Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-05, 20:32   #1141
enya83
Przyczajenie

GG do enya83
Dot.: Kielce

proponuje najpierw isc do swojej parafi i tam sie dowiedziec, bo z tego co wiem nie jest to zaden problem...
enya83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-05, 20:46   #1142
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniss Pokaż wiadomość
Przeciez nie powiedza Ci zebys chodzila z gimnazjalistami na nauki.
Oczywiście, że Ksiądz może tak powiedzieć. Mój przyszły mąż także nie ma jeszcze bierzmowania, za młodu nie przyjął i kiedy byliśmy na rozmowie Ksiądz powiedział, żeby teraz chodził z gimnazjalistami na nauki. W pierwszej chwili pomyśleliśmy sobie, cooo taki stary chłop z młodzieniaszkami? . Z racji tego, że termin Bierzmowania w naszej parafii przypada na kwiecień i nam ze względów osobistych nie pasuje, postanowiliśmy starać sie o wcześniejsze uzyskanie sakramentu. Ksiądz sie zgodził, dał mojemu książeczkę do poczytania i pod koniec tego miesiąca mamy się do niego udać, w celu rozmowy, po czym ma wręczyć pozwolenie na przyjęcie sakramentu w Katedrze. Jestem z dolnośląskiego i u mnie Bierzmowanie dla dorosłych udzielanie jest raz w miesiącu.

Pozdrawiam
Stary 2007-12-06, 07:44   #1143
Audacieux
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniss Pokaż wiadomość
Audacieux to co moge Ci poradzic z bierzmowaniem to znalezienie znajomego ksiedza moze ktos z rodziny lub przyjaciół ma jakiegos kaplana. Albo dowiedz sie o terminach bierzmowan w Kielcach, moze beda jakies przed marcem i pogadaj z ksiedzem. Zazwyczaj ida na reke w takich sprawach. Przeciez nie powiedza Ci zebys chodzila z gimnazjalistami na nauki. Znalazlam jescze informacje, ze w Warszawie w parafii sw Aleksandra udziela sie bierzmowania co piatek, poczytaj sobie te stronke http://www.archidiecezja.warszawa.pl...bierzmowanied/ i Jeszcze znalazlam wypowiedz jakiejs panny mlodej nai innym forum http://www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?t=44826. U samego dolu jest topic aza27, pisze o tym jak szybciutko da sie zalatwic bierzmowanie w kielcach
Trzymam kciuki zeby udalo Ci sie znalezc rozwiazanie tej sprawy!W koncu jestes szczesliwa panna mloda 2008
Bardzo dziękuję za pomoc Teraz już wiem, co zrobię

Audacieux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 15:41   #1144
tiffi1
Rozeznanie

No to jeszcze o targach.
Było duszno, sporo ludzi. rzeczywiście przemysl slubny dotyczył warszawy i okolicy.
Pokaz sukienek jak dla mnie porażka. Wyobraźcie sobie suknię jak bez wyglądała jak z pogniecionej folii z czekolady z czarnymi elementami a do tego czarny welon.
No cóż rozumiem, ze pokaz to awangarda,ale przecioeż ludzie po coś przychodzą na taki pokaz.
Była firma, która bardzo mi sie podoba. Wybrałam się do nich wczoraj i znalazłam sukienkę dla mnie.
Poważny problem to cena 3500 za prostą sukienkę. nie przewidziałam takich pieniędzy poza tym jeszcze dodatki.
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:42   #1145
moniss
Przyczajenie

GG do moniss

Cytat:
Napisane przez Audacieux Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję za pomoc Teraz już wiem, co zrobię
Bardzo prosze Audacieux
moniss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-07, 16:50   #1146
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

W Kielcach drogie koleżanki tez będą targi, tzn bardziej gala slubna, podobnie jak w zeszłym roku.
Chyba w KCK, w okolicach stycznia, lutego.
Dam znać jak będę znała szczegóły.

Pozdrawiam
CliniqueSimply jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-09, 00:21   #1147
Krofffka
Przyczajenie

Dot.: Kielce :Hotel Łysogóry, La Mar

Cześć

Jesli wiecie cos nt. hoteli Łysogory badz La Mar, to prosze podzielcie sie. Bedziemy wdzieczni za wszelkie informacje.
http://www.lysogory.com.pl/hotel/index.php
http://www.hotellamar.pl/
Zastanawiamy sie nad zorganizowaniem przyjecia weselnego (tak 60 -70 osob) w jednym z tych miejsc. Przed ostatecznym wyborem, chcielibysmy uslyszec jadnak jakies opinie na temat tych hoteli : jaka obsluga, jakie jedzenie serwuja, i ogolnie cala oprawa.
Z gory serdecznie dziekujemy

Krofffka&Kunik
Krofffka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 12:42   #1148
kycia1
Wtajemniczenie

Dot.: Kielce :Hotel Łysogóry, La Mar

Cytat:
Napisane przez Krofffka Pokaż wiadomość
Cześć

Jesli wiecie cos nt. hoteli Łysogory badz La Mar, to prosze podzielcie sie. Bedziemy wdzieczni za wszelkie informacje.
http://www.lysogory.com.pl/hotel/index.php
http://www.hotellamar.pl/
Zastanawiamy sie nad zorganizowaniem przyjecia weselnego (tak 60 -70 osob) w jednym z tych miejsc. Przed ostatecznym wyborem, chcielibysmy uslyszec jadnak jakies opinie na temat tych hoteli : jaka obsluga, jakie jedzenie serwuja, i ogolnie cala oprawa.
Z gory serdecznie dziekujemy

Krofffka&Kunik
w tym watku byla mowa o LaMar-poszukaj
Stary 2007-12-10, 14:04   #1149
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

czesc dziewczyny,
od niedawna czytam ten watek i postanowilam zapytac was o opinie na temat jednej sali. Chodzi mi o sale u Wojcika. Wlasciwie to u mnie juz pozamiatane bo zaliczka wplacona, ale szczerze mowiac nie widzialam tego miejsca na oczy i nic nie wiem. Nie mieszkam w Polsce i rodzice zalatwiaja mi co trzeba. Tam byl wolny termin i rodzice powiedzieli, ze zle nie jest wiec sie zdecydowalam..
czy ktoras z was bawila sie tam moze? jakie jest jedzenie i obsluga? Denerwuje sie troche czy nie bedzie to niewypal bo bede miala gosci zagranicznych. Ich strona internetowa nie prezentuje sie okazale...
bede wdzieczna za opinie i dziekuje serdecznie.
pozdrawiam z Finlandii )))
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:03   #1150
Justyynaa
Przyczajenie

Ja nie chciała bym cie martwic! , ale miom zdaniem tak jak na internecie nie jest to efektowany lokal to i na zywo a moze i gorzej jak dla mnie.
Jesli chcesz gosci zaprosic do dobrego lokalu to nie stety zle trafiłas.
Jest to stara sala weselna-zajazd w dawnym typie.
Nie jest tez jakis najgorszy jak domy działkowca ale nic atrakcyjnego
-TO OCZYWISCIE TYLKO MOJE ZDANIE
Justyynaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-10, 18:11   #1151
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

no to sie zalamalam...
dzieki za odpowiedz, dalo mi to do myslenia. domy dzialkowca to rzeczywiscie tragedia i jesli poziom tego Wojcika jest zblizony to masakra...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-10, 19:56   #1152
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

aurinko to ja Hej znalazłam kilka wątków na temat tej sali osobiście nie byłam, przesyłam co znalazłam, z tego co widać tragedii chyba nie ma bo zdania są podzielone,jeszcze nie było takiego miejsca gdzie by się wszystkim dogodziło,wszędzie są plusy i minusy. Pozdrwaiam

weselnik w Zajezdzie u wójcika jest srednio ciekawie mało jedzenia.

aqula27 hejka,
miałam ślub u Wójcika na Ściegiennego.Jestem bardzo zadowolna z obsługi i z jedzenia.Bardzo ładnie to wszytko zorganizowali.Jedzenia bylo wystarczająco . Wszystko co zostało, zostało przez obsługe popakowane do plastikowych pojemniczkow.Super.Poleca m.

ja miałam u Wójcika i jestem zadowolona,wszyscy byli zadowoleni,fajna sala,jedzenie dobra,cena ok,mogę polecić

ja miałam swoje wesle w lipcu w Wójcika w Kielcach,ściegiennego 337,teraz to już chyba się Sukowska nazywa,Żarcie fajne,sala spora,wszyscy dobrze się bawili.
dagunia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-11, 13:38   #1153
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

dzieki dagunia!!! dodalas mi otuchy bo wczoraj w nocy ryczalam, ze to taki niewypal...
moze nie bedzie zle. rodzice znalezli fajna i tania dekoratorke. dekoruje samochod, kosciol jesli ksiezunio pozwoli i sale. jesli dobrze pamietam to koszt okolo 1000 zl, ale chyba przesadzam. jesli ktoras z was bylaby zainteresowana zadzwonie do mamy i zapytam. wiem, ze to wyszlo tanio, kwiaty i dekoracje w jej zakresie.
dziekuje jeszcze raz za odzew, pozdrawiam
Stary 2007-12-11, 19:48   #1154
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a ja pierwszy raz słyszę o takiej sali
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 19:33   #1155
mimezis
Raczkowanie

Gdzie najtaniej w Polsce dostanę suknie Pronovias??? Wiecie czy modele ze starszych kolekcji sa przeceniane czy cena sie utrzymuje? Interesuje mnie model albir z 2006 roku, ale wiecej niz 3tys nie poswiece.

A moze macie kogos, kto moglby uszyc suknie na wzor tej? Chodzi mi oczywiscie o kogos wielokrotnie sprawdzonego, kto dobierze idealnie materialy i dodatki, zeby potem nie bylo rozczarowan. Jak macie namiary i np. fotki uszytych przez nich sukienek to bede wdzieczna za info.

Pozdro!

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 08:36   #1156
EVEEELIN
Raczkowanie

Aurinko to ja -osobiscie bawiłam sie kiedys na weselu w Wojciku i wcale nie bylo tak zle, sala dosyc duza rostaw stołów fajny, stół dla młodych pieknie udekorowany...jedzienie dobre na obsługe tez nie ma co narzekac.Wiadomo kazdemu podoba sie cos innego, ale ogólnie dla mnie sala jest spoko, wiec glowa do góry nie łam sie wszystko bedzie superrr...Mam prosbe o namiary na jakies sprawdzone dekoratorki jesli macie takowe to bardzo prosze o podanie, noi jeszcze jedno jesli wiecie gdzie mozna kupic tanie i ladne zaproszenia to prosze o info...
EVEEELIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 09:31   #1157
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

Eweeelin - ja zadzwonie wieczorem do mamy to jej zapytam. Moja mamunia wynalazla jakas fajna dekoratorke, ktora jest tania. Zapytam o szczegoly i wszystko napisze, oki?
Jesli chodzi o zaproszenia to popatrz moze na allegro. Ja jeszcze nie kupowalam, ale kiedys rzucilam okiem i mozna znalezc cos fajnego. I ceny tez sa spoko.
Dzieki za pocieszenie, jedna noc przebeczalam z tego powodu. Ale coz, pozamiatane, zaliczka wplacona, terminy ustalone - musze sie pogodzic. Zawsze marzylam o slubie w pieknym miejscu a tu taka porazka... Ale trudno..
Caluski dla was z mroznej dzis Finlandii
Stary 2007-12-14, 15:27   #1158
EVEEELIN
Raczkowanie

Nie bedzie zadnej porazki zobaczysz wszystko sie uda auriko....Bede wdzieczna za namiary na ta dekoratorke...
Stary 2007-12-14, 15:55   #1159
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

mimezis - wlasnie znalazlam ten topik na kafeterii, nie wiem czy moge pisac o tym bo to inne forum, ale tam wlasnie dziewczyny rozmawiaja na temat tych sukienek. podaja linki komisow gdzie mozna taniej kupic.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3636863&start=0
a Ty rzeczywiscie chcesz ten Pronovias? co druga laska podobna suknie zaklada.. sa piekielnie drogie i wszystkie podobne.
slyszalam o fajnym salonie w Konskich. moze tam cos znajdziesz...
moim zdaniem 4 tys za suknie tylko dlatego, ze to pronovias albo la sposa to przesada.
ale z drugiej strony slub jest raz w zyciu i czasem warto zainwestowac by spelnic marzenia. ja tez jestem na etapie poszukiwania sukni ale mam specyficzny gust. cos czuje, ze ciezko bedzie..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 21:49   #1160
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

aurinko to ja wiesz ja też późno zaczęłam szukać sali i załatwiać wszystkie sprawy(w listopadzie).Nie mam też idealnego lokalu, ładnie urządzony,za to kiepski dojazd, termin mam na 18.10.2008 też bym wolała w lecie, ale jakoś się trzymam i nie dajmy się zwariować. Takie czasy wszedł wyż demograficzny i wszędzie ciężko o sale. Jak ktoś chce tak jak mu się wymarzyło to musi czekać np.2-3 lata, aż będzie jego lokal i data wolna , ja nie zamierzam tyle czasu poświęcić na czekanie. To ja mam być tego dnia najszczęśliwsza na świecie z moim TŻ( mam nadzieję, że będziemy), i małe wpadki mi w tym nie przeszkodzą, zawsze może wyjść coś nie tak, albo komuś coś się nie będzie podobało to się zdarza najlepszym.

Co do zaproszeń to dziewczynki ja też jestem zainteresowana jakbyście miały jakieś informacje będę wdzięczna. Pozdrawiam
Stary 2007-12-15, 14:53   #1161
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

masz racje, ale czekac to moga dziewczyny, ktore maja 22, 23 lata.. Niestety zauwazylam tendencje, ze w tym wieku wychodzi sie za maz. Niewazne, ze nie ma sie gdzie mieszkac albo nie ma sie dobrej pracy. Za maz wyjsc to mus!
Mam nadzieje, ze nikogo nie obrazam, bo nie taki mam zamiar. Ale prawda jest taka, ze osoby w stosownym wieku, takie jak ja - 30 lat - nie maja szans na nic ciekawego bo mlode dziewczyny zajmuja co lepsze. Kurde, jakby nie mogly sie wstrzymac te pare lat...
Ale nie ma co narzekac... Mam nadzieje, ze juz nic wiecej nie popsuje mi nastroju. Ta sala calkowicie zabila we mnie chec dalszych przygotowan...
Musze to jakos przebolec...
Stary 2007-12-15, 17:20   #1162
mimezis
Raczkowanie

Dzięki za linka, choć nic tam nie znalazłam. Trudno byłoby mi odkupić jakąś suknię i przerabiać na moje 158cm wzrostu...

Nie zależy mi na tym, aby to była suknia firmy Pronovias. Wręcz przeciwnie uważam, ze wydacćtyle kasy na sukienke to przesada. Akurat spodobał mi sie jeden model z 2006 roku - Albir i boję się oddać w ręce szwaczki, która by mi go taniej uszyła.

Prawdopodobnie kupie coś tańszego. Podobają mi się sukienki w salonie Angel w Warszawie i ze maja zniżkę do końca grudnia, to tam trochę poprzebieram.

Aczkolwiek mam gust raczej nietypowy, nie podobaja mi sie suknie balowe, bajkowe. Chce prosta suknie, ale z cudnego materialu, koniecznie ze stójką (a takich modeli mało, a jak są to brzydkie jak ciort), góra obszyta piękną koronką i do tego odczepiany najlepiej długi koronkowy tren. Na głowie nie chce ani welonu ani kapelusza, a jedynie kwiat albo drobny toczek z woalką na oczy. Tak chce wyglądać!

Nasza dzidzia
Stary 2007-12-15, 18:47   #1163
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

rzeczywiscie Twoje 158 cm wzrostu stanowi maly problem. Ale nie Ty jedna masz drobna figurke i jestem pewna, ze znajdziesz swoj wymarzony model. Znalazlam ten link. zdaje sie, ze w kolekcji love jest skromna i prosta sukieneczka za stojka - edita. i uwazam, ze kwiat we wlosach bedzie do niej idealny.
http://www.vivienvigo.com/galeria/s8.htm

mnie z tej kolekcji podoba sie zahara - ale jej jeszcze na oczy nie widzialam, tylko na zdjeciu. nie wiem jaka jest w rzeczywistosci. ale ma wszystko co lubie - szerokie ramiaczka, skromny dol, dekold V, nie ma falban ani drapowan i jest raczej skromna. no i bez gorsetu. ale dol troche blyszczacy. jak to wyglada? nie mam pojecia... szczerze mowiac nie mierzylam jeszcze zadnej sukni i nie wiem jak bede wygladac w gorsetowej i takiej normalnej... to tylko moje gadanie teraz.
tu w Finlandii nie chce kupowac bo te same modele dostane w Polsce i nie ma sensu przywozic...

acha-jesli chodzi o namiary na dekoratorke to jest maly problem. moja mamusia polozyla wizytowke w takim miejscu aby mogla ja latwo zlokalizowac. niestety, jak sie okazalo teraz nie pamieta gdzie to jest . Obiecala, ze jak ja znajdzie, a znajac zycie to wpadnie w rece wtedy gdy jej nie bedzie szukac, to da mi znac i podam wam dziewczyny te namiary, oki?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 20:27   #1164
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

aurinko to ja Hej rzeczywiście jest sporo osób w tej grupie wiekowej, ale małżeństwa zawierają ludzie naprawdę w zróżnicowanym wieku. Co do tego jaki jest stosowny wiek to się nie mogę zgodzić (wg mnie stosowny jest wtedy, kiedy znajduje się tą jedyną drugą połówkę i jest się pewnym,że chcę się z nią spędzić resztę życia bez względu czy masz 18,24,30,40 lat). Ja też po ślubie będę dopiero w trakcie budowy domu, pracy wymarzonej tez nie mam i dlatego mam nie brać ślubu? No i co mam czekać, aż nie będę mogła mieć dzieci bo najpierw muszę mieć dom i dobrą prace? Hm akurat Twoje racje do mnie nie przemawiają. Może nie wszystko zrozumiałam tak jak chciałaś przekazać ale czas ucieka, i szkoda go marnować. Zdaje sobie sprawę z tego, że małżeństwo to odpowiedzialność za oboje i że będę musiała dzieci za coś utrzymać. Prace zawsze jakaś tam będzie a dom no nie wszystkich rodziców stać, żeby dzieciom kupić a razem zawsze łatwiej uzbierać Bez obrazy musiałam ustosunkować sie do Twojej wypowiedzi

A z tą salą no to ja już nie wytrzymam, dostałaś kilka informacji, więcej odpowiedzi jest pozytywnych niż negatywnych, nie ma się co załamywać. Piszesz, że masz dobrą dekoratorkę więc pewnie super udekoruje i będzie ok. Najważniejsze żeby sie wszyscy dobrze bawili.Trzymam kciuki i pozdrawiam.
(proszę nie płakać po nocach)
Stary 2007-12-15, 21:01   #1165
mimezis
Raczkowanie

do "aurinko to ja":
Przegladalam juz te stronke i nic nie wybralam. Wskazany przez Ciebie model jak dla mnie ma gorę za skromną a dół za bogaty A no taka dziwna jestem, że czepiam się szczegółów Natomiast też zwróciłam uwagę na Zaharę Ładna, skromna, chociaż te ramiączka krzyżowane z tyłu mi się nie podobają, chociaż na pewno mogą przerobić wg uznania.

Moje typy to:
Gracjana (ale materiał u dołu bym zmieniła)
http://www.angel.com.pl/site.php?id_...ancesca_forini
Langoria (chociaż nie chciałam całej z koronki)
http://www.angel.com.pl/site.php?id_menu=3&kol=kristal
no i Albir Pronovias
http://www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=albir
Orense Pronovias też śliczna ale za dużo tej koronki!
http://www.suknie-slubne.pl/pl/pronovias.php?s=orense

Ale racją jest że wszystko trzeba najpierw przymierzyć bo na każdym inaczej leży. Poza tym widziałam sukienki na żywo i na zdjęciach i różnica jest ogromna! Zdjęcia strasznie zubożają i można w preselekcji odrzucić najpiękniejsze modele.

Zatem pora wybrać się do sklepu na przymiarki!

Nasza dzidzia
Stary 2007-12-16, 08:25   #1166
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aurinko to ja Pokaż wiadomość
masz racje, ale czekac to moga dziewczyny, ktore maja 22, 23 lata.. Niestety zauwazylam tendencje, ze w tym wieku wychodzi sie za maz. Niewazne, ze nie ma sie gdzie mieszkac albo nie ma sie dobrej pracy. Za maz wyjsc to mus!
Mam nadzieje, ze nikogo nie obrazam, bo nie taki mam zamiar. Ale prawda jest taka, ze osoby w stosownym wieku, takie jak ja - 30 lat - nie maja szans na nic ciekawego bo mlode dziewczyny zajmuja co lepsze. Kurde, jakby nie mogly sie wstrzymac te pare lat...
Ale nie ma co narzekac... Mam nadzieje, ze juz nic wiecej nie popsuje mi nastroju. Ta sala calkowicie zabila we mnie chec dalszych przygotowan...
Musze to jakos przebolec...

Strasznie mnie rozbawił Twój post, zwłaszcza kawałek o stosownym wieku do wyjścia za mąż i zajmowaniu przez młodsze dziewczyny tego co lepsze Tym bardziej mnie to rozbraja, że mam 22lata i jestem młodą mężatką. Powinnam się oburzyć, że czuję się urażona, ale tylko się pośmieję
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-16, 09:35   #1167
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

hej dziewczyny! widze, ze odzew byl spory na moja prowokacje! hiihi
nie mialam zamiaru nikogo obrazac i pewnie zauwazylyscie, ze utrzymalam wypowiedz w zartobliwej formie. zeby sie wlasnie posmiac!
Gdybym wiedziala 5 lat temu, ze bede miec problem z sala, muzyka i cala reszta to bym zamowila wszystko wtedy i moglabym czekac. Ale co tam!

Dagunia, serdeczne dzieki za pocieszenie. Jesli chodzi o te dekoratorke to nie wiem czy ona jest rewelacyjna, wlasciwie to nic o niej nie wiem. Ja po prostu gleboko wierze, ze bedzie dobrze! i jestem pewna, ze kazdej z nas wszystko sie uda i bedzie pieknie!!!!!!

Mimezis, szkoda, ze nie moglam Ci pomoc. Wiesz, jesli chodzi o ten Pronovias to zauwazylam, ze wiele dziewczyn interesuje sie ta suknia. Nie widzialam jej na zywo, tylko na zdjeciu i robi niesamowite wrazenie. Ale podejrzewam, ze raczej lepiej ja kupic - szyc to za duze ryzyko!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-16, 17:12   #1168
Karothinka85
Przyczajenie

Hej dziewczyny!

Mam wieeeeelką prośbę - czy mozecie mi podac namiary na kamerzyste z Kielc badz okolic.

Juz prawie wszystko zaklepane, ale wciaz mamy problem z kamerzysta. Chcielibysmy takiego 'sprawdzonego'.

Pomozcie - slicznie dziekuje
Karothinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-17, 09:44   #1169
EVEEELIN
Raczkowanie

Karothinka- ten kamerzysta o ktorym pisalam ci na privjest z kielc a dokladniej z Barwinka.
Stary 2007-12-17, 09:52   #1170
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

evelin - masz pana z ellavideo?

a ja byłam w sobotę na pierwszych przymiarkach sukni

po zmierzeniu kilku modeli mam już swoje dwa typy, przed Świętami chcę się wybrać jeszcze do Paryżanki coś poprzymierzać...wiem, że tam są te kobiety trochę nie "halo", ale chcę tylko obejrzeć modele jakie tam mają i jeśli coś mi się bardzooo spodoba i np. zdecyduję się na daną suknię to wtedy raczej zobaczę czy takiej samej nie mają w krakowie albo w częstochowie póki co zależy mi na przymierzaniu sukien
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości