![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Muszę się wygadać,czuję się beznadziejna
Cytat:
![]() ![]() A jak będziesz chciała się wygadać, to napisz do Samiry, to wyskoczymy na kawkę ![]() Jesteś osobą pełną ciepła i miłości, które aż bije z Twoich postów, więc nie ma szans, żeby jakiś porządny facet tego nie zauważył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
sammira Nie wiedziałam,że z moich postów bije ciepło...w koncu pisze o rzeczach,które do wesołych nie należą...przynajmniej nie dla mnie
![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Ci za te słowa
![]() A swoją drogą-pamiętam Cię z wątku o opisach, coś się ostatnio nie udzielasz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
sammira aa tak udzielałam się swego czasu i to dosyć intensywnie
![]() ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie zastanawiaj się, tylko wracaj! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT ![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. Edytowane przez aniolka Czas edycji: 2008-02-03 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Cieszę się
![]() Zrobiłam dobry uczynek, bo znów pracujesz na miano Guru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
jesli chodzi o dobre uczynki w stosunku do mnie...to uwierz mi jest ich o wiele więcej
![]() Udzielam się,chociaz ostatnio mam bardzo nostalgiczny nastroj i opisy przeze mnie proponowane sa wlasnie takie...wiec watpie,ze ktos z nich korzysta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
dziękujkę za ciepłe słowa.może kiedyś każda z nas trafi na swojego idaała.nie ma złych ludzi,są tylko źle dobrani.ja mam kogo kochać i jestem kochana . mam syna ,który jest dla mnie całym światem,jestm taka dumna z niego choć bylui tacy co podcinali mi skrzydła.
muszę się wam pochawlić.mój syn ma A.D.H.D. I OD PRZECZKOLA BYŁY TROCHE PROBLEMY.RODZICE NO CÓŻ stereotyp złe dziecko niewychowane.jednak trafialiśmy z synem na dobrych pedagogów przeczkolnych,a potem szkolnych.zawsze się znalazła czarna owaca.ale owocem pracy nauczycieli i mojego syna noi mnie rowniez były dobre oceny. dzis jest w gimnazjum i dalej radzi sobie dobrze, wczoraj dostał 5 z biologii za spr z całego półrocza.myślę,że latwiej dostać pomoc od ludzi ,dając swoje dobre słowo i uczynek.to się zwraca z procentem.może nie mam męża ,który akceptuje dziecko z problemem-jak on to ujął,ale mam radość i iskierki w oczach mojego skarba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Heh, może nie uwierzysz....ale na tym oto koncercie poznałam...swoją drugą połówkę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.