![]() |
#421 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: suknia marzeń
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o rodziców, no cóż... Ja nie chcę by moi się angażowali, ale to taka duma jedynaczki - by udowodnić, że sama sobie radzę ;-) A po drugie naprawdę nie mają czego angażować, prócz chęci. A na Twoje pocieszenie: na szczęście już teraz nie będziecie tak blisko z rodzicami (brawo za odwagę -> kredyt) i może uda im się nabrać dystansu do pewnych spraw i nie ranić już córki. Wiedząc, jak trudne może być porozumienie z rodzicami, gorąco Ci tego życzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Moja wymarzona sukienka a wlasciwie 2 jest w poscie wyzej (powyzej tego na ktory odpowiadalas) ale to tylko marzenie a z rzeczywistoscia planuje sie zmierzyc gdzies moze w okolicach pazdziernika, bo data jest 07/01/06 Zobaczymy czy uda mi sie znalesc cos w tym stylu ![]() ![]() Pozdrawiam cieplo i zycze powodzenia w Twoich planach ![]()
#423 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Zauroczylo mnie zdjecie - kwiaty we wlosach
![]() ![]() Niestety nie jestem posiadaczka wspanialych dlugich wloskow - tylko takich przecietnych - ostatnio troche za ramiona - ale i tak gromadzilam sobie przerozne ciekawe fryzurki i mam tu chyba propozycje dla Ciebie - Dlugowlosa ![]() ![]() Dodatkowo wyszperalam z moich zbiorow jeszcze takie sukienki - 2 ze zwiewnymi rekawami a jedna troche mniej ale rowniez urocza - choc troche 'puchata' |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Elsi
Skąd masz tą fotkę? ![]() ![]() sukienaczke i szukam wszystkiego na jej temacik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ps. Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Jutro wyjeżdżam w Bieszczady (magiczna kraina, która połączyła mnie z Moim Ukochanym ![]() ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60412510 Dlaczego piszę, że suknia nienajlepsza? Ano te piękne rękawki, zamiast się ślicznie układać na ramionach Młodej, wiszą niestety beznadziejnie z powodu zbyt długich ramiączek sukienki. Cóż... Diabeł tkwi w szczegółach ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wlasnie wrocilam z pracy i obiadek mi sie gotuje wiec zanim sie upichci to wykorzystam te chwilke - mam nadziej ze nie za pozna - by Ci odpisac przed urlopem i zyczyc udanego pobytu w Bieszczadach - wspanialej pogody i mnostwa dobrego humoru ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do zmieniania sie w dzien slubu - to masz racje - nie nalezy 'przedobrzyc' bo efekt moze byc oplakany. Moim celem jest wygladac skromnie i niewinnie - jak na mloda panne przystalo ![]() ![]() Nie napisalam jeszcze ze troche zamartwiam sie co mam slicznego i cieplego zalozyc na sukienke - zeby nie zmarznac??? Szczegolnie opcja z rekawkami rozszerzanymi moze mi przysporzyc klopotu...
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia i trzymam kciuki za dobre pomysły ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
OK Dziewczyny,
mam już zdjęcia ze swojego ślubu (odbył się 6 sierpnia ![]()
#430 |
Raczkowanie
|
i kolejne trzy
![]()
#431 |
Raczkowanie
|
ostatnie trzy
![]()
#432 |
Rozeznanie
|
![]()
Kornelko ja również dołączam się do gratulacji
![]() ![]() ![]() Podoba mi się Twoja suknia,ja też bede chciała mieć uszytą...możesz mi zdradzic ile zapłaciłas krawcowej? Ciekawa jestem ile bede musiała zapłacic ![]()
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Mi też się ta suknia podoba. Bardzo lubię takie proste- bez masy tiulu, koronek, kryształków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Kornelio1980!
jak Tyś cudownie wyglądała! ![]() Och- rozmarzyłam sie .... Nawet nie pytam czy jesteś szczęśliwa- bo zdjęcia zdradzają wszystko! ![]() Jak spisała się sukieneczka- wygodna ![]() Pozdrawiam Cię i Twojego mężusia baaaaaaardzo gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
śliczne fotki i śliczna Panna Młoda
![]() a jak weselisko? wszysko sie udało? poopowiadaj, bom ciekawa niezmiernie ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Kornelio - nie bede zbyt oryginalna.... ale wygladalas przepieknie....
![]() Nie mialam wczesniej okazji - bo zjawilam sie juz po Twoim slubie - wiec teraz Ci zycze wszystkiego najwspanialszego na Nowej Drodze Zycia - obyscie kazdego nastepnego dnia tez byli pelni takiej radosci jaka promieniuje ze zdjec ![]()
#438 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdjęc w sumie mam ponad 260 ![]() Pozdrawiam
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wczesniej wspomniałam, że urzadzaliśmy przyjęcie dla 23 osób wynajmując stoliki w zielonogorskiej Palmiarni. Ponieważ tam orkiestra jest etatowa, więc była i zabawa i alkohol i tańce, oczywiście tort o północy. Na pewno nie było to standardowe polskie wesele, ale goście wydali się bardzo zadowoleni,a to z kolei i mnie uszczęsliwiło ![]() Na pierwszy taniec zagrano nam walca angielskiego, którego ćwiczylismy dzielnie cały tydzień. Nie było żadnego potknięcia, więc bardzo sie cieszyliśmy. Humory dopisywały, wódeczka się lała, ale wszystko z rozsądkiem. W międzyczasie obfotografowaliśmy Palmiarnię, stąd ta roślinność na zdjęciach, i jej winne okolice. Ach, wspomnienia mam same przyjemne. Dodatkowo cieszy mnie to, że a konto wesela nakupowałam sobie takich lepszych kosmetykow, które teraz kojarzyć beda mi się w tym pieknym dniem. Makijaż robiłam sama w asyście mojej świadkowej + te dobre kosmetyki = efekt super i makijaz nie do zdarcia, trzymał się do samego rana ![]() Sohf, bardzo to miłe, ze sukienka sie podobała. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Kornelio wyglądałaś prześlicznie!!! śliczna sukieneczka!!! Wszystkiego co najsłodsze na nowej drodze, serdeczne gratulacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
no to strasznie się cieszę, ze wszystko poszło p Twojej myśli
![]() ![]() ![]() ![]() no a dla Ciebie i świerzego mężusia jeszcze raz wsystkiego wszystkiego dobrego!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Po tylu cudownych życzeniach to tylko: "i żyli długo i szczęśliwie" hahahaha ![]() życzę Tobie Sohf tak samo pięknego dnia Ślubu, albo nawet piękniejszego ![]() Jak się uda jeszcze jakieś zdjęcia powklejać to to zrobię. Trzymajcie się Dziubki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Ja biorę ślub 1.07.2006r. Marzy mi się suknia, którą załączam poniżej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
![]()
a to mój typ::::
#446 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Kornelio-dużo szczęścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie już teraz to Dziękujemy, hihihi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
Gratulacje!
Zdjecia przyciagają uwagę. Pieknie! Super ze impreza sie udała bo moja kolezanka, ktora robiła przyjęcie na 20 os (nazywała to stypą) skonczyło sie o 02:00, a tu prosze proszę... do białego rana! Wszystkiego NAAAJJJ!! |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
![]()
Ejo.
wyglądaliście pieknie.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Kornelia!
Wygladalas cudownie. Przepiekna fryzura (widzialam zdjecia w innych watkach). Marze o takiej, ale na marzeniach sie skonczy. Ja swoja sukienke chce zaprojektowac sama. Ma to byc koniecznie rybka z "ogonem" ![]() ![]() GRATULACJE Kornelia!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.