Panny Młode 2009 cz.II - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-11, 15:57   #4981
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

ech ja to bym sie popluskała w morzu (o ile woda ciepła, bo ja jestem zmarxlak) ale tam w Holandii bedziemy mieszkac blisko morza

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:04   #4982
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ech ja to bym sie popluskała w morzu (o ile woda ciepła, bo ja jestem zmarxlak) ale tam w Holandii bedziemy mieszkac blisko morza
Tez jestem straszny zmarzluch ale myslac o polskim morzu to bardziej mi zalezy na tym zeby sobie pospacerowac plaza i odpoczac po tych wszystkich stresach niz na kapielach W przyszlym roku, jesli tylko bedzie taka mozliwosc to pojedziemy do jakis cieplych krajow w podroz poslubna tez mielismy w anglii mieszkac nad morzem
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:07   #4983
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
tez mielismy w anglii mieszkac nad morzem
a to juz pewne , że nie bedziecie tam mieszkac??

edit:

aaaaa udało mi sie 5000 posta napisac hehe
nawet nie zauwazyłam tego

edit2:
a co tu nagle cisza
czekac pewnie az otworzą nowa częśc wątku hehe

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-05-11 o 16:48
Stary 2008-05-11, 17:28   #4984
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a to juz pewne , że nie bedziecie tam mieszkac??

edit:

aaaaa udało mi sie 5000 posta napisac hehe
nawet nie zauwazyłam tego

edit2:
a co tu nagle cisza
czekac pewnie az otworzą nowa częśc wątku hehe
nooo a ja mialam chrapke na tego 5000 posta Ale sama sobie nie odpisze przeciez ja ogladalam Egzamin z zycia temu mnie tu nie bylo
No a co do Anglii to zobaczymy, ale po ostatnich klotniach to raczej chyba bedziemy szukac czegos w polsce
Stary 2008-05-11, 17:30   #4985
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

szkoda, bo tak juz sie napaliłas na te Anglie

a nie mozecie jednak popracowac tam np. do slubu a potem tu w Polsce. wtedy byscie poszli na kompromis

Stary 2008-05-11, 17:39   #4986
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, bo tak juz sie napaliłas na te Anglie

a nie mozecie jednak popracowac tam np. do slubu a potem tu w Polsce. wtedy byscie poszli na kompromis
Nie wiem klocimy sie o to od dwoch dni, bo tak planowalismy, ze prace mamy zalatwiona tam do konca listopada i jesli nic innego nie znajdziemy to wracamy, a jak znajdziemy to zostajemy do slubu no ale teraz Tż sie odmienilo i juz nie chce Zobaczymy jak przyjedzie, wtedy porozmawiamy i zadecydujemy co dalej
Stary 2008-05-11, 17:41   #4987
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

to trzymam kciuki aby wyszło wam jak najlepiej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 17:46   #4988
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
to trzymam kciuki aby wyszło wam jak najlepiej
dzieki
Stary 2008-05-11, 18:32   #4989
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
zwycięstwo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!znalazłam fotografa za 900zl.plener+kościół

my w podróż poślubną chcemy do tunezii poleciec a narazie zimny ocean nam zostaje brrrrrrrrrr

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-12 o 00:21 Powód: post pod postem
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 18:35   #4990
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
zwycięstwo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!znalazłam fotografa za 900zl.plener+kościół
Cytat:
my w podróż poślubną chcemy do tunezii poleciec a narazie zimny ocean nam zostaje brrrrrrrrrr
gratuluje a Wy w tej irlandii to juz na stale?? (mam nadzieje ze nie pomylilam osob )
Stary 2008-05-11, 18:40   #4991
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Cytat:
gratuluje a Wy w tej irlandii to juz na stale?? (mam nadzieje ze nie pomylilam osob )
ja nie chce tu zostać na stałe bo tu nie ma na nic czasu,tylko praca.Wracamy o 18.30 i nie ma na nic ochoty.A ja chce zwolnić tempo,dzidziusia już bym chciała ale z drugiej strony tu nas stać na wszystko a w Polsce to ciągle brakuje na wszystko.
Kilka lat tu zostaniemy ale nie na zawsze

a i o prawdziwych przyjaciół na emigracji trudno bo większość z zazdrości obdarła by cie ze skóry jak masz więcej od nich pieniędzy.Takie jest moje zdanie

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-05-12 o 00:21 Powód: post pod postem
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 18:56   #4992
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chce tu zostać na stałe bo tu nie ma na nic czasu,tylko praca.Wracamy o 18.30 i nie ma na nic ochoty.A ja chce zwolnić tempo,dzidziusia już bym chciała ale z drugiej strony tu nas stać na wszystko a w Polsce to ciągle brakuje na wszystko.
Kilka lat tu zostaniemy ale nie na zawsze
Cytat:
a i o prawdziwych przyjaciół na emigracji trudno bo większość z zazdrości obdarła by cie ze skóry jak masz więcej od nich pieniędzy.Takie jest moje zdanie
no wiem wiem polacy w takich sytuacjach to potrafia byc na prawde zawistni i okropni ehh No wlasnie to mi sie nie podoba w tej pracy co mialabym pracowac jesli pojade do anglii ze Tż pracuje teraz od 12 do 20 ja to bym chciala od 8 do 16 a potem czas na przyjemnosci no ale szukalibysmy lepszej pracy A wy co robicie w Irlandii jesli to nie tajemnica??
Stary 2008-05-11, 20:12   #4993
jaga_2001
Zakorzenienie

Dziekuje wszystkim za przesliczne zyczenia. Mam nadzieje, ze sie spelnia.
Cos domniemuje, ze TZ chcial mi sie dzis oswiadczyc, ale mu pomysl nie wyszedl...

Wczoraj oczywiscie jak wszyscy na swoich chlopow psioeczyli to i ja musialam.

iza, mam prosbe do Ciebie, jesli bedzie taka sytuacja, ze po wyslaniu postu zapomnialas czegos dopisac to zamiast tworzyc nastepny post edytuj stary i dopisz to co chcialas. Dzieki temu bedzie wiekszy porzadek w watku

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 20:19   #4994
anuulaa
Wtajemniczenie

Nooo widzę, że już ponad 5tys postów A wątek Lubelskie Panny młode to nie są z jednego roku, więc my i tak jesteśmy lepsze:P

Wspominałyście coś o podróżach poślubnych, ja jeszcze niedawno chciałam do Egiptu, ale już mi się odwidziało, tzn nadal bardzo bym chciała tam polecieć, ale na podróż poślubną wybrałam Turcję.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 20:21   #4995
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziekuje wszystkim za przesliczne zyczenia. Mam nadzieje, ze sie spelnia.
Cos domniemuje, ze TZ chcial mi sie dzis oswiadczyc, ale mu pomysl nie wyszedl...

Wczoraj oczywiscie jak wszyscy na swoich chlopow psioeczyli to i ja musialam.

iza, mam prosbe do Ciebie, jesli bedzie taka sytuacja, ze po wyslaniu postu zapomnialas czegos dopisac to zamiast tworzyc nastepny post edytuj stary i dopisz to co chcialas. Dzieki temu bedzie wiekszy porzadek w watku
heheh jak mamy rozumiec to ze pomysl mu nie wyszedl? domyslilas sie zbyt szybko a miala byc niespodzianka?? aaaa ten Tż ma z Toba ciezko Moj to mnie zabral do 3 gwiazdkowego hotelu, a wczesniej mi sciemnial ze zarezerwowal pokoj za 20 zl ;P a jak przyszlismy do recepcji to pani powiedziala: "no byla wplacona zaliczka 200 zl" i ja myslalam ze sie przewroce ale nastepnego dnia tak mnie przegonil po gorkach ze koniec koncow zapomnialam o tym ze ma mi sie kiedys tam oswiadczyc i bylam troche zaskoczona heheheh
Stary 2008-05-11, 20:22   #4996
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam się z Toba, Polak o Polaka strasznie tu jest zazdrosny, rzadko można spotkać dobrych i prawdziwych ludzi...a przecież każdy pracuje na to jak sobie żyje

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 20:25   #4997
martucha84
Zakorzenienie

hejjj ja dzis tez caly dzien na uczelni.. ale na szczescie nastepna za 2 tygodnie

jaga sto lat zdrowia i milosci bo to jest najwazniejsze....

Cytat:
a i ja niestety bedę mieszkac z teściami moja sytuacja jest dosć trudna poniewarz moja tesciowa jest nadopiekuńcza wobec synusia i wchodzi bez pukania do pokoju jak śpimy i potrafi stanąć przy łóżku i patrzeć na nas
o kurdeee.. jaki przypal..

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Jaga, wszystkiego naj, najlepszego dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu na twarzy, no i dużo dużo miłości. Aaaaaaa i wspaniałych zaręczyn

Wróciliśmy z grilla, było cudownie mmm. Co prawda byliśmy z teściami i TŻ dziadkiem, bo to był taki imieninowy grill dla dziadka. Moją dietę szlag trafił, ale jeszcze dzisiaj dużo spacerowaliśmy a jutro idziemy na basen, do sauny i wieczorkiem gdzieś się wybierzemy na rowerki

Dodaję kilka fotek Trochę Was podręczę widokiem grillowanego jedzonka:P
piekne fotki

Cytat:
hmmm ja dalej kloce sie z Tżtem i co dziwne moja wlasna mama po raz pierwszy w zyciu przyznaje mi racje jest to o tyle dziwne ze dotychczas zawsze trzymala strone moich facetow no ale teraz mowi ze to jest nie fair ze on najpierw sam sobie postanowil ze wyjezdza i nie mogl poczekac chocby miesiac, zebysmy sie krocej nie widzieli bo mowil ze praca nam ucieknie a teraz jak przyszlo co do czego ze za niedlugo moglibysmy byc tam razem to stwierdza ze chce wracac No zas sie poklocilismy bo nastepnym argumentem wytoczonym przez mojego Tż, zeby nie zabrac mnie do Anglii bylo: "bo my tam nie bedziemy miec przyjaciol" jakos niewiele go to obchodzilo 3 miesiace temu, nawet nie bardzo mu przeszkadzalo ze jedzie tam sam beze mnie ehhh coraz bardziej odechciewa mi sie tego slubu, tak wiec mozliwe ze za niedlugo bede musiala wypisac sie z tego watku
samba.. tylko spokoj moze nas uratowac.. pamietaj

Strippi, nieprzeginaj z tym odchudzaniem bo to serio coraz gorzej wyglada...

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Nooo widzę, że już ponad 5tys postów A wątek Lubelskie Panny młode to nie są z jednego roku, więc my i tak jesteśmy lepsze:P

Wspominałyście coś o podróżach poślubnych, ja jeszcze niedawno chciałam do Egiptu, ale już mi się odwidziało, tzn nadal bardzo bym chciała tam polecieć, ale na podróż poślubną wybrałam Turcję.
ale zaszalalyusmy ... 5000 za nami

laseczki od jutra przedszkole wiec bede tu rzadziej. .ale bede buziaki
Stary 2008-05-11, 20:34   #4998
anuulaa
Wtajemniczenie

I gdzie ta nasza III część
Stary 2008-05-11, 20:44   #4999
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
heheh jak mamy rozumiec to ze pomysl mu nie wyszedl? domyslilas sie zbyt szybko a miala byc niespodzianka?? aaaa ten Tż ma z Toba ciezko Moj to mnie zabral do 3 gwiazdkowego hotelu, a wczesniej mi sciemnial ze zarezerwowal pokoj za 20 zl ;P a jak przyszlismy do recepcji to pani powiedziala: "no byla wplacona zaliczka 200 zl" i ja myslalam ze sie przewroce ale nastepnego dnia tak mnie przegonil po gorkach ze koniec koncow zapomnialam o tym ze ma mi sie kiedys tam oswiadczyc i bylam troche zaskoczona heheheh
nie wyszlo bo pewnie mu kasy zabraklo. :P A domyslilam sie dzis, bo sam cos wspominal.

anuulaa, moze jeszcze moderator nie zauwazyl

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-11, 20:46   #5000
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wyszlo bo pewnie mu kasy zabraklo. :P A domyslilam sie dzis, bo sam cos wspominal.

Hehe no też tak myślę:P
Stary 2008-05-11, 20:59   #5001
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

az jestem ciekawa co wymyslil..

od powrotu z egiptu nie potrafie znalesc mojego peelingu do buzi... nie wiem gdzie go wcielo.. mam nadzieje ze go niezapomnialam..

jaga a Ty niemozesz zalozyc nowej czesci? wkocu tez jestes moderator
Stary 2008-05-11, 21:07   #5002
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
az jestem ciekawa co wymyslil..

od powrotu z egiptu nie potrafie znalesc mojego peelingu do buzi... nie wiem gdzie go wcielo.. mam nadzieje ze go niezapomnialam..

jaga a Ty niemozesz zalozyc nowej czesci? wkocu tez jestes moderator
uuu a to jakiś cenny peeling? Najlepszy jest peeling własnej roboty z kawy, idealnie wygładza
Stary 2008-05-11, 21:27   #5003
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Serdecznie zapraszam do III części o tutaj--> Panny Młode 2009 cz. III a ten wątek w związku z przekroczeniem 5 000 postów zamykam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości