|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
my wishlista
nieaktualne szukam!!!!
- rurki- rozm s - kurtka alaska, kruciutka, ze sciagaczami - dluuugie dopasowane swetry - dopasowane kamizelki - bluzy oldshool z kapturem - cieple kamizelki bezrekawniki- takie kurtkowe - krociutkie spodenki- szorciki - legginsy grube, szare i czarne, granatowe, siwe, i inne - paski na talie i nie tylko, torebki, w ogole szerokie paski, tez takie swiecace, a przede wszystki paski w panterke i zebre - buty rozm 37 = saszki = buciki na obcasie (nie wyzszy nic 7cm) - baleriny -KOTURNYYY DO 10CM -japonki - emu (nie czarne) - sexowne buciki na obsasie ![]() - branzoletki na noge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! - dlugie naszyjniki oldshool i nie tylko - rekawiczki do jazdy na rowerze!!!! - fajne kolczyki ![]() ![]() kosmetyki - róż do policzków - brazer - pudry pedzle do makeupu - balsamy - tusze to rzes - korektory - PILNE FARBY AKRYLOWE KOLORY- MAGENTA, CYAN, ŻÓŁTY, CZANRNY, BIAŁY to pewnie i tak nie wszytsko, wiec nie zaprzeczam, ze inne rzeczy tez wpadna mi z pewnoscia w oko ![]() duzo oddam za buciki na obcasie!! peep toe, oraz buty na koturnie
Edytowane przez 17zakrecona Czas edycji: 2009-03-24 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Mi też podobają sie te butki :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6607846 są śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: my wishlista
Mam buty 37 i bolerko zapraszam
![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Mam:
Cytat:
-jedno srebre bolerko poza wątkiem. -korale poza wątkiem -rękawiczki poza wątkiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
To jest, to co miałam pokazać.
Kosmetyki to chociażby za wsuwki czarne bądź przepaskę z kokardą. Inne rzeczy- wiadomo za ciuchy, najchętniej z wish. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
upupupupup
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja mam czarna bluze w sportowym stylu, podchodzi pod oldschool
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.