![]() |
#1 |
BAN stały
|
4 paletki z cieniami, różami i pomadkami
NIEAKTUALNY
Mam do oddania 4 używane paletki plus kasetka z lusterkiem do torebki firmy Markwins - The color workshop. W każdej z nich jest 8 cieni, jeden róż i jedna pomadka. Niektóre kolory wogóle nie były używane. Zdjęcia niestety nieco kłamią co do kolorów, niektóre są inne i tak naprawdę są bardziej intensywne. 1 paletka z fotki (najbardziej zużyta, nie ma przykrywki) od lewej od dołu: ciemny fiolet wpadający w brąz nieużywany różowy nieużywany jasny różowy zostało 50% niebieski wpadający w delikatny fiolet zostało 80% wrzosowy fiolet zostało 90% fiolet raz muśnięty średni fiolet nieużywany bardzo ciemny fiolet nieużywany pomadka zostało 85% róż nieużywany 2 paletka z fotki od lewej od dołu: ciemny granat-szary nieużywany szary nieużywany jasny szary kilka razy użyty fiolet, jasny wrzosowy nieużywany ciemny granat nieużywany czarny nieużywany niebiesko-szary nieużywany biały użyty 3, 4 razy pomadka muśnieta róż nieużywany 3 paletka z fotki od lewej od dołu: czarny raz użyty żółto-złoto-czarny nieużywany złoty raz muśnięty brzoskwiniowy róż zostało 95% brązowo-złoty nieużywany brązowy nieużywany zielony nieużywany ciemna zieleń nieużywany pomadka troszkę brudna od cieni (można wyczyścić) róż raz muśnięty 4 paletka z fotki: od lewej od dołu: brązowy nieużywany ciemny beż nieużywany jasny beż nieużywany jasny khaki nieużywany jasny bordowy nieużywany różowo-brzoskwiniowy 3, 4 razy muśnięty ciemny roz-brzoskiwinia raz muśniety bordowa czerwień raz musięty pomadka 2, 3 razy użyta róż muśnięty Kasetka z lusterkiem do której można włożyć jedna paletkę i aplikator np do cieni (oddaje bez aplikatora) Paletki najchętniej oddam wszystkie razem. Czekam na propozycję ![]() Najchętniej przyjmę: - perfumy (całe lub miniaturki --> escada magnetism, pacific paradise, sunset heat, miss dior cherie, lancome hypnose, naomi campbell pazurek) - balsamy (słodkie zapachy, wanilia, kokos, papaja, truskawka, czekolada) - lakiery i naklejki do paznokci - odżywki do paznokci zniszczonych tipsami - nieużywany błyszczyki - odżywki i maski do włosów mogą być także próbki - puder brązujący Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-05-04 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: 4 paletki z cieniami, różami i pomadkami
1. Oczyszczająca emulsja do twarzy, Avon, użyta 1 raz
Parafinowa kuracja do rąk i stóp, Avon, NOWA NIE MA 2. Podkład Avon, kolor Cream, zostało 85-90 % NIE MA 3. Podkład w musie Avon, kolor Ivory, kilka razy użyty NIE MA 4. Roletka 9 ml Pur Blanca, zostało tyle ile na fotce NIE MA 5. Krem Dermika Meritum półtłusty do cery suchej i wrażliwej. Z 50 ml ubyło jakieś 10 ml. Zostało 40 ml. Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-04-29 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose, 4 róże a w dolnym poziomie puder w kamieniu, gąbkę do nakładania pudru i mini pędzelek do różu. Zestaw idealny do torebki. Zestaw jest prawie nowy. Tylko gąbeczka, pędzelek i róż (raz) były używane. NIE MA
2. Podkład MaxFactor 2-fazowy, bazy zostało polowa opakowania a podkładu 2/3 opakowania. Kolor natural. nie ma 3. Cienie w płynie Avon Anew. Oba 2, 3 razy uzyte. Kolor niebieski i miętowy. 4. Balsam do ciała brązujący Soraya została 1/3 opakowania Żel w spay'u Fructis Style, zostało 80% gdzieś Dove brązujący, zostało 85-90% NIE MA Pianka do włosów Profesional Line, zostało 90-95% 5. Lokówka do włosów, robi małe loczki Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-04-29 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
1. Szczoteczka elektryczna firmy BrAun, używana, w bardzo dobrym stanie (bez końcówek) plus ładowarka kontaktowa. Oddam za kosmetyki bo dostałam nową. NIE MA
2. Spray do ciała Avon TrueGlow, zostalo około 65% NIE MA perfumy Avon TrueGlow, została połowa NIE MA serum wyszczuplająco-ujędrniające, nie muszę komentować każdy wie jak świetne są produkty z serii slim extreme 3D. Została połowa. 3. Selvert Body integral program Krem do ciała o działaniu antycellulitisowym oraz wyszczuplającym. Powoduje usuwanie toksyn i wody magazynowej pod skórą. Zawiera wyciąg z Fucus który ma silne właściwosci stymulacyjne , poprawia krążenie krwi zalecany przy kuracjach przeciw cellulite, odtoskyczniających oraz odchudzających. ... Zostało jakieś 80 ml z 200 ml Koszt całego opakowania to 80 zł tusz do rzęs oriflame wonder lash czarny raz użyty z gumowa szczoteczką NIE MA Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-04-29 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hugo Boss Deep Red 50 ml, zostało jakieś 10-15 ml. Mam go z wymianki, ale to zupełnie nie mój zapach. NIE MA
Adidas 3 - 50 ml, zostało około 5 ml, na wypróbowanie. Ma mnóstwo pozytywnych opinii. Nie dziwię się bo jest śliczny. La Rive Very Rose zostało 70 ml na 75 ml, zdecydowanie nie mój zapaszek, mam z wymianki Kwiatowo - aromatyczna woń łącząca w sobie akcent francuskiego stylu ze światem amerykańskiego filmu. ▌Nuta głowy: róża, jaśmin, bergamota ▌Nuta serca: śliwka, brzoskwinia ▌Nuta bazy: piżmo, paczula, drzewo sandałowe Nie znam zapachu Very Irresistible Givenchy - Givenchy ale ponoć są do nich podobne. Mogę również oddać połowkę lub całość Treselle seduction za inny zapaszek Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-03-01 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Vanilla Fields cologne spray 11 ml 2 razy psiknięty. Śliczny słodki zapach idealny na radki
![]() ![]() Połówka z perfumetki Passion Dance 15 ml NIE MA Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-04-29 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
META DIET SHAKE - smak waniliowy, czekoladowy lub truskawkowy
Preparat przeznaczony jest dla osób dorosłych za wyjątkiem kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Meta Diet zawiera składniki, które pomagają redukować nadmiar tkanki tłuszczowej jak L-karnityna, cholina, inozytol, chrom oraz pirogronian wapnia. Meta Diet zawiera również witaminy i składniki mineralne, które pomagają wzmocnić organizm w okresie programu redukcji masy ciała. Zostało 70% smaku waniliowego z 454 g!! http://img.nokaut.pl/p/2c/a4/2ca49f8...15b500x500.jpg Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-02-29 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej
cyz ynajdyiesy cos u mnie yaŁ 1. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose 2. Podkład MaxFactor 2-fazowy, bazy zostało polowa opakowania a podkładu 2/3 opakowania. Kolor natural. 3.spodnie rurki z allegro xl 6. Torba H&M troszkę naruszone rączki, ale nie widać tego przy noszeniu na ramieniu. czarne bolerko interesowabz mnie tez depilator,ale perfumy mam tylko te co w watku a do solarium mam ok 3/4 emerald bay dark tanning choco latta love +podojnie brazujacy. oraz troche wiecej niz 1/3 emerald bay kokosowego
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie perełki rozswietlajace Avon, puder sypki H&M, Avon Shine i kosmetyki na solarium
![]() czy oddalabys za to to co ja wymianialm u ciebie?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hmm a pasuje Ci tak:
do opalania oba,+avon shine za 1. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose 2. Podkład MaxFactor 2-fazowy - czy on nadaje sie do opalonej buzi:?? Parafinowa kuracja do rąk i stóp, Avon, NOWA rurki z allegro torba h&m
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hmm a co ty na taka wymianke:
ja tobie: oba do opalania + sypki puder avon peach+puder h&m-znalzłam a Ty mi: 1. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose 2. Podkład MaxFactor 2-fazowy - czy on nadaje sie do opalonej buzi:?? Parafinowa kuracja do rąk i stóp, Avon, NOWA rurki z allegro pasek koła ps.bo niemasz innych spodni/spodnic co maja w pasie ok 43/44*2?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Mam też do wymiany 15 truskawkowych kadzidełek
![]() 1. Kuleczki volare i cantare 3 małe pudełeczka i jedno duże. Różne kolorki (brzoskwinia, róż, brąz, złoto, miedz,...) oddam wszystkie ![]() NIE MA Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-04-29 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
wiec interesuje mnie:
1. Zestaw do makijażu zawiera opalizujące cienie Miss Rose 2. Podkład MaxFactor 2-fazowy - czy on nadaje sie do opalonej buzi:?? Parafinowa kuracja do rąk i stóp, Avon, NOWA rurki z allegro pasek koła tunika vila
![]() |
#16 |
BAN stały
|
podobala mi sie u ciebie koszulka rozowa i teraz jeszcze podoba mi sie to Parafinowa kuracja do rąk i stóp, Avon, NOWA, co proponujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
1. Krem do stylizacji Nivea, zostało jakieś 85-90%
na krótkie włosy 2. Treselle Seduction jest gdzieś 45/50 ml może minimalnie więcej - prawie pełny oddaje bo już mi się jednak znudził ten zapaszek 3. Bi-es Party deo 70/75 ml - bez kilku psików wyczuwalne jagody, owoce leśnie fajny zapaszek Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2008-03-18 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Hej
Przepraszam za opóznienie i blad logistyczny -odpisalam w swoim watku, wiec dopiero teraz sie poprawiam.Jesli jestes jeszcze zainteresowana to: A wiec perfumetka ma taki zapach karmelowo-waniliowy, jak cukier troche...ale to wiadomo kazdy ma inny wech inaczej na kazdym pachnie A moje pytanie to jakiej frmy jest peeling i jaka byla pojemnosc poczatkowa? Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Vanilla Fields cologne spray 11 ml 2 razy psiknięty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
A może znalazłabyś coś u mnie za paletkę z trzeciego zdjęcia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
niestety łańcuszek jest juz zarezerwowany
mi u Ciebie podoba sie http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6617934 jak cos to mam wiecej lakierów ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
witaj, torby juz nei mam, mam kardigan i lakiery - czesc dalam kolezance ,zestaw mini rose, resztki perfumek adida, to co dostalas gratis- waniliowe i hugo , , kuracja do rak, i krem dermika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Nie zabardzo wiem bo dostalam na prezent ale wydaje mi sie byc porzadny nie ma ostrego zapachu dobr puszek lusterko i fajna puderniczke
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6628993
Coś u mnie za to?? ![]() Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej
Chętnie się wymienię ![]() Mam tylko jedno pytanie ,czy róże w tej paletce Miss Rose : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6628993 są z jakimiś drobinkami czy matowe? Bo ja mogę tylko matowych używać,najwyżej znajdę coś innego u Ciebie. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wyczytalam, ze masz pazurek NC. Moze chcialabys cos ode mnie za niego? Interesuje mnie tez shake.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.