![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() We-Ma do różu i cieni, Maybelline - tusz + drobiazgi (Vollare, Wibo, inne)
1. We-Ma do cieni duży okrągły (nr 3 na obrazku). nie używany
link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 2006 2. pędzel do cieni - nowy, nie używany, duży okrągły, spłaszczony, holenderskiej firmy Miss Helen, włosie sztuczne. mam takie dwa i jednego używam do nakładania i rozcierania cieni. 3. Maybelline - tusz do rzęs Volume Express Curved Brush, pogrubiający i podkręcający, data do 05.2009, kolor czarny. trudno mi określić zużycie, był to mój tusz awaryjny, użyłam go kilka razy. tusz jest mokry. 5. Wibo - puder w kamieniu Golden Glow, hypoalergiczny, z wyciągiem z nagietka, odcień 02, masa 15g, zużycie minimalne ("puszek" jest czysty), termin do 12.2009 - puder pięknie pachnie, jest w jasnym odcieniu, raczej transparentny niż kryjący, najlepiej dla chłodnego typu urody (ja mam żółty odcień skóry i dlatego mi on nie pasuje)[/color] 6. Manhattan - błyszczyk/pomadka twist & taste, odcień: brąz przełamany fioletem, obłędny zapach "leśne jagody, jogurt truskawkowy, amaretto i porzeczka", posiada bardzo drobno zmielone drobinki, które nadają satynowy połysk, została połowa z 9 ml link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosme tyki/produkt.php?produkt= 500 ************** DOKŁADKA: 11. Garnier Skin Naturals – nawilżające mleczko do ciała „skóra muśnięta słońcem”, zostało więcej niż ž z 250 ml, do 10.2009 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13773 13. Sensodyne – Fluoride pasta do zębów – 2 próbki: 2x po 20 ml, do 12.2008 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8020 kilka drobiazgów (mogę dać jako gratisy do wymianki) - kolczyki: typu hand made, ale kupione w sklepie, kolorystyka – jasny brąz ze złotem, raczej delikatne niż ostentacyjne, nie noszone - temperówka do DUŻYCH kredek - pilnik do paznokci, duży, ostry, żółty w motylki, użyty parę razy, ale w stanie b.dobrym - Inter Fragrance, próbki szamponów po 5 ml każda, Seboradin Niger i Seboradin Regenerujący Najchętniej wymienie całość jednorazowo, lub po kilka kosmetyków. Nie wysyłam pojedynczych. NIE SZUKAM: - ubrań - biżu - perfum - Avonu Proszę - nie przysyłajcie mi propozycji, które mnie nie interesują, typu - wymiana jednej rzeczy, albo linki do wątków z ciuszkami, Avonem ... Edytowane przez Pippi Czas edycji: 2007-12-17 o 09:05 Powód: wstawienie poprawnego linka, dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: We-Ma do różu i cieni, Maybelline - tusz + drobiazgi (Vollare, Wibo, inne)
levante - tak jak juz pisałam w moim poście: NIE wymieniam się na pojedyncze rzeczy. ponadto i tak nie znalazłam nic dla siebie w twoim wątku.
iwcia74 - przemyślałam sprawę i wydaje mi się, że pędzle i żel do mycia za 1 cień i parę próbek to trochę nie równy interes (a propos - jakie jest zużycie tego cienia?). mogę się wymienić: pędzle+żel -> za cień+próbki+coś jeszcze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: We-Ma do różu i cieni, Maybelline - tusz + drobiazgi (Vollare, Wibo, inne)
Pippi chętnie wymieniłabym same pędzle sa kompakt sephory plus wszystkie próbki, pisałaś wcześniej że też Cię interesuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos za :
7. Vollare -
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dla jasności - jeżeli już to wolę cień niż compact, ale w dalszym ciągu sam cień + próbki = to mi się nie opłaca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Pippi kochana, sprawa utknęła, bo pędzle były do dziś dla kogoś zarezerwowane, w związku z tym wstrzymałyśmy negocjacje. Z cieniem mi sie tak nie spieszy by wymieniać, a kompaktu napewno nie będę używać. Przemyśl jeszcze czy byś się na niego nie zdecydowała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do rezerwacji - dziewczyna, z którą wymianka mnie interesowała "zniknęła", nie odzywała się i nie bywała na targowisku przez kilka dni. dlatego zrobiłam "od-rezerwację", bo takie postępowanie wg mnie jest niepoważne i tylko niepotrzebnie wstrzymuje wymiany, które mogłyby się odbyć. powiedz mi w jakim odcieniu jest ten compact? jasny/ciemny? ciepły/zimny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ciepły w stronę neutralnego, odcień średni, dla nie za bardzo jasnej karnacji, to jest bodajże środkowy kolor w palecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
słuchaj, tutaj jest lista kosmetyków, które mogą mnie zainteresować, może coś znajdziesz u siebie: - krem nawilżający - błyszczyk, szminka w odcieniu beżowym, kawowym - jasny podkład - tonik bezalkoholowy - ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
7. Vollare - kuleczki w małym opakowaniu, odcień ciepły (miodowo - brzoskiwioniowy), rozświetlające. użyte kilka razy, zostało ok.80%, może 90%. termin ważności - do 12.2009. na moje oko wyglądają jak te z tego największego obrazka: 8. Lancome - perfumy Miracle, prawie połowa z próbki 5 ml 4. Lirene - żel do mycia twarzy jedwabiście kremowy, data ważności do 10.2010, zostało ok.3/4
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, nie znalazłam nic dla siebie. pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pedzelki?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
12. Johnson & Johnson – mleczko do oczyszczania twarzy 3w1, zostało kapkę mniej niż połowa z 200 ml, do 06.2008
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3135 13. Sensodyne – Fluoride pasta do zębów – 2 próbki: 2x po 20 ml, do 12.2008 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8020 4. Lirene - żel do mycia twarzy jedwabiście kremowy, data ważności do 10.2010, zostało ok.3/4 zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
nadiu - w twoim wątku nic nie wpadło mi w oko
paula - troszkę się pomieszało, a mianowicie żel Lirene wzięła moja siostra, mleczko J&J najprawdopodobniej pójdzie do capuccino (robię z nią "interes" od jakiegoś czasu), ale wiem, że szukasz też tuszu do rzęs - ja mam słynnego Maybellina, mam też (poza wątkiem) płyn do soczewek Baush&Lomb ok. połowy z 120 ml (tak na wagę, bo nawet pod światło nic nie widać). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
narazie tuszów mam zapasik, a co do płynu to kiedy był otwarty? bo z tym trzeba uważać.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie?
![]() 1. We-Ma: dwa pędzle: jeden pędzel do różu skośny (nr 2 na obrazku w KWC), drugi do cieni duży okrągły (nr 3 na obrazku). pędzel do różu używany sporadycznie, zadbany i w dobrym stanie pędzelek do cieni nie używany 2. pędzel do cieni - nowy, nie używany, duży okrągły, spłaszczony, holenderskiej firmy Miss Helen, włosie sztuczne. mam takie dwa i jednego używam do nakładania i rozcierania cieni.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Już, już jestem
![]() 2 shiny licious (oba praktycznie nowe) ----- cookie dough + któryś shiny licious (prakt. nowe) ----- lip lites (praktycznie nowy) + któryś shiny licious (też praktycznie nowe) Czy tak Ci pasuje? Chyba, że dobierzesz jeszcze jakiś drobiazg z wątku (np cień do powiek Bell czy coś takiego) ? Jeśli nie, zaproponuj swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;6034408]Już, już jestem
![]() 2 shiny licious (oba praktycznie nowe) ----- cookie dough + któryś shiny licious (prakt. nowe) ----- lip lites (praktycznie nowy) + któryś shiny licious (też praktycznie nowe) Czy tak Ci pasuje? Chyba, że dobierzesz jeszcze jakiś drobiazg z wątku (np cień do powiek Bell czy coś takiego) ? Jeśli nie, zaproponuj swoje ![]() uściślijmy: dla ciebie: 1. pędzel We-Ma do różu 2. J&J mleczko 3w1 (pół op.) 3. SVR Xerial 5 (pół op.) dla mnie: 1. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu karmelu 2. BONNE BELL- smackers "cookie dough" (czyli twoja propozycja nr 2) nic więcej u ciebie nie dobiorę, bo nic więcej mnie nie interesuje. jeśłi zgadzasz się na taką wymiankę do daj znać na PW - wymienimy adresy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
http://www.boots.com/shop/product_en...9008&imageid=7 oraz pedzel We-ma? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z We-Ma zostanie pędzel duży do cieni, bo do różu najprawdopodobniej weźmie capucciono. tak więc chodzi ci o ten do cieni? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
raczej wole ten skosny. Do cieni juz mam:/ Interesuje mnie jeszcze cienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
buzichocho - z zasady nie wysyłam jednej rzeczy, w związku z czym czy mogłabyś dobrać sobie coś więcej z mojego wątku? jeśli nie - to co możesz wymienić za same cienie, bo nie wiem, czy opłaci mi się wysyłanie jednego kosmetyku. poniżej zamieszczam te rzeczy z twojego wątku, które mnie interesują. -Dove pomadka pielęgnacyjna Shimmering Silk- uzyta zaledwie dwa razy, więc ubytek minimalny -Chapstick Strawberry pomadka ochronna, dobre opinie na KWC Wymieniam bo wole jednak tą w wersjii klasycznej -Oliwka Hipp pielęgnacyjna (to ta trzyskładnikowa) zachwalana na Biochemii -zostało 180/200 ml -róż w kremie Yves Rocher -ubytek minimalny, świetny dla zimnych typów kolorystycznych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.