![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zapraszam moja pierwsza wymiana
niestety nic
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u Ciebie:
3. odżywka nawilżająca do włosów suchych i zniszczonych Avon,Advance Techniques Intense Repair, Hydrating Conditioner - raz używana 5. maska Ziaja, Włos Zaprogramowany, Maska od-nowa włosów - połowa opakowania 8. balsam St. Ives, Gładkie Nogi - balsam nawilżający zmniejszający potrzebę golenia nóg - raz użyty 11. maseczka witalizująco - nawilżająca z ekstraktem wiśni, Miraculum, jedno całe opakowanie 15 Nivea Baby, Krem ochronny na słońce hipoalergiczny z faktorem ochronnym 30- nowy kremik, kupiony w zeszłym tygodniu, użyty jedynie raz, niestety mojego synka z atpowym zapaleniem skóry uczulił 16 L'Oreal, Glam Shine Juice (szminka w płynie odcień 206- ładny na lato)- użyta niewiele razy, bo mi nie pasuje ten odcień, mam za duże usta w nim i wyglądam jak żaba ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
x-angel
iL'Oreal, Glam Shine Juice (szminka w płynie odcień 206- ładny na lato)- użyta niewiele razy, bo mi nie pasuje ten odcień, mam za duże usta w nim i wyglądam jak żaba Avon Clearskin, Correct And Fade Peel (Peelingujące płatki przeciw wypryskom)- zostało ok 20 % opakowania peeling antybakteryjny do twarzy Avon Clearskin, Cleansing Scrub - połowa opakowania balsam St. Ives, Gładkie Nogi - balsam nawilżający zmniejszający potrzebę golenia nóg - raz użyty za kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment... stid=4780442 i wisiorek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Lea93 mogę wymienić
5. maska Ziaja, Włos Zaprogramowany, Maska od-nowa włosów - połowa opakowania 11. maseczka witalizująco - nawilżająca z ekstraktem wiśni, Miraculum, jedno całe opakowanie za 17) cienie podwójne Maybelline, róż i fiolet, zużycie widoczne na zdjęciu Edytowane przez Nadin Czas edycji: 2007-07-19 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Nadin, a masz może jakieś kosmetyki poza wątkiem? Błyszczyki, ciekawe balsamy do ciała?
![]() pozdrawiam.
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
no to chcialabym
4. maska Ziaja, Włos Zaprogramowany, Maska od-nowa włosów - połowa opakowania i krem AA ... a co ty bys chciala u mnie? moze masz cos poza watkiem ? bo wtedy bylaby wieksza- korzystniejsza wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Waśnie dodałam kosmetyki do mojej wymiany zapraszam
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
za paletki cieni Dori
1. Loreal proressionnel, liss extreme 1/3 maska do włosów 2. Dead sea products MINERAL CARE SPA peeling 3. Dermaglin maseczka do skóry głowy w saszetkach - całe opakowanie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.