![]() |
#1 |
BAN stały
|
Szafa anesiaa.Porządki ^^.SeaOfLove to ja anesiaa Witam Was wszystkie ! ![]() Jestem tu nowa,ale mniej wiecej wiem o co tu chodzi ![]() Juz mi wytłumaczono i stwierdzam,że to fajna sprawa. ![]() Ja aktualnie niczego nie szukam, poprostu wszystkiego. Narazie, za dużo nie mam do oddania, ale niedługo mam nadzieje,że się pojawi wiecej. Jeżeli macoś sobie upatrzyłyscie to dajcie znać ![]() Ja nosze rozmiar S,M czasem L xD Nie tylko ubranka
![]() Szukam Kurtki na zime ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-08-23 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Szafa anesiaa.Porządki ^^.
1.Różowa bluzeczka na szyje
![]() 2.B.jasny róż. Rozciągliwa bluzeczka. 3.Jasnoróżowa bluzeczka galowa ![]() 4.Spodenki moro 5.Różowa bluzeczka Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-03-24 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1.Bransolerka-drewniana
![]() 2.Bransoletka-czarne kuleczki (leci do Silwena) 3.Brokat.(ale nie na oczy) 4.Bluza (pisze rozmiar L,ale chyba jest M ) Troszeczkę są kłaczki ;P 5.Ramka pluszowa (leci do Silwena) Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-08-16 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1.Smycz czarno-różowa -zamek
2.Ramka serduszko pluszowe(lubie ją..) 3. Różowa kosmetyczka 4.Przeźroczysta kosmetyczka, ja to miałam na lakiery ![]() Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-08-13 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
2.smycz z jakieś tam firmy...później napisze ^^(jakiś bank ^^)
3,Kurka. pisze że M,ale to raczej L... Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-08-13 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Kartki.
Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-03-24 o 14:29 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1. Bluzeczka w paseczki z ładnym haftem
![]() Edytowane przez anesiaa Czas edycji: 2008-08-13 o 17:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
19
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.