![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Anna Sui - kosmetyki kolorowe
Cześć dziewczyny
![]() Przeszukałam wątki i nie znalazłam podobnego tematu, stąd nowy i moje pytanie - czy któraś z Was miała okazję używać jakichś kosmetyków tej projektantki? Zastanawiam się nad kupieniem tuszu do rzęs na Strawberrynet, mają bajeczne opakowania! *_* tylko czy to idzie w parze z jakością? do obejrzenia tutaj: http://us.strawberrynet.com/makeup.a...d=383&goChar=A Proszę o wszelkie opinie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Anna Sui - kosmetyki kolorowe
Nie uzywalam...a chetnie bym sprobowala...gdzie mozna je kupic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no właśnie chyba tylko przez internet [przynajmniej w Poznaniu] :/
ewentualnie na Allegro, ale to tylko perfumy. wyjątkowo znalazłam dziś ten tusz: http://allegro.pl/item209347563_anna...waterprof.html ale mam wątpliwości co do oryginalności, bo na Strawberrynet nic podobnego nie widziałam.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W polskich sklepach nie ma kosmetykow kolorowych Sui, są za granicą. Opakowania piękne, słodziutkie. Nie wiem jaka jest zawartośc ale chętnie bym wypróbowała
![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: OT- spójrzcie jakie boskie błyszczyki "DIORA" ma w ofercie! ![]() Edytowane przez Lipglossjunkie Czas edycji: 2007-06-26 o 22:11 Powód: Dokładka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
szkoda, ja nie lubie kosmetyków z allegro...ja musze sie pobabrać w czymś za nim kupie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Boziu cóż za piekności!! Już dla samego wygladu tych cudeniek chetnie bym kupiła. Jesli któraś z Was wpadnie gdzieś w sieci na sprzedaż tych kosmetyków przede mną
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze szukam i szukam i znaleźć nie moge. a może któraś z Was zamawiała sobie coś z tego strawberrynet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja też czekam na opinie!
![]() niemożliwe, żeby żadna z dziewczynek nie skusiła się przede mną na jakiś zakup http://us.strawberrynet.com/makeup.a...d=383&goChar=A sama się trochę boję kupować w ciemno, bo chociaż ceny nie są jakieś szaleńczo wysokie, to jednak same wiecie...
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Tu macie kolorowke tej firmy:
http://pulpa.pl/?dir=produkty&act=showcategory&cid=1658 Kupowalam u nich juz kilka kosmetykow i sa w porzadku. Ze Stanow chyba sprowadzaja towar... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
sine.ira - czy mogłabyś napisać czego konkretnie używałaś i jak wypadło użytkowanie?
![]()
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Na zagranicznych portalach kosmetyki Anny Sui dostają średnio 4 na 5 gwiazdek, tutaj np. recenzja maskary (chyba trzeba się zalogować by przeczytać) - 4 gwiazdki:
http://www.makeuptalk.com/reviews/sh.../Anna-Sui.html Tu zestawienie maskar Anny Sui z ocenami: http://makeupalley.com/product/searc...=Find+Products Najlepiej oceniana jest (4.4) Super Long Lash Mascara. Pachną ponoć różami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
ja mam puder do ciała i jest super! Teraz zastanawiam się nad zakupem pudru do twarzy. Regularnie kupuję na Strawberry, więc jakbyście miały ochotę możemy zrobić wspólne zakupki. ![]() buzaki Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mmmm... prawdziwe dzieła sztuki dla takich maniaków jak ja... ech, teraz mi się będą po nocach śniły te cudeńka
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze a ja bym chetnie wzięła do swojego salonu na detal te kosmetyki anny sui, ale oni mi faktóry raczej nie wystawią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
piękne opakowania
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A czy któraś z Was wie coś o takim rozświetlaczu
![]() Można go kupić na Truskawie http://www.strawberrynet.com/product...33273&goChar=A Opakowanie ma śliczne ![]() ![]() EDIT: Na kolejnych fotkach, jak mniemam, ten sam rozświetlacz tylko w innym opakowaniu. Dodaję też linka do ocen na MUA. Chyba to to: http://www.makeupalley.com/product/s...Anna_Sui/Blush Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2008-01-07 o 00:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Mam tusz do rzes Anny Sui. Kupilam na truskawce i dzisiaj odbyla sie pierwsza aplikacja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Z kosmetyków Sui mam tylko balsamy do ciała i perfumy jak dla mnie są bardzo dobrej jakości, chętnie kupiłabym coś kolorowego.
![]() Edytowane przez anetak Czas edycji: 2010-10-18 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
No jednak musze powiedziec mojemu nowemu tuszowi anny sui NIE! Co z tego, ze opakowanie sliczne, ze tusz ladnie pachnie, skoro straszliwie skleja rzesy. Po trzech dniach prob porzadnego nalozenia maskary nadal mam z nia problemy. Nie wiem, moze to tylko moja wina, bo porzednio uzywalam tuszy Clinique, a tam wiadomo... latwo sie aplikuje, ale tez efekt jest tzw. dzienny (czyli bez efektu sztucznych rzes).
No i teraz nie wiem czy kupie jeszcze jakis produkt z kolorowki tej firmy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja mam blyszczyk Anna Sui, opakowanie ma bardzo ladne, kolor jest sliczny, jest dosc klejacy, co akurat moge mu wybaczyc bo przez to jest dosc mocno kryjacy a nie transparentny, ale niestety ma duza wade, ktorej mu nie wybacze - okropny zapach. Nie wiem nawet z czym to porownac, bo nie dosc ze jest nieprzyjemny to bardzo intensywny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Blszczyk mial byc wlasnie moim drugim zakupem, zaraz po tej mascarze. A powiedz mi jaki to jest blyszczyk? Ten w pedzelku? Pozatym jezeli sie klei, to chyba z niego zrezygnuje, bo mam juz dosc 'kleju' na ustach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ja mam ten http://se.strawberrynet.com/productD...31165&goChar=A , on nie ma pedzelka tylko taka sztywna gabeczke (swoja droge niezbyt poreczna), skusilam sie przez kolor, ktory jest naprawde sliczny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
No to teraz juz nie wem czy kupowac ten blyszczyk czy nie. Chcialam kupic jakis podobny kolor, albo nawet taki sam. Kusza mnie te opakowania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Czekam właśnie na paczkę z 2 cieniami Anna Sui, zrecenzuję po przetestowaniu. Bardzo mnie te kosmetyki kuszą, zwłaszcza od przeczytania recenzji na MA, zobaczymy, cienie to dobry początek przygody z marką
![]() H |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.