|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
FRyzura dla mnie- jutro fryzjer! pomozcie!
witam
Jutro studniówka, a ja nadal nie mam wybranej fryzury ![]() Wklejam moją fotkę i link do fryzurki (chciałam taką jak na okładce tej gazety ma kasia skrzynecka) http://www.burda.pl/page.php?name=dobrerady Bedzie mi pasowac? Edytowane przez cyka-pyka-milusia-znika Czas edycji: 2008-01-12 o 16:34 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: FRyzura dla mnie- jutro fryzjer! pomozcie!
Taką fryzurkę jak ma pani Skrzynecka bardzo łatwo zrobić, oczywiście jeśli masz włosy podatne na kręcenie.
Na umyte włosy należy nanieść odrobinę pianki, dobrze wczesać, potem włosy podzielić na pasma i każde zawinąć na grube wałki/papiloty. Nie za ciasno, aby nie stworzyć spiralek. Włosy muszą być całkowicie suche nim je odwiniesz. Warto się upewnić podsuszając czuprynę suszarką. Jeśli skręt wyjdzie zbyt mocny, każde pasmo delikatnie oddzielamy od reszty, napimany a potem okręcamy na dwóch palcach. Efekt jak z okładki murowany. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo zrobi mi ją fryzjerka
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Na pewno będzie, tego typu miękkie fale pasują praktycznie każdej buzi.
Ta fryzukra jest naprawdę banalnie prosta i można ją wykonać w domu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

bo zrobi mi ją fryzjerka