|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal Professionnel Liss Extreme za decodoranty c-thru lub pimenty inglot
NIEAKTUALNE
Mam do wymianki szampon L'Oreal Professionnel Liss Extreme, użyty jeden raz w małej ilości, praktycznie nie widać ubytku. Szampon kupiony w salonie fryzjerskim za 47zł 250ml. Przyjmę za niego 3-4 dezodoranty, ale tylko C-thru lub adidas w białym opakowaniu, zapach obojętny. Ewentualnie możecie zaproponować dezodoranty "dobrze trzymajace", ale tylko w spray'u o swiezych zapachach, nie zostawiających białych śladów. Jestem również chetna na sypkie pigmenty INGLOTa. Innych rzeczy nie potrzebuję ![]() Błagam nie piszcie "coś u mnie" - proponujcie od razu co macie ![]() Mam jeszcze acnemat- zostało 40%. Mogę zrobić odlewki L'Oreala Absolut Repair - szampon. Moja ewentualna wish lista: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235174
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2008-03-30 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'Oreal Professionnel Liss Extreme za decodoranty c-thru lub pimenty inglot
Chętnie przygarnę, ale nie mam niestety ani dezodorantów ani pigmentów, bo sama na nie poluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.