|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: # Czerwcowy wątek capuccino #
5. ORIFLAME- miękki puder pyłkowy, odcień transparentny "Clear". 12 g, raz użyty, z kartonikiem. Data do 2010 roku
coś u mnie??
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7722027]
2. BONNE BELL- smackers w sztyfcie "Lip lites glossy tint" (nadaje kolor) o zapachu Caramel Latte. 4. BONNE BELL- smackers "Lip lites" z aplikatorem (nadaje kolor). Zapach mocha mousse (kawowy). 8. DOVE- dwufazowa mgiełka do włosów "Wygładzanie i blask". 12. MAYBELLINE (Gamey, Jade)- tester cienia do powiek w kolorze białym, perłowy. Nowy CHWILOWA REZERWACJA 28. BONNE BELL- błyszczyk "Lip lites" (nadaje kolor), "Vanilla swirl". Odcień kremowy, metaliczny. Pojemność 7,7 ml, została napewno minimum wieksza połowa, a nawet 3/4. Zapach naprawdę smakowity[/quote] znalazlabys cos u mnie?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
6. H&M- błyszczyk z aplikatorem "Papaya punch" (brzoskwiniowy). Kolor na ustach właściwie transparentny, z małymi drobinkami. Pojemność 12g, raz użyty. 28. BONNE BELL- błyszczyk "Lip lites" (nadaje kolor), "Vanilla swirl". Odcień kremowy, metaliczny. Pojemność 7,7 ml, została napewno minimum wieksza połowa, a nawet 3/4. Zapach naprawdę smakowity BELL- ciemnobrązowy, sypki cień do powiek "Świetlisty pył", perłowy (nr 7). Zostało 90%.
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7722027]1.
5. ORIFLAME- miękki puder pyłkowy, odcień transparentny "Clear". 12 g, raz użyty, z kartonikiem. Data do 2010 roku. [/quote] zajrzyj do mnie, moze cos Ci sie spodoba, mnie interesuje u Ciebie ten puder pylkowy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
H&M- błyszczyk z aplikatorem "Papaya punch" (brzoskwiniowy). Kolor na ustach właściwie transparentny, z małymi drobinkami. Pojemność 12g, raz użyty. DOVE- dwufazowa mgiełka do włosów "Wygładzanie i blask". Pojemność 150 ml,
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Aako-nic nie znalazłam, pozdrawiam
Słonik- witam ![]() ++ Oriflame - owocowy wosk do paznokci i skórek - nowy ++ Oriflame - żel przyspieszający wzrost paznokci, nowy Jaki to wosk i żel? Czy żel to ten pomarańczowy taki, w opakowaniu jak lakier? (jeśli tak, to go mam). Cashmeree- Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex (Krem do pielęgnacji skórek) Adomajka-nic nie znalazłam, pozdrawiam Justitia- z trudem powstrzymalam się przed kolejnymi błyszczykami, więc niestety nic ![]() RedButterfly- nic nie znalazłam, pozdrawiam Lullaby97- zobaczę, czy z Cashmeree dojdzie do wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
coś za pędzelek WE-MA?
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7727233]
Słonik- witam ![]() ++ Oriflame - owocowy wosk do paznokci i skórek - nowy ++ Oriflame - żel przyspieszający wzrost paznokci, nowy Jaki to wosk i żel? Czy żel to ten pomarańczowy taki, w opakowaniu jak lakier? (jeśli tak, to go mam). [/quote] Wosk taki zielony w kuli, a żel pomarańczowy w opakowaniu jak lakier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Justitia- z trudem powstrzymalam się przed kolejnymi błyszczykami, więc niestety nic ![]() [/quote] obie wiemy ze blyszczykow NIGDY za duzo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
niestety tylko pędzelek mnie interesuje.
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ok, rozumiem, to jak będziesz zainteresowana, odezwij się
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7727892]Dr Irena Eris Pharmaceris Sebostatic prolongatum żel intensywnie złuszczający 80%
Ale chyba Ci się to nie będzie opłacało ![]() Słoniku a nie ma recenzji w KWC do tego żelu w kuli? ![]() Oj nie ma, bo to była limitowanka ![]() To jest bardziej taki wosk/krem aniżeli żel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cashmeree- Oriflame, Perfect Body, Anti-Stretch Mark Cream (Krem przeciw rozstępom) NOWY Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing Complex (Krem do pielęgnacji skórek) [/quote] Szkoda że tylko to ci się spodobało , bo nie chciałabym wymieniać kremu na błyszczyki więc niestety zrezygnuję pozdrawiam ![]()
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Słoniku, widzę u Ciebie dokładkę. Czy chciałabyś ten puder za :
++ Oriflame - płyn do demakijaży 3 w 1, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,20382,beauty-3-in-1-make-up-remover-nowa-wersja.html ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.