![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy
nieaktualne
![]() Witajcie, wymienię : - Baby Doll YSL - 30 ml, nowa, w folii, uwielbiam ten zapach, ale ileż można mieć zapasu... ![]() ![]() - Organza Givenchy - edp 50 ml, nowa, zafoliowana [COL - Elisabeth Arden 5 th Avenue, 10 ml , nowiutka, zafoliowana - perełka: Venise Yves Rocher - zapach, którego nie można już kupić w salonach YR- wytrawny, zmysłowy zapach; 50 ml z minimalnym ubytkiem - Gucci Eau de Parfum - 30 ml bez kilku psików, mam kartonik - już nieaktualne - Yves Rocher - Neblina - edt 50 ml, nówka (jeden psik testowy), mam kartonik - już nieaktualne - Simply Clinique - została ok. 1/2 z 50 ml edp, mam kartonik - Diesel Plus Plus edt 75 ml, ubytek niewielki, spokojnie zostało 4/5- już nieaktualne - Light Blue D&G edt - została około 1/4 ze 100 ml (tester z korkiem)- już nieaktualne -OR=black]Gucci II edp - na spróbowanie, zostało ok.1/6, 1/7 z 50 ml , mam kartonik - Avon - Extraordinary - zostało spokojnie 3/4 (a nawet więcej) z 30 ml - Oriflame Nomadic Her - została ok. połowa z 50 ml - Jardin des Iles de Polynesie Yves Rocher - pięknie pachnąca oliwka do ciała, w gorące dni spokojnie może zastąpić perfumy, utrzymuje się na skórze przez cały dzień - zostało 4/5. - Jardin des Iles de Polynesie Yves Rocher- woda toaletowa bez alkoholu piękny, słoneczny zapach, jak wspomnienie wakacji w egzotycznym zakątku... - z serii zapomnianych zapachów - Claudia Polleny Ewy - śliczny, radosny zapach dla pewnych siebie, tryskających radością dziewczyn, udało mi się niedawno kupić flakonik w łódzkim sklepie firmowym Polleny Ewy, warto go mieć, naprawdę! [color="Wheat"][[color="Wheat"]B]Miniatury:[/b] - Maroussia - miniaturka 7 ml - zużycie: jeden test nadgarstkowy - mocny, niebanalny zapach, świetne KW- już nie ma - Comme une Evidence Yves Rocher- miniaturka 7,5 ml - niewielki ubytek - już nie ma - Safari Ralph Lauren - połowa miniaturki - już nie ma[/COLOR][/COLOR] Odlewki: - odlewka 24 Faubourg Hermesa w bardzo estetycznym atomizerku- leci do Nat - odlewka Shalimar - j.w., ale tu się zastanawiam, bo zapach jest urzekający, tylko moja skóra kaprysi... Szukam: - Perles de Lalique - Nature Millenaire - i innych... ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2008-01-27 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy
bylabys zainteresowana czyms z mojego watku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Organze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś za Organzę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za gucci II?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227473 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Interesowałayby Cie Tommy Girl lub Neonatura Seve?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie ??
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
hej,
coś u mnie za Simply Clinique - została ok. 1/2 z 50 ml edp, mam kartonik pozdrówki
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Interesują mnie:
- Yves Rocher - Neblina - Diesel Plus Plus - Gucci II edp - Avon - Extraordinary - Safari Ralph Lauren Mogę oddać Versace Red Jeans, Paaion Dance Avon, Bruno Banani Pure Women, mleczko do ciała Comme une Evidence i to co w wątku ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorotko, zastanowię się jeszcze, dobrze?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Siasiu - dopisuje sie do watku tak jak obiecalam
![]() Koncowka dezodorantu Narure Millenaire + Probka edp Nature Millenaire za 24 Farbourg ![]() ![]() Nat
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, przepraszam, Gucci edp. już nieaktualne, zaraz wyedytuję go w wątku.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Malwiino, a mogłabyś przybliżyć Allegorię Guerlaina, która to ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
- Maroussia - miniaturka 7 ml - zużycie: jeden test nadgarstkowy - mocny, niebanalny zapach, świetne KW- rezerwacja
- Safari Ralph Lauren - połowa miniaturki - rezerwacja cos u mnie? masz moze zdjecia malych flakonikow? chociaz tylko takie pogladowe?
![]() |
#26 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadiu, niestety (to znaczy dla mnie "stety"), rezerwacja zamieniła się w absolutną pewność. Miniaturki już nieaktualne, przykro mi. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
jest to Aroma Allegoria,głowne nuty to mandarynka,pomarancza.Wkl eiłam foto do watku,jak bede miala chwile zrobie real foto
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.