![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznańskie Śluby :D
teraz dobrze przyjęte jest, żeby to młodzi wybierali rodzaj muzyki, często przed ślubem dochodzi do spotkania z muzykami/dj i wspólnie dopiera się repertuar. Klient płaci i wymaga, to jest coraz powszechniejsze, więc nie powinno być problemów z wykluczeniem disco polo. Ja sama sobie to przed ślubem zastrzegłam. Jeśli chcesz osobę sprawdzoną, przejrzyj proszę wątek od początku, są tutaj namiary na dobrych muzyków i dj.
Ja ze swojej strony mogę polecić CI DJ Waldka&Jacka, których miałam na weselu. Opinii o nich szukaj we wcześniejszych wypowiedziach poznanianek w tym wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Raczkowanie
|
co do DJow to bylam w zeszlym na weselu gdzie grali Waldek i Jacek i dwa miesiace pozniej na weselu tez z DJ ktory byl o polowe tanszy od nich.Wrazenia moje sa bardzo pozytywne co do obu imprez i dlatego uwazam ze cena Waldka i Jacka jest troche zawyzona bo inny DJ tez sobie potrafi swietnie poradzic a koszty sa mniejsze...namiarow na tego drugiego niestety nie mam...sama zdecydowalam sie na DJa Thomasa i zobaczymy jak bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się, że W&J biorą dość dużo, ja ceną przed weselem byłam lekko przerażona...
o DJ Thomasie słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii, więc to też sprawdzony i dobry gość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
dzieki Taverney
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
I już po
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
Aliszcze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
![]() pytanko ma ktos namiary do jakiegos choru lub muzykow,ktorzy moga stworzyc odpowiedni nastroj na ceremonii slubnej ?? licze na Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
ja mam namiar do bardzo fajnej dziewczyny, ktora spiewa rozne piesni
ma bardzo ladny glos, ale nie jest to spiewaczka operowa, wiec brzmi naturalnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
btw SZUKAM PAR KTÓRE MAJĄ 30.08.2008 roku śłub w św. WOJCIECHU!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was była może w zeszłym roku na targach ślubnych w M1? Mam do Poznania trochę kilometrów i zastanawiam się czy warto jechać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich...mój pierwszy wpis
![]() Byłam w zeszłym roku na targach w M1 - było tak sobie - mało stoisk, ale za to z każdym można indywidualnie pogadać... ŚLUBUJEMY 8.08.2008 U Św. WOJCIECHA... Ktoś w tym lub w dniu następnym ślubuje?? Jesteśmy chętni na wspólną dekorację kościoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
Wystawiałem się dwa lata temu... raczej nie trafione są te targi w tym miejscu.
Mało wystawców, nie wiem jak to będzie w tym roku Pozdrawiam Marcin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich !
Również jestem nowa na forum!! ![]() ![]() Prawie wszystko mamy załatwione, oprócz najważniejszego- nie mam sukni!! tzn mam model, na który jestem zdecydowana, ale nie chcę kupować w salonie! Szukam jakiejś krawcowej, która uszyłaby mi suknię taniej niż w salonie!! . Znacie może jakąś sprawdzoną Krawcową? Albo może macie taką suknię?! ![]() Dzięki za wszelkie informacje! pozdrawiam ela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
witam nową ![]() co do sukni - mnie podobały sie 3 salonowe modele, które teraz krawcowa "składa" w jedna i dodaje moje widzimisię ![]() szyje sukienki slubne i wizytowe więc to nie jest tak że ci uszyje za 500 zł w domowym zciuszu. Ma salon. Ale np. koszt moich "oryginałów" to kolejno - 4100 zł; 3450 zł i 2950 zł. a cena od niej jest ustalona na ok 2 tys Czy to dużo czy mało - nie wiem. Początki były ciężkie o czym mozna poczytac u nas na stronie o perypetiach pod tagiem - suknia, ale własnie wróciłam z przymiarki i juz jest spoko. Będzie dokładnie taka jaką chcę ![]() nr na pw jeśli cos takiego cie w ogóle intersuje i zapraszam na sesję grupowoą panien młodych dnia 14.09 w Poznaniu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
Witam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
Poznańskie Śluby :D
Heyka.
Ja tam byłam i powiem Ci że mają tylko jedną salę ładną z tym że ona już jest zarezerwowana na cały wrzesień. Ogólnie?mi się nie podobało! komunistyczne miejsce ![]() Cześć dziewczęta! Pierwszy raz jestem na tym forum i muszę wam powiedzieć że spadłyście mi wszystkie z nieba ![]() Ślub mam 12.09.2009 roku...niby jeszcze czasu a czasu a ja mam tylko zespół. Może ktoś słyszał coś o elDorado? Chciałam się zapytać o jakiś lokal do 60 osób. Wszystkie które widziałam wogóle mnie nie zachwyciły albo jak już to są daleko! Ratujcie! ![]() Pozdrawiam A i najważniejsze! Poszukuję naprawdę dobrego kamerzystę i fotografa. Bardzo mi zależy aby film był wyjątkowy i oryginalny a nie tak jak większość kamerzystów robi na jedno kopyto. Bardzo proszę o pomoc. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-11 o 15:56 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-05-23 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. gratulacje mężatko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
ależ tu cisza zapadła ostatnio... chyba swoim wejściem wystraszyłam wszystkie Poznańskie wizażanki
![]()
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zarezerwowałam salę w Jasminie na 4 lipca. Proszę o wszelkie informację na temat organizacji tam wesela od byłych uczestników.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
ja juz jestem po lsubie
![]() jesli chodzi o fryzjera i kosmetyczke to goraco polecam Anie z pasazu niebieskiego sliczna naturalna fryzura a makijaz polecam Monike z salonu magia mm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Rozeznanie
|
uff..
no może nareszcie się ten wątek rozrusza ![]() pisłąm kilkakrotnie, ale "stare" wizażanki wsiąkły chyba na dobre. nada zapraszam wszystkie na sesję ![]() byłam na slubie szwagierki w Owińskach i w sumie tylko jedną uwagę miałam - że obsługa małoo była na sali, ale może to sie zmieniło? Po prostu nie było jkakiś regularnych rundek kelnera z zapytaniem czy nie podac kawy/herbaty i poza dwoma standardowymi trzeba było do kuchni chodzić i prosić. to chyba na tyle..
![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
USC Murowana Goslina - sala mała, sami proponuja sesje wyjazdowe, przez cały tydzień USC Czerwonak (20 km do Murowanej Gosliny) - sala urzedowa na 30 osób, wyjazdów sie nie robi bo wymagana jest zgoda wojewody ![]() USC Kostrzyn Wlkp - slubów udzielaja tylko przez kilka dni w tygodniu (np. w czerwcu tylko w jeden piątek), w urzedzie USC Kórnik - standartowo sluby są albo w ratuszu albo na zamku. Ale mozna negocjowac w mniej oblezone dni (soboty to prktycznie tasmowa produkcja na zamku)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam ponownie!
Niestety nie udało mi się uszyć sukienki, gdyż ceny jakie zaproponowały mi Panie Krawcowe, nie były w żaden sposób konkurencyjne do ceny sukni w salonie! ![]() ![]() Zostaje mi zatem poszukanie dobrej Fryzjerki! ![]() ![]() Trzeba się spieszyć, bo dni szybko zaczynają uciekać! Pozdrawiam Ślub mamy 30 sierpnia 2008! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
marta12101 wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
![]() ![]() watek sie rozrusza na pewno okres wesel sie zbliza. szybciutko o mnie suknia mi sie szyje u dudy-koprowskiej knajpka : lizawka dj: jacek i waldek fryzura i mejkap dalej nie mam pojecia: planuje sie umowic na probny makijaz do pauliny kupsik poza tym oprocz kilku koscielnych spraw jestes daleko w tyle nie wiem jak sie uda wszystko zalatwic jeszcze potrzebowalabym jakies namiary na dobra kosmetyczke,ktora potrafi przygotowac cere na ten wielki dzien.... a alkohol i tort gdzie kupujecie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
![]()
To i ja się dołączę: w prawdzie w Poznaniu nie ślubuję, ale tu mieszkam i niektóre rzeczy tu załatwiam
![]() np: Sukienka: salon Madonna, "Cardea" - Chris Couture Kamerzysta: CamOn makijażyska - znajoma po kosmetologii (polecam, zajmuje się makijażem ślubnym, paznokciami i pielęgnacją, gdyby ktoś potrzebował, mogę dać kontakt) ![]() Kościół, sala, zespół, fryzjer itp - to wszystko załatwiam lokalnie, na miejscu ślubu ![]() Pozdrawiam poznańskie Panny Młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
oooo wreszcie nasz watek sie rozruszal troszke
![]() ![]() ![]() witam wszystkie "nowe" Wizazanki choc sama za duzo nie pisze ale czytam regularnie juz ponad rok ![]() ![]() macie juz moze zaproszenia?? ![]() ![]() co dalej...do slubu coraz blizej jutro beda dokladnie 4 miesiace ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
Hej!
Mam pytanie odnośnie tortów, niedawno pytałam o ceny a teraz o ilość.Czy naprawdę trzeba zamawiać po 100 g na osobę plus dodatkowy kg? mam wrażenie, że zawsze trochę tortu zostaje, nie każdy ma siłę go wcisnąć. Co sądzicie? Poza tym może ktoś poleci cukiernię z okolic Stęszewa czy Mosiny - w tych rejonach mam wesele. Marzy mi się tort płaski, z jakimiś ciekawymi ozdobami nietypowymi, czy na ok 90 osób jest możliwe przygotowanie tortu w płaskiej wersji? Druga rzecz - buty ślubne. Gdzie dostać bez czuba,zaokrąglone na małym obcasie? Trzecia rzecz - muzyka w USC. Czy można mieć swoją? Czy mój skrzypek może tam wejść, lub czy możemy puścić coś z taśmy?
![]() |
#1110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj nie powinno być problemu. Można mieć własną oprawę muzyczną. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.