|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
niebieskooki rudzielec w czerwieni i pomarańczy
niebieski zgasił tęczówki, więc dzisiaj zaeksperymentowałam z czerwonym i pomarańczowo-żółtawym
![]() malowałam to bardzo szybko, bo mama rzuciła hasło, że jedziemy na zakupy d Janek i miałam ok pół godziny na przebranie się, ułożenie włosów (co mi absolutnie nie wyszło więc znów nie ma fotek fryzury, przepraszam) i umalowanie się. zapomnialaam w tym tempie o zakryciu syfów no ale nic... co myślicie o takim zestawie kolorystycznym?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: niebieskooki rudzielec w czerwieni i pomarańczy
Brakuję mi trochę cienia intensywniejszego w kolorze, w kącikach oczu.
BO na zdjęciu całej buzi widac tylko ten czerwono-malinowy. Dlatego pozostaję lekki niedosyt.Może dołozyłabym jeszcze coś na kości policzowe, jakiś mały modeling. Ogólnie nieźle jak na szybki makijaż. ![]() Ale fryze masz extra, podoba mi się.
|
|
|
#3 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, następnym razem na to spojrzę i dorzucę coś widocznego ![]() Cytat:
ani nie wiem jak i czym (tzn, wiem, że może być róż, ale... jaki odcień dla mnie? ja bym się skłaniała ku brzoskwiniowemu, bo różowego koloru nie znoszę Cytat:
ale on jest do poprawki... (mam za dłuuugą twarz
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Podpisuję się obiema łapkami pod tym co napisała Pomadka
No i zdecydowanie ładniej Ci w tej kolorystyce
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dkładnie! Coś mocniejszego w kącikach oczu i będzie fajnie
A ten kolorek podoba mi się i pasuje Ci
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki Ty masz śliczny kształt gałeczeeek
![]() CIenie bardzo apetyczne
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Masz bardzo ładne oczy, takie głębokie
Podoba mi się ten pomarańczowy cień Pozdrawiam
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez jestem za ta kolorystyka
Bardzo ladne ienie, ten malinkowy Generalnie jednak podoba mi sie i jak na szybkie wyjscie bylo na prawde Ok
|
|
|
|
|
#9 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
więcej roztarcia
poza tym trafiłaś w dziesiątkę z kolorystyką- wyglądasz bardzo dobrze |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak troche z innej beczki normalnie popadam w zachwyt(oczywiscie wszystko ze mna w porzadku) jak widze dziewczyne o rudych wlosach i niebieskich oczach- pozazdroscic nie wiem ale jakos kojarzy mi sie taka uroda z aniolami!No i w zwiazku z tym zapuszczaj wlosy wydaje mi sie ze slicznie wygladala bys w dlugich lokach!!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
W tych oczach, to normalnie mozna utonac
Mysle, ze z kolorem bardzo dobrze trafilas - pieknie podkresla teczowke. Tylko troszeczke popracuj nad rozcieraniem. Za duze sa granice kolorystyczne.Kolory powinny byc plynne, niezauwazalnie przechodzic w siebie. Trening czyni mistrza
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
hmm.. ja tak myślę, że Cmoksia to by w życiu takich loków nie miała.. i Wy też byście tak pomyślały gdybyście ją widziały na żywo..
|
|
|
|
|
#14 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam fotki, które zrobiłam sobie już po zakupach (gdzieś się wcześniej zawieruszyły) i na nich go widać ![]() Cytat:
to Oriflame - Visions - Lobbyist (zmieszany pomarańczowy z żółtym)Cytat:
coś mam takie przeczucie, że się nie nadaję Cytat:
a co do loków... wydaje mi się, że pisałam już gdzieś na forum, że od lat marzą mi się długie czarne loki i to bynajmniej nie dlatego, że wszyscy mówią, że w niej ładnie wyglądam i że jest fajna, ale dlatego, że każdy po tym chwaleniu dodaje "ale ja bym sobie takiej nie zrobiła" - lubię oryginalność a czarne loki może mieć każdy bez takiego gadania rude z resztą też. no i... tak jak pisze Neitka, mało prawdopodobne żebym je miała, bo uznałam, że chce miec fryzure, która nieco podkreśli mój "styl"
Edytowane przez cmoksia Czas edycji: 2006-08-15 o 15:25 |
||||
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się pochwalić, że dnia 19go listopada 2005 wykorzystałam drugi raz tenże zestaw kolorystyczny
![]() byłam na kolejnych połowinkach [elegancka impreza, jak widać sukienka itd, nauczyciele gdzieś tam w tle ], ale niestety nie zdążyłam zrobić dokładnych zdjęć, tylko koleżanka zrobiła mi zdjęcie już po kilku godzinach, a że jako tako widać make up, to postanowiłam się nią pochwalić gdyby ktoś bardzo chciał, mogę go na życzenie powtórzyć
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
o jaaaaaa ale ślicznie wyglądałaś na tym półmetku (zresztą jak zawsze
) normalnie królowa połowinek hihihi
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
witaj
moim zdaniem miałas dobry zamysł . proponowałabym bardziej rozetrzec granice międzi cieniami i do czerwonego dodac jakis bardziej widoczny ale pomysł fajny . napewno nastepnym razem będzie lepiej
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Sysska dzięki
jaka tam królowa, za mało wystrojona byłam z moich jest oddzielny wątek ![]() monna@ dziękuję staram się jak mogę żeby było coraz lepiej choć od jakiegoś czasu w ogóle się nie maluję... nie mam czasu na nic
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

więc znów nie ma fotek fryzury, przepraszam) i umalowanie się. zapomnialaam w tym tempie o zakryciu syfów
no ale nic... co myślicie o takim zestawie kolorystycznym?

BO na zdjęciu całej buzi widac tylko ten czerwono-malinowy. Dlatego pozostaję lekki niedosyt.
dziękuję, następnym razem na to spojrzę i dorzucę coś widocznego