|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
SzUkAm! Sprawdź,może masz, w zamian ciuszki, kosmetyki!WąTEK NIEAKTUALNY!
WąTEK NIEAKTUALNY! WąTEK NIEAKTUALNY! WąTEK NIEAKTUALNY! WąTEK NIEAKTUALNY! WąTEK NIEAKTUALNY! Witam! Poszukuję ciuchów w stylu tzw. emo i retro i na takie najchętniej sie wymienię, szczególnie te najmodniejsze rzeczy z mojego wątku oddam tylko za coś w tym stylu! Interesują mnie wszelkie gwiazdki, czachy, kropki, groszki, bufki itp. Lubię ciuchy firm takich jak atmosphere, topshop itp. angielskie marki ![]() MOJA WISH LISTA: *PILNIE: - trampek najlepiej czarnych 38/39 za kostkę lub butków w stylu tych jak na dole posta - bluzek z łezką na plecach, z odkrytymi plecami, wiązanych na szyi - stanika czarnego 75 B/C pusch up z odpinanymi ramiączkami lub taki specjalny do bluzek z odkrytymi plecami - krawata czarnego w gwiazdki - przypinek (jak te na dole posta) *POZOSTAłE RZECZY: - tunik - longów - stringów nowych M, najlepiej czarnych sportowych lub koronkowych - oryginalnego, DUżEGO pierścionka, najchętniej srebrnego z turkusem, koralem, malachitem, onyksem lub innym kamieniem półszlachetnym, najchętniej starego przedwojennego, w ogóle lubię starą biżuterię z prawdziwymi kamieniami i tym też można mnie kusić - imprezowe bluzeczki najlepiej czarne - kolczyki gwiazdki wiszące - opaski do włosów, cienkiej pojedynczej lub podwójnej - chętnie przyjmę też kosmetyki raczej pielęgnacyjne tzn. balsamy lub żele, kremy do twarzy także mile widzialne - kosmetyki antycellulitowe z serii EVELINE - z malowideł jedynie tusz do rzęs pogrubiający - lakier do włosów taft, mały taki do torebki - perfumy NAOMI CAMPBELL cat deluxe - długopis STABILIO foto na dole posta, taki lub jakiś inny fajny stabilo - ładny wąski piórniczek, nie etui!!! taki na dwa, tzry długopisy, chętnie jakiś fajny z NICI lub hello kitty W ogóle kolory ciuchów preferowane przeze mnie to ciemne: czarne, ciemno- zielone i inne odcienie zieleni, ciemne fiolety lub żywe czerwienie, turkusowe. Nie lubię pasteli i jasnych rozbielonych kolorów. Noszę rozmiar 38/40 ![]() ORAZ: Chętnie przygarnę także książki i czasopisma o tematyce: projektowania zieleni, ogrodów, miejsc użytku publicznego, urbanistyczne i architektoniczne oraz także katalogi roślin. Rozważę też propozycje książek dot. grafiki komputerowej oraz warsztatowej typu podręczniki a także albumy. Tutaj jest dokładny spis. ZDJęCIA PONIżEJ TO PRZYKąłDY RZECZY KTóRYCH SZUKAM! NIE Są NA WYMIANę! ![]() Edytowane przez Karalajna Czas edycji: 2008-08-26 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SzUkAm! Sprawdź,może masz, w zamian ciszki, kosmetyki!
ZApraszam do mnie.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Dot.: SzUkAm! Sprawdź,może masz, w zamian ciuszki, kosmetyki!
wiesz co nie mam pierścionków ale mam korale z marmuru oraz z howlitu turkusowego z nocą kairu i dodatkami srebra jesli masz na nie ochote to napisz i od razu jaka długość bu Cie interesowała bo mam w różnych rozmiarach
a z samego turkusu też ![]() od razu uprzedzam ze są nowe do tego ze szlachetnymi/półszlachetnymi kamieniami wiec nie wymienie ich na jedna rzecz
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
do góry!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Dot.: SzUkAm! Sprawdź,może masz, w zamian ciuszki, kosmetyki!
świeża dokładka u mnie na stronie 4 od postu 97! zapraszam serdecznie!
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
mam w watku top w paski biało czarne z reportera ! zobacz ^^ krawat mam w paski bialo czerwone, rajstopy czerwone itp. mysle ze to cie zainteresuje
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
- balerin w szpic czarnych
- krawata czarnego w gwiazdki mam botki do kostek hmm takie wlasnie czarne ![]() krawat czarny i czerwony tyle ze w kropki ![]() i jeszcze czarna spodniczke taką wlasnie w stylu emo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6287728
cos u mnie za te pierscionki??
![]() |
#25 |
BAN stały
|
http://img218.imageshack.us/my.php?image=1001376qj7.jpg
botki sa nowe. ![]() http://img521.imageshack.us/my.php?i...01375hhym3.jpg http://img175.imageshack.us/my.php?image=1001375jw4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie? MAm przypinki, kilka czarnych rzeczy...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.