![]() |
#2251 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
a umnie kumpela i tysz sie ciesze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
A u mnie nikogo...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Nie odzywa sie... wiem jedynie ze rano byl w tym pubie, bo mowil mi wczoraj ze idzie. Rano dzwonil pytal sie czy bede w domu to myslalam ze chociaz na chwile przyjdzie, ale nie
![]() Wiem, moze to głupie, ale jakos tak, przykro mi, bo ostatnio wogole rzadko sie widujemy ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
u mnie dzisiaj kiepsko teraz boli mnie głowa, w pracy posprzeczałam sie z kolegą, tak mnie zdenerwował, ze potem aż się rozpłakałam...Boże ale jestem słaba...i jeszcze przeszłość nie daje spokoju...znowu sms...chciałam mieć spokój chociaż przed świętami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilko życzę miłego wieczorku u boku M. |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
shewa kochanie
![]() ![]() Magdzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
BAN stały
|
Niestety nie mam czasu nawet poczytać! Wyjeżdżam i wrócę dopiero w niedzielę. Życzę Wam udanego weekendu! Buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
shewa może jeszcze przyjedzie, w koncu nie jest az tak późno poza tym jutro macie wolne
![]() magdzia będzie dobrze, po burzy zawsze świeci słoneczko ![]() Iza to mam nadzieje, że po powrocie pochwalisz sie swoimi nabytkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Rozeznanie
|
a ja zaraz mykam lulu bo jutro rano o 6 mam pociąg...
Jamaica, Kamila dziękuję ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Magdzia Dzielna jestes dasz rade napewno
![]() Na D. juz nawet nie czekam... jestem pewna ze nie przyjedzie... nawet sie nie odezwał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby odpisał coś innego naprawdę znowu by zamącił Ci w głowie... a po co to wszystko? no, no ![]() Powodzenia Camilla ![]() Cytat:
I jeżeli myślę o tym klubie o którym wcześnie mówiłaś to masakra ![]() Przespałam własnie 3 godziny... ciekawe co będe robić w nocy :P Któraś się pisze na picie?:P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Veivois Raz poszedl z kolegami i mi powiedział po fakcie no ale cóż... Rooster to Rooster
![]() ![]() Po cholere siedziałam cały dzien w domu, moglam isc po prezenty, wszystko juz miec załatwione ![]() Ja sie pisze na popijawe jakas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
BAN stały
|
magdzia
![]() shewa nie ladnie sie zachowal, oj nie ladnie... mysle ze bedziesz musiala poruszyc z nim ten temat... ![]() ![]() a ja wlasnie jem kolacje i ide sie zaraz myc i spac ![]() edit: eks dalej sie nie odzywa, a mnie coraz bardziej ciekawi dlaczego... |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też odkąd wróciłam ze spotkania to kimałam... Dalej śpiąca jestem, ale o ile szybko nie padnę to się z chęcią napiję. ![]() Magdziu- wesołych świąt ![]() ![]() ![]() G. był chwilę na gg i dalej nie raczył......... Ale wszedł chwilę po tym jak ja się zrobiłam dostępna... Śmiem przypuszczać, że wcześniej był niewidoczny i chciał się pokazać... Nie mam siły na niego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
WITAM WAS
![]() przepraszam,ze nie przygladam sie temu...co sie dzieje u Was. Nie mam czasu, wciaz biegam....nauka...zajecia ..."milosc" Czasem nie mam czasu usiasc, tylko odrazu klade sie spac... 2 dni temu uslyszalam magiczne slowa "Kocham" jestem chyba szczesliwa, musze sie dotrzec, nie wiem jak to bedzie... Podejrzewam,ze znajde chwile by nadrobic zaleglosci....ale nie wiem kiedy to bedzie, szkoda ze doba trwa tylko 24h ![]() Kochane! Zycze Wam z okazji nadchodzacych swiat wiele nadziei, gwiaździstego skrawka nieba, filiżanki pysznej, aromatycznej herbaty, muzyki, co otuli jak w zimę ciepły płaszcz, szczypty optymizmu, śniegu skrzypiącego pod butami, odrobiny wytchnienia, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do świata, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. I spotkania w swoim zyciu....wspanialego mezczyzny- czyli kogos kto na Was zasluzy, a nie kogos na kogo Wy zaslugujecie. BO TO FACECI MAJA SIE STARAC ![]() Jestescie wspaniale! Pamietajcie o tym, w Nadchodzacym Nowym Roku szczegolnie. Zycze Wam, aby kazda rzecz ktora jest nieosiagalna - byla na wyciagniecie Waszych rak ![]() BUZIAKI DZIEWCZYNY |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Sweet - bardzo ładne życzenia, dzięki
![]() ![]() ![]() Tobie też wszystkiego, co najlepsze, spełnienia marzeń, duuuużo szczęścia przy boku Ł. , byś miała w końcu czas wytchąć i częściej się tu udzielała ![]() ![]() Czekam na gg na G. Yyyyyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
BAN stały
|
Hej
Byłam dziś na łyżwach ![]() ![]() Ostatnio mam kryzys,czuje się gorzej,na co wpływ ma też to,ze jestem przemęczona.Miałam ciężkie 2 tygodnie,dużo zaliczeń itp,doszło do tego że zasypiałam niemal codziennie do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
BAN stały
|
sweet ty lobuzie
![]() ![]() ![]() plina co miedzy wami zaszlo ostatnio ze on sie przestal odzywac? wydawalo mi sie wczesniej, ze byl bardzo zainteresowany ... ![]() Magda ![]() ![]() ![]() poza tym tak jak mowisz, mialas mnostwo spraw na glowie, to tak jak ostatnio Camila, i wtedy wszytsko co zle jest wylbrzymiane. pomysl sobie, ze juz prawie swieta, mam nadzieje ze bedziesz miala okazje wypoczac ![]() -------- a mi sie jednak robi zle powoli... przez eksa... nie jakos strasznie ale jednak... troche mnie to dotknelo ze sie nie odzywa... a myslalam, ze bede twarda, ze juz sie tak tym nie bede przejmowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Sweet Tobie tez wszystkiego dobrego
![]() D. sie nawet nie odezwał... ![]() Ide spac... Branoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
BAN stały
|
ja tez sie klade w nie najlepszym humorze
![]() dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ogólnie rzecz biorąc to ja chcę dłuugi "etap poznawania"... Cytat:
![]() ![]() ![]() Magda - i jak po wizytach u psychologa? Ja byłam raz po Ł. i mi się spodobało... Ale stwierdziłam, że wy jesteście i tak lepszymi pocieszycielkami ![]() shewa - dobranoc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
Sweetko
![]() ![]() Rozmawiałam z T na gg, pojechał własnie na impreze z okazji swoich urodzin, ale jakos specjalnie mnie to nie martwi matrinko tak to już jest, mi się też zawsze wydaje ze jestem silna, ze mnie to nie rusza, próbuję tłumaczyc wszystko racjonalnie...niestety tak się nie da, i świętą prawdą jest że utrzymywanie kontaktów z eks to coś a-normalnego, choc sama się do tego nie stosuję... magda też ide na łyzwy w niedziele... z łyżwiarzem ![]() A propo niego, to własnie dzwonił, rozmaialismy 15 minut, hmmmmmmmm ciekawe jaki on jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Martinka ![]() Jamaica,zaliczyłam raz glebe(czy raczej lód ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze spotkania ze znajomymi (byłam z Michałem).
Było bardzo miło. Mykam teraz spać. Sylwestra spedzimy na imprezie w szkole, wiec nie bedzie tak źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Berek!
![]() No co Wy? Wszystkie jeszcze śpicie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Bry...
Nie wiedziałam, że o 10 mogę być pierwsza ![]() Co z G. ? Niby lepiej, ale dalej do końca nie wiem. O trudnej dla nas porze rozmawialiśmy ![]() EDIT. Jednak Kamila mnie wyprzedziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Ja tu byłam pierwsza, ale zapomniałam napisac bo poszłam włosy umyc ![]() Wyszykuje sie i chyba jade sama po prezenty bo D. nie daje znaku zycia... trudno... Plina to moze porozmawiajcie o jakies lepszej porze?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja dzisiaj lece na przedświąteczne spotkanie z P. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że powinniśmy z G. dać sobie trochę czasu... Najlepiej będzie jeśli poprostu porozmawiamy na żywo po świętach...
Cytat:
![]() Udanych zakupów ![]() Ja dzisiaj z tatą będę ubierać choinkę... Zakupy też by się przydały ![]() Kolega jest we Wrocławiu... W kwietniu się spotykaliśmy trochę...i taka lipa wyszła ![]() ![]() Muszę mieć, czym/ kim się zająć. ![]() Idę dzisiaj z cixami do kina. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
sweet dzięki za życzenia
![]() Super, że tak Ci się wszystko ładnie ułożyło ![]() Dziewczyny słyszałyście i Dicie Von Theese? Ja usłyszałam niedawno (eh te plotkarskie strony ![]() Ps. jeśli M. nie rozłoży się na święta (jest przeziębiony, wczoraj wygladał marnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.