dwóch Stawach w Kamińsku ![]() A więc jeśli chodzi o jedzenie to było naprawdę dużo mielismy 2,5 porcj na osobę do domu wizelismy tyle ze obdarwaliśmy gości bo nie bylibyśmy w stanie tego zjeść było naprawdę smaczne szczegolnie drób sałatka grecka była bardzo dobra gościom smakowała z ryżem natomiast też była bardzo dobra tzn jak dla mnie bo ja lubie nidogotowany ryż ![]() zostało także bardzo duzo owoców...które także dostaliśmy sala kominkowa przesliczna....sala przystrojona bardzo ładnie na każdym stoliku stał wysoki kielich w którym były kwiaty mieliśmy 4 okrągłe stoliki na ok 32 osoby obsługa ok....zimny bufet stał na stołach do końca po obiedzie zaraz posprzątli ale mięso z obiadu wróciło do podgrzewaczy które stały z boku zamiast rosołu mieliśmy krem z borowików z grzankami było przepyszny a kawami i herbatami nie było problemów zawsze na sali ktoś z obługi się kręcił tork mieliśmy o smaku wegierskim bardzo pyszny goście byli bardzo zadowoleni sam obiekt jak i okolice zrobiły na nich ogromne wrażenie jesteśmy bardzo zadowoleni i nie zamieniłabym dwóch stwów na nic innego mimo że koszt na 32 osoby przekroczył 8 tys nie wiem co jeszcze jesli jakies pytania to piszcie chętnie odpowiem pozdrawiam Fatma
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dwa Stawy opinia
Helo, wklejam foty znajomych. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dwa Stawy opinia
iiiii drugi rzut
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.