![]() |
#1 |
BAN stały
|
***Nowy watek Vanessy!Tuniki,spodnie,to pybutki=>xs,s,m<=
WATEK NIEAKTUALNY!!
ZAPRASZAM DO NOWEGO!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...57#post7194657 Witam!!!!! Postanowilam zalozyc nowy watek,poniewaz z tamtego wiekszosc ciuszkow juz polecialo i nie mialam juz miejsca na dokladki ![]() Moje ciuszki to glownie rozmiary:xs i s,ale takze m.Wysylam wyprane i uprasowane ciuszki.Tego samego oczekuje! Wszystkie ciuszki na pierwsze stronie!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chetnie przyjme: -szorty,xs -bikini,najlepiej z usztywnianymi miseczkami,gora C/D,dol s/m -rybaczki,czarne lub biale,xs,s -rurki -tuniki -bluzeczki,dlugi,krotki rekaw -buciki ciekawe -okularki sloneczne,zalaczam przykladowe zdjecie( z allegro) -i wszystko co wpadnie mi w oko ![]() ZAPRASZAM!!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-04-11 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ***Nowy watek Vanessy!Tuniki,spodnie,to pybutki=>xs,s,m<=
Na poczatek spodnie:
*rybaczki,prawie nowe,s-ka,oddam tylko za inne rybaczki!!! *blekitne jeansy,rozm,34,z tylu aplikacja z motylkiem *biale obcisle,materialowe spodnie,s Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-21 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
*biale bojowki,s-ka
*ciemnogranatowe rybaczki,xs,tylko za cos super!!!! NIE MA!!!!!!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-10 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
DOKLADKA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!10 kwiecien!!!!!!!!!!!
-sexy rozowe szorciki H&M,xxs-xs,malutkie,na mnie za ciasne;( -swietna mini,mam z wymianki,ale okazala sie za duza;(,duze s-m Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-04-10 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
nastepna tuniczka:
*czerwona z sexy dekoltem,s-ka,m-ka,rozciaga sie sporo *szara wizazna tuniczka z ciekawym dekoltem,s-m *swietna gnieciona cieniutka tuniczka,raz zalozona,rozm.z metki l/m,ale ja nosze xs i jest dobra,tylko za inna tunike!!! *czarna nowa!!! tuniczka na ramiaczkach,duzy dekolt,cekiny,rozm.s-m,swietnie wyglada do legginsow Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-22 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Bluzeczki:
*czarna koronkowa.tyl przeswitujacy,caly z koronki,xs *biala na jedno ramie,xs *Oliwkowa wiazana,xs-s *bialo-czarna w kwiaty,koronkowa,xs-s Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-22 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
bluzeczki:
*rozowa slodziutka tuba,mam z wymianki,ale jest na mnie za ciasna w biuscie;(,s-ka NIE MA!!!!!!! *topik bezowy,s *tuba blekitna,nowa!!!,xs *biala bluzeczka z siateczka ![]() *bluzeczka z koronk,italy fashion,stan idealny,s-m Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
bluzeczki dlugi rekaw:
*sexy biala bluzeczka ze zlotymi wykonczeniami,xs,bylam w niej raz,oddam tylko za cos super!!! *rozowy zakiecik,rekaw 3/4,xs Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-21 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
bluzeczki dlugi rekaw:
*zasuwana rozowa,xs *czerwona z dziurami ![]() *brazowa cienka bluzeczka,sexy dekolt,xs,stan idealny sweterki: *rozowy z cekinkami,stan idealny,s-m *bezowy,stan idealny,s-m Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-21 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
bluzeczki krotki rekawek:
*orasy brazowa,sexy dekolt,xs,oddam tylko za cos super!!! *czarna z duzym dekoltem,motyw kobiety,xs,rekaw 3/4 *polgolfik czarny z cieniutkiego materialu,s,raz zalozony NIE MA!! *czarna bluzeczka na ramiaczkach,z fajnymi aplikacjami,mam z wymianki,ale niestety na mnie za duza,s-m NIE MA!!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
bluzy:
*blekitno-biala,s *bluza house,prawie nowa,stan idealny,xs,tylko za cos super!! *czerwona dluzsza,jak tunika Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-21 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
sukienki i spodniczki:
*rozowa sukieneczka,bardzo dziewczeca,s-ka,stan idealny,oddam najlepiej za inna sukienke,ale niekoniecznie ![]() *biala mini z falbankami,rozm,34 NIE MA!!!!!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-10 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
troszke dodatkow:
*paski: od lewej: -czarny,nowy NiE MA!!!!!! -pleciony czarno-zloty,nowy NiE MA!!!!!!!! -srebrny,nowy NIE MA!!! -zielony -pleciony cieniutki bialy NiE MA!!!!!!! -jeansowy granatowy -czerwony *torebki:rozowa mam z wymianki,zlota-nowa!!!,bezowa,spora *okulary muchy!!!!,nowe!!!! NIE MA!!!!! *korale pomaranczowe,nowe!! *korale niebieskie,cieniutkie czerwone i biale Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
bielizna:
*nowy brazowy komplecik,gora C,dol M NIE MA!!!!!!!!! *bikini niebieskie(kolor bardziej intensywny niz na zdjeciu)gora spore b-c,a dol z metki m,ale na s tez bedzie ok ![]() *blekitne bikini.gora B push-up!!!,dol bedzie dobry zarowno na s jak i m,mam z wymianki,ale okazalo sie na mnie za male;/ NIE MA!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
butki:
*granatowe,sexy,metalowe fleki,rozm.36 *pantofelki z brylancikami,czubek,rozm. 36,stan bardzo dobry(lekko zdarte fleki,ale mozna wymienic) Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-21 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za nia??
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6666233
![]() |
#17 |
BAN stały
|
troszke kosmetykow:
*krem do rak Avon,caly NIE Ma!!!!! *odzywka do wlosow elseve,wlosy cienkie i oklapniete ![]() *jedwab "fluid jedwabisty dotyk"do wlosow,kilka razy uzyty,bardzo wydajny *krem do pielegnacji biustu eveline z serii slim extrime,zostalo tak 40-50% NIE MA!!! *perfumy ICE oriflame,ubytek widoczny na fotce Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-24 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
opaski na wlsoy,nowe,za cos extra!!!!
*czarna koronkowa *czerwona zestaw kosmetyczek Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-02-22 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
DOKLADKA!!!!!!!!!!!!!!!
czarne rurki!!!!!!!!!!!!!,s,stan idealny!!!!!!!!NIE MA!!!! DOKlADKA!!!!!!!!29 luty!!!! *spodnie jeansowe.niskie biodrowki,rozm.z metki 25!!!skracane przez krawcowa,wymienie na inne spodnie!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Cudne balerinki na kaczuszce!!!!!rozmiar 36.sa swietne niestety na mnie za male;(
Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-29 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
*biale,proste spodnie na niska osobe(ok.1,60m),nowe,mial am je raz na sobie,na kieszeniach srebrne ozdoby
Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-22 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
znajdziesz cos za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6666233
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Dokladka!!!!
*pomaranczowa,nowa bluzeczkka,sexy,mam z wymianki,ale jakos zle sie czuje w tym kolorze. *swietna khaki mini,stan idealny.xs,oddam tylko za cos super!!! Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-22 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
*swietna mini bialo-zielona,xs-s
*sportowa bialo czarna torebka Edytowane przez Vanessa176 Czas edycji: 2008-03-22 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hey! Znajdziesz cos u mnie za jedna lub obydwiu rzeczy:
sweter bezowy,stan idealny,s-m i biala mini z falbankami,rozm,34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos za okulary
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
okulary muchy brazowy komplecik bielizny tuniczke zolta i tuniczke czerwona odp u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
witam
![]() a moze znajdziesz cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6666233 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6666564 (srebrny) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.