![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
***Perfumy, kolorówka, nab³yszczacz do w³osów...
Nieaktualne
Nieaktualne: - La Roche-Posay - Hydraphase XL Riche - zosta³o ok 60% - Sephora - puder br±zuj±cy (kolor S10 caribbean) - Perfumy Tommy Girl. Z 30 ml pozosta³o ok. 25ml. Brak pude³ka. - Lancome - cienie Colour focus – 4 romance - opakowanie GWP. Bia³y, ciemny grafit (prawie czarny), jasny ró¿, jasna ¶liwka. Najwiêkszy ubytek ma jasny ró¿, ale dna nie widaæ. Edytowane przez Agata83 Czas edycji: 2008-06-10 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 244
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ***Perfumy, kolorówka, nab³yszczacz do w³osów...
HEJ!
Podobaj± mi siê: - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - ma³o u¿ywany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wg³êbienie. * Yves Rocher - szminka Couleurs Nature (14 Mauve Fascinant) - u¿yta raz w celu sprawdzenia koloru. - Yves Rocher - Couleurs Nature – lakier 56 parne romantique - u¿yty raz Znajdziesz co¶ u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
co¶ u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
interesowa³by mnie
Farouk, Silk Therapy Shine On (Nab³yszczacz i od¿ywka w jednym). U¿yty 2 razy, wypatrzy³a¶ co¶ u mnie w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Siek, wypatrzylam tylko
AVENE Cleanance K (Emulsja reguluj±ca wydzielanie ³oju i rogowacenie) z 40ml zosta³a jaka¶ 1/5 wystarczy gdzies na tygodniowa (mo¿e wiêcej) kuracje, czyli w sam raz na wypróbowanie ale to za malo za nab³yszczacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Farouk, Silk Therapy Shine On
Co¶ u mnie?
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos za
Sephora - puder br±zuj±cy (kolor S10 caribbean) link do kwc Dobry puder, ale jednak trochê dla mnie za ciemny. Niewielkie zy¿ycie. Chêtnie wymieniê na puder br±zuj±cy L'Oreala dla blondynek (ten nowy, dwuczê¶ciowy). Mogê co¶ dorzuciæ. - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - ma³o u¿ywany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wg³êbienie. Foto w za³±czniku. lub 1 z nich
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
a czego szukasz moze bym ci co¶ do³o¿y³a do avene spoza watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mo¿e co¶ u mnie za Tommy Girl? Z zapachów mam Neonature Seve (zosta³o ok 40 ml z 50). A je¶li nie Neonatura, to chetnie oddam Ci za ten zapach nawet ca³y w±tek
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Cos u mnie za paletke Lancoma i Anyhelios fluid? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220264 Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
- Bourjois - ró¿ (48 cendre de rose brune) - trudno okre¶liæ jakie ma zu¿ycie. Jest wci±¿ wypuk³y i du¿o go zosta³o. Ma ¶liczny zapach. - Bourjois - Mini Bourjois - okr±g³e pude³eczko na 2 cienie. Zosta³ mi jeden cieñ w kolorze z³otym. Mam go z wymiany ale zosta³o go bardzo du¿o. Chyba by³ bardzo ma³o u¿ywany. - Sephora - puder br±zuj±cy (kolor S10 caribbean) link do kwc Dobry puder, ale jednak trochê dla mnie za ciemny. Niewielkie zy¿ycie. Chêtnie wymieniê na puder br±zuj±cy L'Oreala dla blondynek (ten nowy, dwuczê¶ciowy). Mogê co¶ dorzuciæ. - Manhattan - Clearface – puder antybakteryjny (70 vanilla) - ma³o u¿ywany bo jednak nie odpowiada mi kolor. Ma lekkie wg³êbienie. Foto w za³±czniku. Link do opinii na wizazu ?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Farouk, Silk Therapy Shine On (Nab³yszczacz i od¿ywka w jednym). U¿yty 2 razy.
Lancome - cienie Colour focus – 4 romance - opakowanie GWP. Bia³y, ciemny grafit (prawie czarny), jasny ró¿, jasna ¶liwka. Najwiêkszy ubytek ma jasny ró¿, ale dna nie widaæ. Zdjêcie jest z allegro, moje s± w takim samym opakowaniu, które jest trochê porysowane. Nie mam te¿ pacynki. Miniaturka Miracle Lancome - z 7 ml pozosta³o ok 5. mo¿e co¶ u mnie za które¶ z powy¿szych? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e co¶ u mnie za:
Bourjois - Mini Bourjois - cieñ w kolorze z³otym. Farouk, Silk Therapy Shine On? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e u mnie co¶ za Farouk i ewentualnie tonik Avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za puder antybakteryjny, próbki davidoff oraz z³oty cien Bourjois
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za puder sephora i lancome GWP?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221081
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Dopiero dzis mialam czas przejrzec ten watek i odpisac
kamisio guniagusia Zielona30 esterie e-xx zaakrecona Dziewczyny, niestety nic nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN sta³y
|
Hej, znajdziesz co¶ za:
- Bourjois - Mini Bourjois - okr±g³e pude³eczko na 2 cienie. Zosta³ mi jeden cieñ w kolorze z³otym. Mam go z wymiany ale zosta³o go bardzo du¿o. Chyba by³ bardzo ma³o u¿ywany. Aroma Bar - Balsam do cia³a o zapachu zielonej herbaty. U¿yty raz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka czy znajdziesz cos u mnie w watkach za:
- Bourjois - ró¿ (48 cendre de rose brune) - trudno okre¶liæ jakie ma zu¿ycie. Jest wci±¿ wypuk³y i du¿o go zosta³o. Ma ¶liczny zapach. - Bourjois - Mini Bourjois - okr±g³e pude³eczko na 2 cienie. Zosta³ mi jeden cieñ w kolorze z³otym. Mam go z wymiany ale zosta³o go bardzo du¿o. Chyba by³ bardzo ma³o u¿ywany.
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
6. Clinique Blended face Powder and Brush - kolor 04 Transparency 35g Duze opakowanie, zuzyte nie wiecej niz 50% Jak ciemny jest ten puder? Czy nadaje siê do jasnej cery? I czy ewentualnie znalazlabys cos jeszcze za niego w moim watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.