|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kielce
74 osoby
![]() mnie się ten tydzień dłużyyy okropnie, już chciałabym,żeby była przyszła sobota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to bym wolała żeby już była przyszła niedziela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Wtajemniczenie
|
szukam właśnie orkiestry która gra przyśpiewki przy stołach i umie rozbawić umiejętnie towarzystwo. W sumie jeszcze mam sporo czasu ale już jest problem z fajną orkiestrą. Dzwoniłam do 15 wybranych według mnie bardzo fajnych, no ale niestety wszystko pozajmowane. Po za tym szukam kamerzysty, fotografa i wogóle wszystkiego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Przyczajenie
|
Dagunia wiązanke zamawiałam na Panoramicznej w małej kwiaciarni po schodkach, na przeciwko tempa. Polecam ci bardzo tą panią. Dzieki za namiary za ten komis , kompletnie o nim nie wiedziałam, musze sie tam przejechać, słyszałam tylko , że w komisach nie chca przyjmowac drogich sukienek, albo chca, tylko pewnie mało płaca
![]() Edytowane przez chelsee Czas edycji: 2008-06-19 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj z TŻetem nabyliśmy procenty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ktora Pania z Awangardy chwalilyscie najbardziej? Umowilam sie dzisiaj na upiecie przed weselem na ktore ide w lipcu. Czy Was tez Pani poprosila o zaliczke?? Przyznaje, ze pierwszy raz sie z tym spotkalam...
Chelsee - bardzo ladna sukienka ![]()
#4568 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za numery zadzwonie jutro zobaczymy co z tego bedzie pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Raczkowanie
|
karothka Najbardziej chwalona jest Pani Sylwia i Pani Kinga, ja z siostrą umówiłyśmy się do nich w dzień mojego ślubu, zaliczki nie wpłacałam żadnej bo telefonicznie sie umawiałam i nic mi Pani nie mówiła na ten temat. Miesiąc przed ślubem wybiorę sie jeszcze tam na podcięcie i farbowanie, a dwa tygodnie przed na fryzurę próbną, zobaczymy czy jak będę sie umawiać to jakąś zaliczkę trzeba będzie wpłacić, zaskoczyłaś mnie z tym hmmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jak sie umawiałam do awangardy to pani mnie poinformowała że wpłaca się zaliczkę. a znacie moze jeszcze jakiego dobrego fryzjera który dobrze ulozy włosy. bo nie wierze ze w kielcach tylko awangarda jest ![]()
![]() |
#4571 |
Raczkowanie
|
Jej ale się rozpisałyście a ja od rana nie mogłam wejśc na forum
Dziękuje za zdjęcia bukietu i za adres Mi też Pani w Awangardzie powiedziała, że mam zaliczkę wpłacic jak dzwoniłam się umówic trochę to dziwne nie uważacie? Jej za bielizną jeszcze nie chodziłam dopiero za mcą zamierzam ale muszę sobie strone zapisac forum gdzie o tym mówicie bo za chwilę połowa was wyjdzie za mąż i zostanie nas garstka . Mam pytanie czy mogłybyście pokazac ten staniki z pasem silikonowym tzn., że z tyłu jest przezroczysty tak? Dziś się ważyłam i jestem szczęśliwa bo schudłam sporo ![]() mimezis jak już wcześniej pisałam trzymam kciuki
#4572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurde nie widze postów które wcześniej były pisane- odnosnie fryzjera i sklepów z bielizną
![]() |
#4573 |
Raczkowanie
|
no ja tez nie widze teraz tego i mialam dzis problem z logowaniem a jak czytałam to byłyśmy już na 154 stronie
#4574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zadomowienie
|
dokładnie problem też miałam z logowaniem.
szkoda że cała strona cennych informacji znikła ;(
#4576 |
Raczkowanie
|
oj może dziewczynki powtórzą to co pisały bo sporo padło fajnych inforamcji gdzie można kupic bieliznę, nawet chciałam sobie zapisac tą strone, żeby za mc na nią zerknąc jak ja będę chodziła za bielizną
Dziękuję za informacje chyba już wiem jak wygląda ten stanik ![]()
#4577 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny-jutro slubujace-cudownych chwil ,wielkich wzruszen i ...niech milosc trwa wiecznie!!! Edytowane przez izus123 Czas edycji: 2008-06-20 o 22:23 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Raczkowanie
|
czy któraś z Was wie coś o dziewczynie która czeszę w Matrixie?
#4579 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z was może słyszała coś na temat sali w Leśny Dwór?, bo ja narazie tylko tyle że mało jedzenia dają. Proszę o odpowiedź. dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zadomowienie
|
co do sklepów z bielizna to dziewczyny polecały:
- sklep IGA (mała bądz duża ![]() - sklep na Leonarda (po schodkach kiedyś dama pik sie zwał teraz chyba też) - kamelia na zagórskiej (mniej wiecej na wysokości kck lecz idąc w strone bazarów) hmmm mam nadzieje ze w miarę zrozumiale to zapisałam ![]()
#4582 |
Rozeznanie
|
Wczoraj odebraliśmy obrączki
![]() ![]()
#4583 |
Raczkowanie
|
Czy w Kielcach kuppie takie butki,dokladnie takiego modelu bede poszukiwac,a "szpic" wciaz kroluje i okraglutkich jest niewiele
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Rozeznanie
|
Ile płaciłyście za grawer na obrączkach? My za imiona i daty (27 znaczków) zapłaciliśmy 67zł.
Kupujecie pudełeczka na obrączki? My od złotnika dostaliśmy nieładne i na dodatek nie zamyka się, bo nasze obrączki są za szerokie ![]()
#4585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
osobiście pudełeczki mi sie nie podobają izus co do butów to ja widziałam podobne na plantach na jednym stoisku. oczywiście nie ryłko ale naprawde fajnie wygladały. a to stoisko jest jak wchodzi od stony sienkiewicza to idziesz do końca parteru i tam po prawej stronie masz to stoisko. po przeciwnej stronie masz torebki.
![]() |
#4586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do noszenia obrączek, to nie zamierzam żadnego dziecka angażować w to, jakoś nie roztkliwia mnie taki widok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Zadomowienie
|
nie nie kwiaty to juz lekka przesada. co do welonu to też go nie bede miała. ale jesli chodzi o dziecko to o dziwo jestem w stanie to zaakceptować. mimo ze u mnie nie bedzie tak bo nie mam w rodzinie na tyle małych dzieci
![]() a jeśli chodzi o pudełko to jak to zrobić. z kieszeni ma wyjąć starczy czy pan młody? czy jakos inaczej to sobie wyobrażacie
![]() |
#4588 |
Raczkowanie
|
chelsee przepraszam, że Cię tak truję ale czy pamiętasz ile mniej więcej kosztowała ta wiązaneczka
![]() Poniżej umieszczam zdjęcia mojej sukni z kwiatami i kilka wiązanek z internetu nie wiem na jaką się zdecydowac ![]()
#4589 |
Zadomowienie
|
mnie osobiście strasznie sie podoba ta 3 i 4 ale z przewagą na numer 3
![]()
#4590 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja chce,zeby obraczki na poduszeczce niosly dzieci,ale jak? Poduszka jedna,a dzieci sporo.ja mam bratanka i moj narzeczony tez,obaj w jednym wieku,ktory mialby niesc nasze obraczki???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.