![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Trendy ciuszki i dodatki w rozmiarkach od XXS do L ZAPRASZAM!!!!!!!
WĄTEK NIEAKTUALNY!!!
Witam ![]() Ciuszki są na stronach 1,3,5 i 8 To jest mój pierwszy watek z ciuszkami na wymiankę... Do każdej rzeczy postaram się dać opis, jeśli okazałby się niewystarczający, to wystarczy zapytać=)) Wystawiam ciuszki w rozmiarach od XXS do L. Rzeczy są zazwyczaj w bardzo dobrym, bądź idealnym stanie. Jeśli coś im "dolega",to zaznaczam w opisie. MOJA LISTA ŻYCZEŃ:
![]() 1. Stanik ciemnołososiowy, bez metek, rozmiar ok. 75 D (miał zmniejszany obwód), stan bardzo dobry. leci do emilia730 2. Long w paseczki różowe z delikatnym nadrukiem z ZARY (metka przecięta) z króktim rękawkiem, rozmiar małe S, stan bardzo dobry. Leci do la MAJJ 3. Jeansy LEVIS 27/32 model 525, stan idealny. 4. Bluzka ATHMOSPHERE 34-36, szara z różowym nadrukiem, stan idealny. 5. Mini jeansowa ABERCROMBIE, 25 cm długości, na moje oko rozmiar XXS/XS (ja noszę XS/S i na mnie jest troszkę za wąska=) 6. Torba fioletowa (odcień troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu), spokojnie mieści A4, bardzo pojemna, miękka, stan idealny. leci do kasia0987 ![]() ![]() Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-04-13 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Trendy ciuszki i dodatki w rozmiarkach od XXS do L ZAPRASZAM!!!!!!!
Witam
![]() To jest mój pierwszy watek z ciuszkami na wymiankę... Do każdej rzeczy postaram się dać opis, jeśli okazałby się niewystarczający, to wystarczy zapytać=)) Wystawiam ciuszki w rozmiarach od XXS do L. Rzeczy są zazwyczaj w bardzo dobrym, bądź idealnym stanie. Jeśli coś im "dolega",to zaznaczam w opisie. MOJA LISTA ŻYCZEŃ:
![]() 1. Stanik ciemnołososiowy, bez metek, rozmiar ok. 75 D (miał zmniejszany obwód), stan bardzo dobry. nie ma!! 2. Long w paseczki różowe z delikatnym nadrukiem z ZARY (metka przecięta) z króktim rękawkiem, rozmiar małe S, stan bardzo dobry. nie ma!! 3. Jeansy LEVIS 27/32 model 525, stan idealny . 4. Bluzka ATHMOSPHERE 34-36, szara z różowym nadrukiem, stan idealny. 5. Mini jeansowa ABERCROMBIE, 25 cm długości, na moje oko rozmiar XXS/XS (ja noszę XS/S i na mnie jest troszkę za wąska=) 6. Torba fioletowa (odcień troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu), spokojnie mieści A4, bardzo pojemna, miękka, stan idealny. nie ma!! ![]() ![]() Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-03-15 o 23:01 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trendy ciuszki i dodatki w rozmiarkach od XXS do L ZAPRASZAM!!!!!!!
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6541573 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
1. Czarna bluzka ONLY, rozmiar S, ma bardzo ciekawy, ozdobny dekolt (na drugim zdjęciu podłożyłam jasną bluzę pod ten dekolt, by był widoczny), stan idealny (raz lub dwa ubrana). nie ma!!
2. Ciemnozielone bolerko z włóczki z falbankami przy dekolcie, rozmiar S, stan idealny, nigdy nie noszone. 3. Czarny t-shirt firmy Tammy z błyszczącym napisem i cekinowymi skrzydełkami, na metce rozmiar 152cm, pasuje na osobe noszącą XS, stan idealny, prawie nienoszona. 4. Oryginalne kolczyki z białymi i zielonymi kamieniami, przypuszczam, że jest to srebro (nie jestem pewna, bo dostałam je na prezent - nietrafiony). 5. Pasek skórzany TOP SHOP postarzany, błyszczący, złoty, miękka skórka, rozmiar M/L, stan idealny (kilka razy założony). ![]() ![]() Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-03-15 o 22:57 Powód: dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za jeansy?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Hej.Znajdziesz cos za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6541573 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6541573 odp u mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za torbe?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
2. Long w paseczki różowe z delikatnym nadrukiem z ZARY (metka przecięta) z króktim rękawkiem, rozmiar małe S, stan bardzo dobry.
6. Torba fioletowa (odcień troszkę jaśniejszy niż na zdjęciu), spokojnie mieści A4, bardzo pojemna, miękka, stan idealny. moze cos u mnie? prosze o odp u mnie ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się torba
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
1. Jeansy biodrówki rurki jasne C BY CROCkER, bardzo wąskie na szczupłą osobę, romiar 25, długość nogawek 30 (miały skracane nogawki, ale nie widać tego - dla zainteresowanych mogę dodać zdjęcia). Stan idealny.
2. Mini spódniczka jeansowa jasna BIG LIFE, rozmiar 26, długość 34,5cm. Stan idealny, mało noszona. 3. Siatka krwistoczerwona NEW LOOK, rozmiar 36/38. Stan bardzo dobry. 4. Torebka HOUSE, czarna, nie mieści A4, ma czarno-szary nadruk z przodu, stan dobry (ma troche popękane rączki, ale to nie przeszkadza w noszeniu i nie jest widoczne) 5. Stanik NEW LOOK biały w jasnozielone wzorki (kwiatki i kropeczki) i lamówki, rozmiar 34D. Stan idealny, mało noszony, usztywniany z fiszbinami, doskonały do głębokich dekoltów. Nie ma!!! 6. Torebka BURBERRY w typową krateczkę, do ręki lub na ramię, nie mieści A4. Pod spodem ma metalowe nóżki chroniące przez zniszczeniem. Stan bardzo dobry - (ma delikatnie popękaną raczkę jednej strony, ale to nie rzuca się w oczy) ------------------------------------------------------- Fajne ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/newreply.php?do=newreply& noquote=1&p=6544196 Odpisz u mnie!!! Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-04-06 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
podoba mi sie torebka fioletowa i spodnie rurki 25 tylko strasznie male zdjecia sa moglabym prosic nameila o wiekszym rozmiarze ? rolkaa15@go2.pl oczywiscie jesli cos ci sie u mnei spodoba i prosze zostaw odpowiedzu m nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
1. Perfumy ESCADA Sexy Graffiti, zużyte ok. 20 ml ze 100ml. Zapach słodki i seksowny, doskonały dla kobiety lubiącej wyraziste zapachy.... Jedyną wadą jego jest to, ze z szyjki buteleczki wewnątrz korka delikatnie starła się srebna fabra. POLECAM!!!!!!!!!!
2. Bluzeczka z dzianinki z różowym spodem na wysokości klatki piersiowej i słodką kokardką. Rozmiar S. Stan idealny. 3. Szaro-biały śliski top JEANE BASIC, rozmiar z metki M, ale moim zdaniem jest to S lub bardzo małe M, dłuższa. Delikatnie marszczona przy biuście, ładnie leży na ciele. Stan idealny. 4. Szara torba na ramię LECOMTE BAGS, bardzo duża, spokojnie mieści A4. Lekko połyskująca. Stan idealny. 5. Złota opasaka do włosów, dobrze "trzyma się" głowy=) stan dobry. ----------------------------------------------------------- Fajne ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6544691 Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-03-04 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Witam
Wpadła mi w oko u Ciebie bluzka czarna http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6541870 i te spodnie..http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6544494 Mogła bym prosic ich wymiary..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
1. Biała bluzka RIVER ISLAND, rozmiar 8, tj. 34. Ciekawy krój, ładnie podkreśla figurę. Narduk na przodzie ozdobiony jest kilkoma cekinkami. Elastyczna, stan bardzo dobry. Leci la MAJJ
2. Żółty t-shirt YES OR NO, rozmiar M. Bawełniany, elastyczny. Stan idealny. 3. Stanik NOWY BEZ METEK rozmiar 75C firmy KAPPHAL. Przód gładki, delikatnie błyszczący. Kolor to jasny fiolet. Posiada dość grube gąbki wewnątrz, przepięknie zbiera piesi do głebokiego dekoltu... Stan idealny. Usztywniany, z fiszbinami. NIE MA!! 4. Prosta bluzeczka kopertowa NEXT, rozmiar 10, tj,38. Bawełniana, krwistoczerwona. Klasyczny, prosty krój. San idealny. 5. Toebka z ekologicznej skórki, kolor to mocny turkus. Mieści A4. Do ręki lub na ramię.Stan idealny, nienoszona. Leci do BEJBI19 6. Bluzka 725 ORIGINALS turkusowa z kwiatowym haftem, rozmiar 38. Ma gołe plecy, z tyłu są jedynie dwa krzyżujące się cienkie paseczki oraz dwa tej samej grubości do wiązania w talii. Ślicznie eksponuje zgrabne plecy. Stan bardzo dobry. ----------------------------------------------------------- Fajne ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post65446 91 Edytowane przez Fiorucci Czas edycji: 2008-03-14 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
sorka pomyłka
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
1. Baletki jak nowe, raz ubrane. Oddaje, bo okazały się za małe=) rozmiar 34/35. Na przodzie mają śliczną kokardkę.
2. Nowe adidasy bez pięt GRACELAND rozmiar 36. Stan idealny, nienoszone. Po bokach mają czarne, delikatnie błyszczące srebne paski. 3. Mini spódniczka PILOT tweedowa brązowa, rozmiar z metki 14, ale zmniejszona do S (nie widać nic podczas noszenia). Stan idealny. 4. Czarna bluzka CIOCCO. Głębokość dekotlu można regulować zamkiem błyskawicznym. Posiada ściągacz za przodzie. Ładnie eskponuje figurę. Stan idealny. 5. Sweter REPORTER rozmiar S rozpinany, kolor jest zywszy niz na zdjeciu. Nienoszony, stan idealny. 6.Bia koszula w czaszki z krotkim rekawem H&M w czaszki. Na przodzie ma malutka kieszonke zapinana na guziczek. Rekawki w ksztalcie bufek. Stan idealny - oddam za cos extra, bo bardzo ja lubie ![]() ----------------------------------------------------------- Fajne ciuszki http://www.wizaz.pl/forum/ showthread...=1#post65446 91 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
czy te perfumki to orginalna escada pacyfic paradise
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
To tak niestrety spodenki sa zaj asne nie lubie takich jasnych
![]() ![]() A spodenki wszystkie u mnie to rozm xs te z trola rowniez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za torbe?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.