![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Kosmetyki na wymianę: MF, L'Oreal, Olay...
Nieaktualne
link do nowego wątku! Wymienione: Profesjonalna odżywka do włosów Ce-Ce of Sweden Repair Conditioner, tu jest opis - mam duże opakowanie, mogę zrobić odlewkę 20-50 ml -> nieaktualne Cień Inglot grafitowy, zostało 50%, oddam jako gratis bo jest przeterminowany, poniżej foto. -> leci do Agniesia666 Dax, peeling enzymatyczny do cery wrażliwej, naczynkowej, suchej lub łojotokowej; trudno powiedzieć ile zostało, ok. 25% -> leci do Agniesia666 Cienie Hema bv Amsterdam, podwójne, jasnoszary i grafit, zużycie niewielkie, widać na foto -> leci do Alguien Cienie Elizabeth Arden, z 4 kolorów zostało 2, brązy, zużycie widoczne na foto -> leci do Alguien EDT Be... Sensual Avon, z 50 ml zostało ok 15-17 ml. -> nieaktualne Paloma, maskara Black& White, efekt sztucznych rzęs, czarny z białą bazą; używany 1 raz -> leci do cmoksia Cień Black Velvet (nr 12) czarny/ciemny grafit Rival de Loop, używany kilka razy -> leci do cmoksia Cień Cantare, śliczny szmaragdowy odcień, używany do 5 razy -> leci do cmoksia Maybelline Volum' Express Curved Brush, używany kilka razy, świeży, mokry, nie wiem jeszcze czy oddam, jeśli tak to za coś, co mi się przyda ![]() Olay Multi Radiance emulsja rozświetlająca do twarzy na dzień, zostało jakieś 70% z 75 ml -> leci do Wika28 Żel Miraculum Sensitive Skin, zostało 30% -> poleci do zwierzun La Roche Posay Toleriane żel do mycia twarzy 15 ml, próbka -> poleci do zwierzun Max Factor Lasting Performance podkład nr 100 fair (najjaśniejszy) - bardzo fajny, ale mi się znudził ![]() Avene płyn micelarny, z 25 ml zostało 20 ml -> leci do 1stLaDy La Roche Posay woda termalna 50 ml, 1 opakowanie używane (zostało ok. 25 ml), 1 opakowanie nowe -> leci do Gothic_Daisy Vichy Lipocure na cellulit, próbka 7 ml -> leci do 1stLaDy tusz Avon Pełnia Rzęs, używany przez 1 miesiąc (myślę, że starczy jeszcze na miesiąc) -> poleciał do Chii1986 2 kredki do oczu Astor: jasny fiolet i czerń, z obu zostało ok. 50% (niżej jest zdjęcie fioletowej, kolor kredki jest taki jak kolor opakowania i podobny jak trzeci cień od prawej po środku) -> poleciały do Chii1986 cienie Ruby Rose 18 kolorów, małe zużycie (niżej jest zdjęcie) -> poleciały do Chii1986 Bielenda, Serum - maseczka na naczynka, ma świetne recenzje, ale ja mam zbyt tłustą skórę, by tego używać; jest jej w opakowaniu ok. 70% -> poleciała do cmoksia profesjonalne serum na naczynka Anti Couperose Ideal Skin Bielenda, doskonałe pod maski algowe, może być stosowane samodzielnie, ampułka 8 ml, używana 1 raz, ubytek bardzo niewielki -> poleciało do cmoksia próbka Pharmaceris Vita Capilaril krem nawilżająco-wzmacniający na naczynka, 2 ml -> poleciała do cmoksia Zjawiskowa gotycka kolia na szyję, stare srebro+czarne kamienie, foto nie oddaje w pełni jej uroku, więcej zdjęć na życzenie, oddam za coś fajnego ![]() Edytowane przez esterie Czas edycji: 2008-03-07 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki na wymianę: MF, L'Oreal, Olay...
cos u mnie za 4 i 1?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za MF Lasting Peformence?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
esterie, to jak z cieniami u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Niestety, podoba mi się tylko ten cień Bell, więc możemy się wymienić jedynie za tusz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
raczej zrezygnuję na razie z wymianki, przepraszam za zamieszanie, tusz jednak nie jest mi teraz niezbędny
![]()
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie podkład MF. Mam tusz Lash stylist czarny otwary 1,5 mies temu, ale mokry i świeży, użyty kilka razy. No i to co w moim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej mnie interesuje odlewka profesjonalnej odżywki, paletka Rubby Rose,obie kredki Astora (bardziej ta fioletowa),Loreal Remix i tusz avon. Co proponujesz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199364 hej napisałaś do mnie pierwsza wiec link do mojego wątku masz w panelu sterowania w subskrypcjach ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-11-17 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal Remix Strukturyzująca pasta do włosów, Efekt modelowania dowolnie zmienny, dobry kosmetyk, ale zmieniłam fryzurę i jest zbędny, używany tylko 2 razy
znajdziesz cos? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
hej, może cos u mnie za max factor?
pozdrawiam! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post5722058
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej złotych cieni jednak nie oddam bo okazało się, że ide na sylwestra i bedą mi potrzebne. W sumie mnie najbardziej interesuje odlewka odżywki (jaka to bedzie ilość?), paletka Rubby Rose i kredki. Moge oddać: cień inglot, biosilk, avene, palette rozjasniacz ... może coś jeszcze ale nie wiem bo w sumie nic od Ciebie nie jest mi niezbedne wiec chce sie rozsądnie wymienić.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ok oddam Ci jeden cień uparciuchu ;-) jeszcze nie wiem, który bo wszystkie są ładne,złote ale wszystkie mają śliczne drobinki i napewno bedziesz zadowolona. Poza tym- rozjaśniacz, avene i biosilk.
a za tusz moge oddać Ci oba błyszyki jesli chcesz.
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
własnie nie odpisywałam bo jedwab niestety zajety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
11) 2 kredki do oczu Astor: jasny fiolet i czerń, z obu zostało ok. 50% (niżej jest zdjęcie fioletowej, kolor kredki jest taki jak kolor opakowania i podobny jak trzeci cień od prawej po środku) chodzi mi o ta fioletowa.
Avon, tusz Color Trend fioletowy, używany do 5 razy (teraz zauważyłam, że wczoraj się przeterminował, był ważny do 25.10) Znajdziesz cos u mnie?!
Siedzą przy stole do cna wyczerpani Nie ma już swiatła które by mogło Ogrzać ich ciała tak dawno ostygłe Lecz jest na świecie - coś co ich trzyma Co nie pozwala wstać im od stołu Ten sześcioletni wyrzut sumienia Płaczący cicho - w pokoju obok... Hey - Misie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.