![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Burberry London wymienię
Nieaktualne
szukam czegoś ładnego, najlepiej Wish, Ange ou Demon albo czerwonego D&G lub Live Jennifer Lopez. Rozważę jednak każdą propozycję. London ma pojemność wyjściową 50 ml, zużyte ok 5 ml. Jest to wersja w kraciastym kubraczku ![]() Wymienię także połowę z 50 ml Adidas Sensual Instinct edp- na inny zapach z podobnej półki lub coś z kolorówki. Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2008-02-12 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Burberry London wymienię
Witaj, może coś u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227223 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jil Sander to nie moja bajka, ale Arden mnie zaintrygowała nieco- nie znam tego zapachu, ale opis brzmi ciekawie. Poszukam jeszcze innych opisów i opinii i dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
W wątku mam 1 zapach, poza nim na wydaniu m.in.: Iceberg Twice 20/30ml, E.Arden 5th Avenue 70/75 ml, miniaturkę Clarins Par Amour Toujours 4.5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Amor Amor Cacharel?
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bruno i Glow oczywiście, ze oryginalne. Kupowane osobiście w perfumerii. Zresztą na targowisku nie mozna wystawiac podrób a jesli juz to nalezy o tym pisać.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej! Może coś u mnie za London?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może Aubusson z wątku za Burberry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Etnografko- dziękuję, ale nic.
Zielona30- dziękuję, ale nie odważę się wziąć w ciemno czegoś, czego nie mogę wcześniej przetestować. Soft- nie chciałam Cię obrazić, po prostu już raz nacięłam się na podróbkę i wolę zawsze się upwenić, że perfumy są na 100% oryginalne. Dzisiaj po pracy idę do Douglasa wąchać Amor Amor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Doroto- sprawdzę dziś Pure Wish (czy jest dużo lżejsze od klasyka, bo nie wiem) i dam znać wieczorem. Wieczorem też dodam fotkę.
Dubel mi się zrobił, może uda się usunąć posta powyżej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wedlug mnie Pure jest ladniejsze niz klasyk, bardziej migoczacy, mniej ulepkowaty, no itrwalosc -powalajaca jak na mnie. Swter spryskany "przy okazji" i wrzucny do szafy pachnie juz bodaj trzeci tydzien ![]() pzdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Doroto oto zdjęcia.
Chyba zdecyduję się na Pure Wish, bo na razie widoków na klasyka nie mam, więc dzięki PW znajdę się najbliżej niego, jak to możliwe ![]() Jeśli jesteś zdecydowana, to zapraszam na wiadomość prywatną, ustalimy szczegóły. Pozostałym Wizażankom bardzo dziękuję za wszystkie propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz moja drobiazgowosc, ale prosilabym o fotke flaszki bez kubraczka, to znaczy czy moglabys zsunac kubrak troche? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No właśnie niestety niespecjalnie mam co dorzucić, mam jedynie Adidasa Sensualn Instinct, ale sądzę, że Cię to nie zainteresuje za bardzo. A opcja, że odlejesz sobie te 25 ml wchodziłaby w grę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie musi byc to zapach. Moze cos z kolorowki badz pielegnacji. Zdjecie Pure. Niestety-paskudna jakosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, sprawdziłam dokładnie i ten kubraczek jest przyklejony po bokach, nie mam jak go zsunąć. A z kolorówką u mnie ciężko- mam jedynie ok 1/3 podkładu L'Oreal Cashmere Perfect kolor Golden Honey. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobmy tak, ze ja wsiadam w auto i podkocze przypomniec sobie London. Jakis czas temu pamietam, ze milo mi sie nosil wiosna i zapamietalam go jakos fajnie. Przypomne sobie i jesli mnie urzeknie to oddam Pure. Czepiam sie pojemnosci, bo chcialabym miec pewnosc, ze jest go istotnie nie mniej niz 45ml, rozumiesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jasne, rozumiem, że chcesz wiedzieć, co bierzesz. Zmierzyłam linijką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety, testy wypadly na nie... na duze nie. Zaskoczona jestem tym troche, bo zapamietalam je jakos fajnie, a tu klapa ![]() Zatem wycofuje swoja oferte. Pozdarwiam Cie serdecznie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.