|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gucci i inne perfumy
Witajcie, jestem na targowisku nowa, ale mysle ze jakos zdobede przekupki(moge np,wysylac za pobraniem lub jako pierwsza osobie z duza iloscia przekupek) do wymiany mam 4 perfumy
1)gucci envy eau de toillete 3O ml, zuzycie 7/8 2) rzadko spotykany w polskich perfumeriach Ted Lapidus eau de perfum ,,pour elle ,,- 100 ml boski kobiecy i drogi zapach, zuzycie minimalne 3) elizabeth arden 5th avenue eau de parfum 30 ml zuzycie 3/4 4) Lacoste Flammable 30 ml eau de parfum zuzycie 1/4 wszystkie perfumy w 100% originalne, sa to prezennty z wycieczek zagranicznych ineteresuja mnie inne kosmetyki z drogich firm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gucci i inne perfumy
Interesuje mnie Gucci Envy, Ted Lapidus i Lacoste Flammable
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Za Ted Lapidus szukasz tylko innych perfum czy może chciałabys nowy,zafoliowany krem z mojego linku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mam dwa ale używane.Jeden L'Oreal Glam Shine Holographic,38 Gold Holographic(odcień brązu z holograficznym połyskiem,śliczny na ustach).Ciężko powiedzieć jakie ma zuzycie bo nie widać,wydaje mi się,ze jest dużo więcej jak połowa z 6ml,ale dla pewności wolę zaniżyć.Fotkę mogłabym zrobić dopiero jutro po południu.
Drugi to Revlon Super Lustrous,Pink Crystals 21.Jest go połowa z 5ml.Fotkę powinnam znależć i za chwilę dodam ,żebyś mogła zobaczyć jego kolorek. Fotka:http://www.transworldgifts.net/barelyblossom1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Gucci - zapraszam do siebie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie,
tak poza watkiem mam perfumy Bvlgari Au the rouge oraz podklad LRP Unifiance kolor 22(wersja doc ery suchej) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.