Poznańskie Śluby :D - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-10-01, 20:23   #751
iwusek
Raczkowanie

Poznańskie Śluby :D

Cytat:
Napisane przez Fatma Pokaż wiadomość
Iwusek
my też już się zdecydowalismy na dwa stawy
ślub mamy 19 października 2007
czyli już niedługo
jednak zastanawiam się czy sala nie będzie za mała
na 40 osób
sama już nie wiem
czy może zmienić na tę większą
niechciałabym aby goście podczas tańczenia obijali się o siebie

pozdrowionka
Fatma, wydaje mi sie, ze mala sala w zupelnosci wystarczy Jak jest za duzo przestrzeni to tez nie dobrze, ludzie sie rozejda i bedziesz miala wrazenie ze sala jest pusta No to czekam na Twoja relacje z dwóch stawów po 19 października A ile porcji na osobę ustaliliście? A tort i słodkie macie od nich czy z innej cukierni?

Cytat:
Napisane przez Mohini Pokaż wiadomość
Mozecie mi dac namiary, na jakas godna polecenia fryzjerke/fryzjera?
Wsciekla jestem, bo juz terminy mialam poumawiane boje sie szukac w ciemno nowego fryzjera, a tym bardziej eksperymentowac w dniu slubu
Polecam Ci studio metamorfozy na Matejki
Tel.061 86 43 621
http://www.studio-metamorfozy.com/
Fryzura i makijaz wszystko w jednym miejscu. Miła i przede wszystim fachowa obsługa. Warto poświecic trochę czasu i pieniedzy i udac sie na fryzure i makijaz probny. No i radze umowic sie duuuzo wczesniej bo terminy maja niezle

31.05.2008

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-10-01 o 20:48 Powód: post pod postem
iwusek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-02, 12:11   #752
dyzio39
Przyczajenie

Dot.: Poznańskie Śluby :D

Moje zdanie jest takie :
My wybraliśmy DJ-a Waldka i Jacka i było Super !!! Polecam
dyzio39 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-02, 18:13   #753
mgar
Raczkowanie

Ja tez miałam na weselu Waldka i Jacka.
Waldek wprawdzie nie dokońca realizował naszą weselną listę (trochę bitów "umca, umca" do klasycznych piosenek)..ale nieźle trzymał rękę na pulsie co ma być i jak ...
Szkoda tylko ,że przez zachowanie dzieci gości, trzeba było schować maszynę do baniek. Z reszta jest to argument na "nie" dla dzieci na weselu - rodzice nie zajmowali się nimi (bo sie bawili lub pili) zatem inni goście musieli przejmować nad nimi kontrole.

Jeśli chodzi o torty i ciasta polecam Webera...może uda mi się wrzucić zdjęcia, bo istotnie cukiernicy znów wyczarowali kulinarne cudo...Mieliśmy tort z drzewem rajskim na górze i jabłkami marcepanowymi po bokach. A wygląd równie pyszny jak smak...nic z tortu nie zostało.

Myślę, że przekonałam sie jeszcze o jednej rzeczy - nie ma to jak znajomi. Mnie "malowała" do ślubu koleżanka, wyszło super ale przede wszystkim wdzięczna jestem za wspólne żarty i sesje fotograficzne, dzięki którym zupełnie zapomniałam o stresie...
Może to mało popularne, ale teraz jestem przekonana, iż zamiast biegać po fryzierkach i kosmetyczkach lepiej zrobić kilka prób wcześniej i ten ważny czas przed ślubem przebywać ze znajomymi. Dodatkowym argumentem było to,że znajomi przyjechali do nas, zatem odpadł stress gonienia za czasem.

Aaaa i jeszcze kwiaty...miałam cudny bukiet...koleżanka go chyba sercem robiła...teraz stoją w naszej sypialni i nadal nie mogę sie nimi nacieszyć....
mgar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-02, 21:25   #754
iwusek
Raczkowanie

Nastepny etap juz za mna
Umowa z orkiestra podpisana, kamerzysta i fotograf tez juz zalatwione Jutro ostatnie nauki Jedyne z czym mamy problem to poradnia Poradnia w tygodniu zupelnie nam nie pasuje wiec szukam weekendowej Moze wiecie gdzie w poznaniu organizuja weekendowa poradnie?????????

31.05.2008
Stary 2007-10-03, 14:22   #755
mgar
Raczkowanie

Przy odrobinie dobrej woli możesz umówić sie na poradnie przedmałżeńską indywidualnie - polecam P. Fiszera przy parafii Dobrego Zbawiciela na ul. Nowiny.
Stary 2007-10-03, 21:07   #756
marta12101
Raczkowanie

a my mamy juz zalatwionego dj, sale, zarezerwowany kosciol

ja mam wybrana sukienke slubna, moze w ta sobote uda mi sie juz ja kupic

teraz mysle o fotografie- na kogo WY sie zdecydowaliscie?
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-03, 21:52   #757
madzikk85
Raczkowanie

Jeśli chodzi o fotografa to mogę polecić naszego, o ktorym mowa juz była na forum czyli Andrzeja Mielcarkamozesz przejrzec fotki Furzerki bo to jego dzieło, które nas przekonałoogólne wrażenia bardzo pozytywne jak na razie ,choc efekt bedzie widoczny dopiero w przyszlym rokuradze sprawdzic czy ma wolny Wasz termin i umowic sie na spotkanie informacyjne a bedziecie wiedzieli czego sie mozecie spodziewacnam baaaaaaaardzo sie spodobało i umowe juz podpisalimypzdr

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 18:35   #758
iwusek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta12101 Pokaż wiadomość
a my mamy juz zalatwionego dj, sale, zarezerwowany kosciol

ja mam wybrana sukienke slubna, moze w ta sobote uda mi sie juz ja kupic

teraz mysle o fotografie- na kogo WY sie zdecydowaliscie?

Wielu moich zanjomych mi polecilo i wybrałam:
Fotograf:
Barbara i Jacek Matuszakowie
ul.Farbiarska 11
Mosina
Tel. 061 8197 403
studio@fotomat.pl
http://www.fotomat.pl/

Kamerzysta:
Studio filmowe Weber
ul.Łubinowa 14
Poznań
Tel.0501-512-662
http://www.studioweber.pl/

Sukienka:
ul.Strzelecka 41/4
Poznań
Tel.061 852 96 77
anro@anro.poznan.pl
http://www.anrosc.com.pl/

Fryzura i makijaz:
Studio Metamorfozy
namiary podawałam 7 postów w górę

31.05.2008
Stary 2007-10-09, 12:33   #759
marta12101
Raczkowanie

a co z obrączkami?

czy ktos juz sie rozgladal?

troche czytalam forum o obraczkach, okazuje sie ze niektore z nich sa puste w srodku- takiej wolalabym nie miec

duzo osob pisze, ze bedzie robic u zlotnika, bo to taniej wychodzi

macie jakis poleconych zlotnikow, albo salony?
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-09, 22:01   #760
Mohini
Raczkowanie

Marta, polecam zlotnika, ktory robil nasze obraczki, Bardzi solidny i uczciwy czlowiek. Do tego wysmienicie zna sie na rzeczy

Dariusz Palacz
Glogowska 115 (przy Hetmanskiej)
http://www.pracowniazlotnicza.pl/

Firma mala, ale z tradycjami

Ja jestem bardzo zadowolona, a robilam u niego nie tylko obraczki
Mohini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 11:10   #761
iwusek
Raczkowanie

Cytat:
Marta, polecam zlotnika, ktory robil nasze obraczki, Bardzi solidny i uczciwy czlowiek. Do tego wysmienicie zna sie na rzeczy

Dariusz Palacz

Swietnie Mi tez przyda sie ten namiar!!!!!!!!!!

Dziewczyny a moze znacie jakies fajne miejsca na zdjecia w plenerze? Moze jakies ruiny, opuszczone palacyki w okolicach Poznania????? Byle nie Park Solacki prosze bo to juz jest do znudzenia hahaha

31.05.2008

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-10, 12:41   #762
Elfir
Zakorzenienie

Sam Poznań:
Ogród botaniczny, Ogród Dendrologiczny Akademii Rolniczej, Park Wilsona z palmiarnią, ruiny mauzoleum Mycielskich na ul. Majakowskiego (Baraniaka?), Dolina Cybiny (Kobylepole/Antoninek), Pałacyk Akademii Rolniczej na Marcelinie, Stacja kolejki Maltanka, ZOO, romantyczne brukowe uliczki na Ostrowie Tumskim, Kościół św. Jana Jerozolimskiego

Okolice:
pałace i parki: Kórnik, Rogalin, Będlewo, Tulce, Owińska (w remoncie), Koszuty, Strykowo, Manieczki, Iwno.

znam kilka zapuszczonych pałacyków, ale nie nadaja sie chyba do fotografii. Wokół brudno, śmieci, otwory pozabijane dechami, walajace sie butelki po winie i wódce.
Z tego samego powodu nie nadaja sie do fotografowania poznanskie forty - romantyczne, ale niestety pełne śmieci.
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 13:03   #763
KASIULKAK
Raczkowanie

Cytat:

Dariusz Palacz

koleżanka mi go także polecała także coś w tym musi być
KASIULKAK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 15:45   #764
MARIKA.S
Zadomowienie

Wiecie może w jakich cenach kształtuje się złoto próby 750 ?
Jest lepsza niż 585 która jest najbardziej popularna, ponoć 750 jest trwalsza i się tak nie rysuje.
Stwierdziliśmy z TŻ że zrobimy obrączki u złotnika a nie w salonach.

Jeśli chodzi o ładne miejsce na zdjęcia to polecam park misjonarzy werbistów w Chludowie, jest po prostu prześliczny. I prosto dojechać, 16 km za Poznaniem trasą nr 11 na Koszalin. Naprawdę polecam!

My na dzień dzisiejszy mamy załatwionego kamerzystę, sale i kucharki, dekoratorkę sali, księdza i godzinę, moją sukienkę i orkiestrę z która w przyszłym tygodniu jedziemy podpisać umowę. No i jestem w trakcie robienia zaproszeń
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 16:27   #765
madzikk85
Raczkowanie

Dziewczyny mam pytankonie pamietam ktora z Was ale na pewno tutaj na forum znalazlam namiary na DJ THOMASA ...Któraś z Was juz go slyszala?cos wiadomo?bylismy w weekend z moim TZ na rozmowie i bardzo nam sie podobalo wiec wstepnie zarezerwowalismy termin na DJ i jego kolege kamerzystecena bardzo korzystna tylko chcialam jeszcze jakies Wasze opinie uslyszec...bo wiadomo ze oni nam pokazali to co najlepsze mieli a w porownaniu z rzeczywistoscia to roznie to czasem bywa...a co jak co ale muzyka na weselu jest bardzo wazna!!!pozdrawiam
Stary 2007-10-11, 08:55   #766
fuszerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Sam Poznań:
Z tego samego powodu nie nadaja sie do fotografowania poznanskie forty - romantyczne, ale niestety pełne śmieci.
Dlaczego się nie nadają?Ja akurat lubię takie industrialne klimaty...Szukam wciąż takich w okolicach Poznania. Ruiny jakieś gospodarstwa z czasów PRL. Wiecie coś o takich miejscach?

Zastanawiam się gdzie Marcin Melanowicz (Fotobern) zrobił tą fotkę:

http://www.fotobern.fc.pl/kurier.JPG

Klimat jest przedni A wy co myślicie o fotkach w takich dziwnych miejscach, a nie tenedencyjnie na łonie natury.
fuszerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-11, 15:44   #767
Mohini
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytankonie pamietam ktora z Was ale na pewno tutaj na forum znalazlam namiary na DJ THOMASA ...Któraś z Was juz go slyszala?cos wiadomo?bylismy w weekend z moim TZ na rozmowie i bardzo nam sie podobalo wiec wstepnie zarezerwowalismy termin na DJ i jego kolege kamerzystecena bardzo korzystna tylko chcialam jeszcze jakies Wasze opinie uslyszec...
To ja ich podawalam tez "biore obu" Niestety opinii bezposrednich nie znam, ale zrobili na mnie takie pozytywne wrazenie, ze i tak sie zdecydowalam. Bardzo sympatyczni i zyczliwi

heheh Fuszerka, ta fotka to rzeczywiscie isce w Waszym stylu bardzo mi sie podobala Wasza sesja!!!

....i wlasnie co do plenerow, jak ten temat sie pojawil, moglby ktos polecic cos na srodek zimy, najlepiej jakies wnetrza cobysmy nie zamarzli
Stary 2007-10-11, 21:17   #768
madzikk85
Raczkowanie

Aaaaa to Ty Mohiniw takim razie bede czekac na relacje z Twojego weselaa co do ciekawych miejsc to moze w Zamku????na pewno jak na poznan to jedno z ciekawszych wnetrzfajne są też sale w ratuszu ale nie wiem dokladnie w jakim stylu chcecie miec fotki...jesli takie zamkowe to polecam te dwiepzdr
Stary 2007-10-11, 21:32   #769
Mohini
Raczkowanie

Cytat:
Aaaaa to Ty Mohiniw takim razie bede czekac na relacje z Twojego wesela
jasne ale to dopiero w styczniu

Cytat:
a co do ciekawych miejsc to moze w Zamku????na pewno jak na poznan to jedno z ciekawszych wnetrzfajne są też sale w ratuszu ale nie wiem dokladnie w jakim stylu chcecie miec fotki...jesli takie zamkowe to polecam te dwiepzdr
hmm myslalam o Zamku, ale chyba bym to musiala oplacic a na Ratusz to juz w ogole stac by mnie nie bylo pewnie :P
... tak na prawde to nie mam pojecia, jak to sie odbywa, moge sobie gdzies isc i zaczac robic fotki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-12, 09:04   #770
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuszerka Pokaż wiadomość
Dlaczego się nie nadają?Ja akurat lubię takie industrialne klimaty...
Bo co innego indrustrialne klimaty a co innego gory smieci. Chyba, ze cie to kreci. Jestem administratorem poznanskich fortów i niestety nie jestem w stanie zlecac wywozow śmieci z ich terenow z taka czestostliwoscia jakich wymagaja (oczyszczenie fortu to jednorazowo kost powyzej 3 000 zl). Poznaniacy traktuja je jak wyspiska śmieci, okradaja z oryginalnego wyposazenia. Kompletnie nie szanuja zabytkow.

Polecam ci np. Stacje kolejowa przy Dworcu Głownym, ale bliżej mostu Teatralnego - podcienia stacji sa w XIX wiecznej stylistyce. Albo stadion Lecha,

Fajne wnetrza na zimowa sesje (procz palmiarni - Sąd na ul. Młyńskiej, hol gazowni na ul. Grobla, secesyjne kamienice Jeżyc i Grunwaldu, hol siedziby ZKZL na ul. Matejki, fara, Stary Browar (w nocy jest otwarty a ludzi nie ma), Wydział Biologi UAM na Morasku, "akwarium" MTP, morskie akwarium i terraria w starym zoo, fontanny w centrach handlowych, port lotniczy Ławica,
Stary 2007-10-12, 12:15   #771
fuszerka
Raczkowanie

Elfir, czy cos wiesz czy do tych obiektow mozna wejsc i popstrykac zdjecia czy trzeba miec jakies pozwolenia. dzisiaj nie jest to takie proste. co innego opuszczone budynki a co innego prywatne. Jasne ze interesuja mnie miejsca, gdzie mozna ze spokjem cykac foteczki
Stary 2007-10-12, 20:27   #772
madzikk85
Raczkowanie

Mohini zobaczysz jak to szybko minie do tego styczniaja czekam z niecierpliwościa na sierpien wiec styczen to dla mnie JUZbede wyjatkowo ciekawska jak poszla wspolpraca z tymi "dwoma"a co do Zamku to watpie czy trzeba tam cos oplacac...hmmm..w sumie to sie nie zastanawialam ale spedzilam tam polowe mojego dziecinstwa i jakos naturalne jest dla mnie to ze kazdy moze tam wejsc kiedy mu sie spodoba i nikt tego specjalnie nie kontroluje...wiadomo ze Wy byscie sie wyrozniali sposrod potencjalnych spacerowiczow ale ja bym na Waszym miejscu zadzwonila i zapytalamoze jesli chodzi o konkretna sale to chcieliby kase...ale tam nawet korytarze sa bardzo fajnym tlem do fotek no nic mam nadzieje ze sie nie mylea co do ciekawych plenerow to Fuszerko Twoje fotki slubne mnie urzekly m.in. przez taki nietypowy plener i juz nawet fotograf mi powiedzial gdzie jest ta opuszczona budowa...tylko nie chcialabym skopiowac Waszych pomyslow i mysle gdzie mozna cos fajnego wypstrykacjak nic nie wymysle to jednak cos od Was sciagniemy
Stary 2007-10-15, 08:40   #773
Elfir
Zakorzenienie

Na pewno mozna wejsc do Browaru i innych centrow handlowych - po to zostaly zbudowane

A poza tym stacja kolejowa, UAM i hala wejsciowa MTP na pewno tez nie sa platne.

W sądzie robiłam sobie zdjęcia i nikt sie nie interesowal.
Co do holu gazowni i ZKZL trzeba by sie dogadac z ochrona by wpuscili po wyjsciu klientow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-16, 21:58   #774
mgar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marta12101 Pokaż wiadomość
a co z obrączkami?

czy ktos juz sie rozgladal?

troche czytalam forum o obraczkach, okazuje sie ze niektore z nich sa puste w srodku- takiej wolalabym nie miec

duzo osob pisze, ze bedzie robic u zlotnika, bo to taniej wychodzi

macie jakis poleconych zlotnikow, albo salony?

My wybraliśmy tytanowe...po pierwsze lekkie, nie uczulają no i jeśli lata się z nim w kosmos to może nasze pobyty na budowach nie zniszczą ich tak szybko
Stary 2007-10-17, 10:39   #775
fuszerka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mgar Pokaż wiadomość
My wybraliśmy tytanowe...po pierwsze lekkie, nie uczulają no i jeśli lata się z nim w kosmos to może nasze pobyty na budowach nie zniszczą ich tak szybko
my tez mamy tytanowe! proste i niebanalne. kupilismy w yes i w sumie kosztowalo nas to jakies 550zl za 2 szt- w tym moja ma wprawiony brylant. Sa sliczne, w kazdym razie mi sie podobają takie ,,śrubki" jedyny mankament- trzeba zdejmowac do mycia naczyń! Ze względu na ogromną trwałość rysuje powierzchnię np. kubki wewnątrz Drugi minus to fakt iż nie można ich ani zmniejszyc ani zwiększyć. Są tak trwałe,że nie da rady zmienić ich rozmiaru np. jak paluchy przytyją to koniec... trzeba zrobić nową. przynajmniej tak mowiło mi pare osob i czytalam o tym w paru miejscach.
Jesli chodzi o ciekawe miejsca do foto to w sob robilam fotki znajomym, moze jak mi sie uda to po poludniu wrzuce pare szt. Bylismy na Cytadeli oraz przy Restauracji Maltanka- akurat przyjechala kolejka wiec tez tam pare fotek pstryknelismy Tyle ze nie ma co sie zachwycac nimi to nie sa profesjonalne zdjecia, tylko takie dla zabawy. Bardziej chodzilo o jakąś pamiątkę niż ładny efekt
Stary 2007-10-17, 10:43   #776
mgar
Raczkowanie

Ja tez kupowałam w Yes nasze obrączki....wracając z urzędu weszliśmy do Kupca na kawę...wyszliśmy z zamówionymi obrączkami.

Nie wiem jak z poszerzaniem ale zwęzić tytan można...ale nie każdy jubiler chce zrobić.
Stary 2007-10-17, 10:46   #777
fuszerka
Raczkowanie

postanowilam wkleic zdjecie obrączek, ta górna jest moja dolna męża.pozdrawiam!
aha krawędzie są nieco niżej przez to obrączka nie jest taka ,,ciężka" optycznie i delikatnie błyszczy się, natomiast to co jest powyżej,cały środek jest matowy. do obrączek dostaliśmy specjalne gąbki do ich matowienia (kazdy materiał matowy czy złoto,srebro czy biale złoto po czasie zaczyna się błyszczeć). Ci którzy chcą mieć koniecznie obrączki w odcieniach srebra a nie złota polecam tytan lub czyste srebro. Ostrzegam iż tzw. białe złoto już po roku się wyciera i wygląda jak zwykle, czyli jest źółte.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obr.jpg (17,2 KB, 72 załadowań)
Stary 2007-10-20, 13:17   #778
Fatma
Przyczajenie

Dwa Stawy opinia

witam
jesteśmy już po ślubie i weselu
oba odbyły się w Dwóch Stawach w Kamińsku
A więc jeśli chodzi o jedzenie to było naprawdę dużo
mielismy 2,5 porcj na osobę
do domu wizelismy tyle ze obdarwaliśmy gości bo nie bylibyśmy w stanie tego zjeść
było naprawdę smaczne szczegolnie drób
sałatka grecka była bardzo dobra gościom smakowała
z ryżem natomiast też była bardzo dobra tzn jak dla mnie bo ja lubie nidogotowany ryż
zostało także bardzo duzo owoców...które także dostaliśmy
sala kominkowa przesliczna....sala przystrojona bardzo ładnie na każdym stoliku stał wysoki kielich w którym były kwiaty
mieliśmy 4 okrągłe stoliki na ok 32 osoby obsługa ok....zimny bufet stał na stołach do końca
po obiedzie zaraz posprzątli ale mięso z obiadu wróciło do podgrzewaczy które stały z boku
zamiast rosołu mieliśmy krem z borowików z grzankami było przepyszny
a kawami i herbatami nie było problemów zawsze na sali ktoś z obługi się kręcił
tork mieliśmy o smaku wegierskim bardzo pyszny
goście byli bardzo zadowoleni sam obiekt jak i okolice zrobiły na nich ogromne wrażenie
jesteśmy bardzo zadowoleni i nie zamieniłabym dwóch stwów na nic innego
mimo że koszt na 32 osoby przekroczył 8 tys
nie wiem co jeszcze jesli jakies pytania to piszcie
chętnie odpowiem

pozdrawiam
Fatma
Stary 2007-10-21, 20:23   #779
fuszerka
Raczkowanie

Dot.: Dwa Stawy opinia

Helo, wklejam foty znajomych. Pozdrawiam Impreza była przednia, wszystko odbyło się w USC poznań oraz w Maltance.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Copy of fot_216.jpg (88,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Copy of fot_239.jpg (120,3 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_036.jpg (73,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_050.jpg (107,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_134.jpg (99,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_154.jpg (86,0 KB, 25 załadowań)
Stary 2007-10-21, 20:25   #780
fuszerka
Raczkowanie

Dot.: Dwa Stawy opinia

iiiii drugi rzut
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Copy of fot_244.jpg (110,0 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_210.jpg (106,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_232.jpg (103,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_255.jpg (96,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fot_278.jpg (94,2 KB, 26 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości