![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Moje resztki - szybka wymianka: shiseido,givenchy,spa,yar dley,mexx
NIEAKTUALNE
tutaj zostają tylko pozycje wymienione: * Tusz maxfactor 2000 calorie curved brush brązowy i czarny - na wypróbowanie, nie są zbyt mokre, ale można jeszcze podmalować nimi oko wymieniony! * Cień do powiek avon brązowy - roletka, użyty 3 razy, zostało około 80% - oddam za drobiazg wymieniony! * Czarna kredka wykręcana Basic - za drobiazg wymieniona! * Podkład bourjois w ampułkach - superowy ! Mogę się podzielić mam odcień 13, odcień pośredni, zdjęcie post 3 wymieniony! * Puder mineralny LOREAL W5 - użyty 1 raz!!! Nie trafiłam z kolorkiem oddam za coś extra, najlepiej z wish listy, ewentualnie wymienię na jasniejszy kolor tej samej serii lub na coś o podobnej wartości link do kwc wymieniony! * Szminka LANCOME, malinowa, jak nowa użyta jeden raz, na 90% jest to tester, ale uzyty raz i tylko na moje usta (nigdy nie miałam żadnej opryszczki!) za coś fajnego wymieniona!* Planet Spa Ampułki z białą herbatą, w opakowaniu były 4 ja mam trzy nowe i i nieużywane w pudełeczku wymienione! * Peeling dwustopniowy Anew Avon - dwa pudełeczka w każdym około 15 płatków, czyli zuzycie 50% wymieniony! * Balsam Today Avon Nowy - jeśli ktoś chce mogę dodać pudełeczko z kompletu today, można samemu stworzyć zestaw wymieniony! [i]* Mus do ciała Farmona z drobinkami mam go z wymianki. maleńki ubytek nie spasował mi zapach, konsystencja super![wymieniony!/I] * Miod do ciala Farmony mam go z wymianki, mały ubytek wizażanka pisała że użyła go 3 razy, niestety to nie mój zapach ale wszystko inne z nim w porządku wymieniony! * Balsam brązujący Avon Bronze - zostało około połowy wymieniony! * Balsam do ciała Sake i Ryż Avon Planet Spa - z pompką,zostało 3/4 wymieniony! * Nivea deodorant PURE INVISIBLE, kulka - użyty kilka razy zostało 90% wymieniony!* Próbka treselle seductionAvon 0,6ml wymieniona! * Miodowy wosk do depilacji w plastrach TANITA, 10 pojedynczych plastrów, 2 chusteczki zmywająco-pielegnujące - opakowanie wymieniony! - długie i wiszące - klucz wiolinowy z niebieskimi kamyczkami wymienione!
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2008-02-06 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje resztki - szybka wymianka: shiseido,givenchy,spa,yar dley,mexx
Witaj,
interesują mnie: * Peeling dwustopniowy Anew Avon - dwa pudełeczka w każdym około 15 płatków, czyli zuzycie 50% * Balsam Today Avon Nowy - jeśli ktoś chce mogę dodać pudełeczko z kompletu today, można samemu stworzyć zestaw * Miodowy wosk do depilacji w plastrach TANITA, 10 pojedynczych plastrów, 2 chusteczki zmywająco-pielegnujące - opakowanie * Planet Spa Ampułki z białą herbatą, w opakowaniu były 4 ja mam trzy nowe i i nieużywane w pudełeczku * Nivea deodorant PURE INVISIBLE, kulka - użyty kilka razy zostało 90% * Próbka treselle seductionAvon 0,6ml * Urocza, mięciutka, czerowna gąbeczka Avon - jabłuszko, nowa, w folii * pilniczek papierowy Z Twojej wish list mam poza wątkiem nowe francuskie mleczko do demakijażu 200ml, butelka z pompką |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i na czym najbardziej Ci zależy u mnie?
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuja mnie:
* TOP MEXX * Serum rozświetlające Sake i Ryż Avon Planet Spa - została 1/4 w sam raz na wypróbowanie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Podobaja mi sie tez * Peeling dwustopniowy Anew Avon - dwa pudełeczka w każdym około 15 płatków, czyli zuzycie 50%
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
* Puder prasowany YARDLEY porcelain 02 - kilka razy maźniety,jest gabeczka i folijka i moze cos z pielęgnacji twrzy np peeling lub ampułki z białą herbatą
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Givenchy lakier do paznokci, tester, użyty kilka razy, kolor czekoladowy, na zdj wyszedl bordo w rzeczywistości jest bardziej brązowy - oddam za coś extra
9 pilniczków papierowych cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Chciałabyś wszystkie te rzeczy za pelling i serum rozświetlajace?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
co powiesz na cien CONSTANCE CARROL, róż bell i żel pod oczy flos lek za te rzeczy??
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
* SHISEIDO, pomadka magnolia beige, 2 pilniczki papierowe http://www.wizaz.pl/forum/showthread...12#post1826212 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej!!! znalazlas u mnie kilka rzeczy a mi u Ciebie podobaja sie:
* Puder mineralny LOREAL W5 - użyty 1 raz!!! --> mozesz opisac ten kolorek? ja mam lekko sniada karnacje, bedzie dobry? * La Roche Posay - nawilżający samoopalacz do twarzy i ciała 4ml * NUXE krem multi - fonctions 2ml - świetnie utrzymuje opaleniznę baaardzo interesuje mnie ten puder mineralny, moge duzo za niego oddac!!! co Ty na to??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.