|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
Cytat:
Byłam sobie w KDT, taka hala kupiecka jak zadzwonił telefon. To był TŻ, który stał pod domem, bo nie miał kluczy i musiałam wracać... ![]() Ale koleżanka, która tam pracuje wysłała mi dzisiaj sms'a, że są spodnie na które czekałam, więc tam jutro zawitam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jeśli rzeczywiście przestała Ci się podobać to jest jkeszczce czas by poszukać czegoś innego ![]() Cytat:
Dziewczyny byłam na giełdzie kwiatowej i kupiłam dekoracje na samochód. Będzie to coś innego, jak będę w domu to pstryknę fotkę. Przy klamkach będą malutkie bukieciki z czerwonych różyczek a na masce hmmm... będzie ładnie rozłożona gałąź z jarzębiną ![]() ![]() Jadę zaraz na solarium, stojące, pierwszy raz w życiu i mam nadzieję, że się opalę. Aaa wiecie jaka śmieszna sytuacja! Ja pracuję w Plusie i jak klientowi się kończy umowa to dzwonię do niego i mówię, że może przedłuć i na jakich warunkach i jeśli np. chce nowy telefon to wysyłam mu go drogą kurierskę. I na moim drum numerze, na Erze kończy się umowa we wrześniu i dzwonił do mnie dzisiaj pan Marcin i proponował przedłużenie umowy. Już mnie prawie na kuriera umawiał, ale hola hola znam te sztuczki i zamierzam sobie z nim ponegocjować ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale nie pierwsza i nie ostatnia mam egzaminy, obronę i ślub ![]() ale Ty masz piękną "burzę" włosów ![]() moich włosów jest bardzo dużo, są bardzo grube, i ciężkie, w ogóle się nie kręcą, za to łatwo się je prostuje... na ślub będę pewnie miała je wszystkie upięte w "jakiegoś" koka, czy coś tam... a z takich falowanych to podobają mi się fryzury, lekko spięte u góry i reszta podkręcona i rozpuszczona... tylko zależy jeszcze kto się w czym dobrze czuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heheheheh, masz bardzo podobne włosy do moich (jak na zdjęciu). Ja raczej chciałabym moje jakoś lekko pokręcić <bo mam podatne na kręcenie> i lekko upiąć. Ja mam włosy do ramion i może sobie doczepię jakies kłaczki sztuczne (żeby były dłuższe). Skoro mówisz, że masz o połowę krótsze niz na fotce- to chyba masz rzeczywiście krótkie! Hmmm, a jakiś kokonik?? ![]() O czym myślałaś?? Cytat:
Hehehe- uważaj kochana na to stojące- bo ja kiedys sobie kuper nieźle na takim sparzyłam!!! ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-28 o 21:01 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Suknia naprawdę śliczna ![]()
![]() |
#3515 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez bym chcialazeby moj TŻ kupil garnitur ze swoich i moich snow za 300zl... ![]() Ja na solarium bylam juz 5 razy i jestem czarniutka... ![]() ![]()
![]() |
#3516 |
Zadomowienie
|
Nie nadąrzam za Waszym pisaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy garnitur z LaVarda (niestety na ich stronie nie ma akurat tego modelu) za 600 zł. Bardzo dobry materiał i super leży. Do tego dwie koszule, spinki do mankietów i krawat kaskadowy. Chciałam na początku musznik, ale garnitur nie ma kamizelki, więc stanęło na krawacie. Wygląda niesamowicie elegancko.
Nie polecam Wam firmy Sunset Suits. Moja mama tam pracuje i wiem jakie mają wyroby. Niektóre są dobre (te drooogie), ale duża część to po prostu chłam. Jak już to idźcie wybierać z kimś, kto się zna na materiałach, bo możecie strasznie przepłacić. Koszul nie polecam tańszych niż 100 zł. Lepsze na targu się trafiają. W sumie to powinnam Wam Sunset polecać, bo moja mam znowu wypłaty nie dostanie, ale naprawdę dwa razy się zastanówcie zanim coś kupicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ww KDT kupiłam biżuterie na ślub! Pochwalę się w załącznikach ![]() ![]() ![]() ![]() I wczoraj przyszły buty ![]() ![]() Dla równowagi zgubiłam wczoraj telefon ;] nie wiem jak kiedy... grrr... numer nie odpowiada więc ktoś siępołaszczył na gruchota ;] na kartę był więc wiele strat nie było - najgorsza psychiczna, bo się przywiązuję do rzeczy ![]() no ale wszystko skończyło się happy endem a na pocieszenie kupiłam sobie granatowy płaszczyk ![]() No i takie skutki jak mnie jeden dzień nie było - ciekawe czy ktoś przebrnie przez te wypociny ;p pozdrawiam ![]() załączniki: buty i biżuteria - 2 wersje łańcuszkowe - co myślicie? widziałam też pasującą bransoletkę chyba dokupię. Zamiast łańcuszka może być też sztywna okrągła struna lub myślałam o wersji z muślinową tasiemką -sprawdzę wszystko ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra lecę pod prysznic, nie wiedziałam, że po solarium tak się śmierdzi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3521 | |
Rozeznanie
|
toverku a co myślisz o takiej fryzurze? wstawię pierwszą do załącznika - strasznie mi się podoba ale nie dla mnie kompletnie ;p ale tak myslałam że może pasowała by Tobie?
![]() ![]() Cytat:
aaaa zapomniałam spytać Ciebie o to solarium ![]() ![]() Więc pytania: gdzie i za ile ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-28 o 21:03 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3522 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny pierwszy raz wpisuję się na tym wątku
![]() Mam nadzieję, że tu ktoś mi pomoże... ![]() Czy może któraś z Was wybrała suknię : atelier diagonal 818 ?? może macie jakieś zdjęcia z przymiarek, bądź jakieś z neta ?? ja szukam szukam ... i tylko na modelce znalazłam ![]() Z góry dziękuje za pomoc ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ten drugi już ładniej wygląda ![]() ![]() emilkaaaa ja Ci niestety nie pomogę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Wtajemniczenie
|
biedronka19876
![]() czekoladka79 ![]() Agata R jeżeli chodzi o naszego świadka to będzie Tz'ta brat. I prezentu dla niego nie przewiduję żadnego, bo on jak tylko się dowiedział, że my bierzemy ślub to zrobił nam na złość i robi wesele 1,5 miesiąca przed nami na 120 osób ![]() ![]() madziczek a możesz mi przesłać na priv adres tej strony z koszulkami ![]() sanetka my też szukamy garnitury max do 600 zł,a chciałabym ze wszystkim zmieścić się do 1200 zł. W przyszłym tygodniu zaczniemy chodzić po salonach, wstąpimy na pewno do Vistuli, Sunset Suits i jeszcze do jednego sklepu, gdzie mój znajomy kupił sobie 2 miesiące temu garnitur - spodnie + kamizelka + marynarka za 500 zł ![]() ![]() ![]() kamilajanusz emilkaaaa witamy w PM2008. Na jakim etapie stoją przygotowania, sukienkę już masz? toverek83 sukienkę masz taką , jak lubię - prostą i skromną, ale mającą w sobie to "coś" ![]() My idziemy dzisiaj na indywidualne spotkanie z panią z poradni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
BAN stały
|
Hej laski za czesto si enieodzywam bo mam bardzo duzo pracy w sobote jade do annakacka do lwoch zeby zobaczyc sale i kosciol...Zrobie wam fotki...I tak czytam ale co niektore z was skape dla garnitur dla TZ...Jemu chyba tez sie nalezy cos pozadnego chyba...Tak mysle ja Moj juz kupil Gartur za 4 tysiace zloty...Niekupil jeszcz e butow ale w garnitur bylo wliczone wszytko...Musznik mucha krawat kamizelka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() skąpe czy nie skąpe, to zależy od ludzi i oczywiście budżetu... nie każdego stać na gajer za 4 tyśki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3528 | |
Raczkowanie
|
dawno mnie tu nie było, ale staram sie czytac na bieżąco, ale to trudne bo duuużo tu piszecie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Madziaczek, jednak sprawa trochę inaczej wygląda, bo już pytałam w parafii - zapowiedzi odbędą się w naszych rodzimych parafiach (bo muszą), mimo że ślub odbędzie się zupełnie gdzie indziej i właśnie tam będzie spisywany protokół. Ale dziękuję za dobre chęci ![]() No więc zebrałam się na odwagę i wklejam swoje zdjęcie w sukni (ale nie moim egzemplarzu, tylko na przymiarce) oraz gorset na zbliżeniu. ![]() Acha, na ramiączkach będą jeszcze kwiatuszki ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3531 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3532 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, wiem... ale nie mam głowy. wyniki moich badań nie są dobre, czeka mnie dalsza diagnostyka wiec mam doła
![]() Piszecie o garniturach. Mój TZ ma 198cm wzrostu i jest b szczupły i nigdzie nie było grnitury. Zamówiliśmy surdut szyty na maire za 1400 zł ( z kamizelką w komplecie) i podobno kamizelki sa zawsze w komplecie, wiec dziwi mnie to co piszecie. Do tej pory jeszcze nie pokazalam wam mojej sukni... a wiecie dlaczego, normalnie troche mam obawy... bo model jest z roku ubiegłego i to nie jest nowosc. Ale tylko w tej czułam sie wyjątkowo. Zdjecie załączam modelki. Ja mam włosy taki brąz z tycjanem, długośc do łopatki. Jak myślicie włosy upięte czy rozpuszczone, zaznaczam ślub 25.10. Jedno zdjecie zalaczam w kolorze ecru bo sukienka jest bardziej widoczna. moja bedzie biała i bez tych zamiączek. co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sukienka oczywiście bardzo ładna ![]() a co do tych kamizelek, to dziewczynom pewnie chodziło o kamizelki ślubne, które się kupuje oddzielnie...
![]() ![]() |
![]() |
#3534 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
SUKNIE MASZ CUDOWAN POPROSTU SZCZENA MI OPADLA ZE NORMALNIE SLOW MI BRAKOJE i powiem ci szczeze ze suknie z tego roku sa brzydkie malo ktora mi sie podoba suknie do polowy 2007 roku sa naprawde sliczne...Ale twoja jest naprawde cudowna...Mam nadzieje ze sie nieobrazilas |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nam wesele "sponsorują" rodzice ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
dzasta110 wlansie dlatego my zaczelismu oszczedzac...Kurcze co sie stalo ze tamtego postu niewidac...Ups chyba cos z knocilam...Moze i rodzicow TZ stac na to ale moich nie a kwkoncu to rodzice pnny mlodej powinni wypraiwac...Choc powiem ze teraz wszytko organizuja wlasnie rodzina TZ ale my za wszytko placimy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Przyczajenie
|
jeszczepanna śliczna suknia... bardzo dużo zdjęć kedane jest w internecie
![]() ![]() co do moich przygotowań, to już prawie wszystko ![]() brakuje : obrączek, dodatków dla mnie, stroju dla Przyszłego Męża i zaświadczenia z poradni rodzinnej ![]() ślub w sierpniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam się na materiałach a mnie w każdym razie mnie bardzo się tam podobają garnitury. Dlatego polecam! Zawsze można sprawdzić! Rzecz gustu ![]() Cytat:
Jaki masz rozmiar kopytka? I jak duży jest obcas w nich? Wyglądają bardzo zgrabnie!! ![]() Biżuteria też fajniutka, taka delikatna- ale absolutnie na tym łańcuszku!! Do tego trzeba czegoś delikatnego, albo cieniutką żyłkę srebrną, albo tą tasiemkę!! ![]() Cytat:
Normalnie szaleństwo ![]() Cytat:
Ślicznie!! ![]() Cytat:
![]() I kochana moja suknia na manekinie wygląda wg mnie olśniewająco!!!!! Straszliwie mi się podoba i nie przesadzam tu ani trochę!!! Chcialabym jeszcze Ciebie w niej zobaczyć i będę w pełni szczęśliwa!! ![]() Cytat:
I chodzi o kamizelki do garnituru, nie ślubne! ![]() Ojjjjj.... dziewuszki ale mam lenia!!! Za tydzień mam straszny ostatni zjazd w szkole. Mam 3 egzaminy, 2 zaliczenia ćwiczeń i muszę oddać plan pracy licencjackiej! A tematu jeszcze nie mam!!! ![]() Buuuuuuuuuuuuuu... czemu to się samo nie zrobi?? ![]()
![]() |
#3539 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kolczyki mi się bardzo podobają, wisiorek już mniej (przez to srebrne "obramowanie"). Lepiej się prezentuje na tym drugim łańcuszku ![]() Tylko nie przesadzaj z tym solarium ![]() Cytat:
![]() Suknia piękna ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wec.com.pl/Obraczki-wielokolorowe-c21.html Ja zamawiałam tam i są wg mnie śliczne i bardzo oryginalne! To te: http://www.wec.com.pl/Obraczki-wielo...00ZB-p627.html Polecam! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.