|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję CZARNYCH NAUSZNIKÓW
Dziewczyny, poszukuję czarnych nauszników takich na zimę, z regulowanym pałąkiem, mogą być włochate lub z krótkim włosem. Oprócz tego chętnie przygarnę jaką niewełnianą (niegryzącą) czapeczkę w kolorze amarantowym, zielonym lub czarnym. Jeśli macie coś z tych rzeczy, piszcie.
Lista moich rzeczy na wymianę kilka postów niżej. Zapraszam!!!! Edytowane przez ewca Czas edycji: 2005-10-14 o 18:21 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: poszukuję CZARNYCH NAUSZNIKÓW
a mogłabyś je opisać, czy są włochate, czy mniej, czy będą pasować na małą głowę (tzn. nie dziecięcą, ale moją, niezbyt dużą) i co ewentualnie byś chciała w zamian. Dzisiaj zrobię listę cpo mam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Mam na wymiankę:
1. Koszulka bawełniana czarna z czerwonymi przeszyciami dł - 49 cm biust - 80cm (po rozciągnięciu 90cm) 2. Czerwona koszulka na naramkach w ciekawe wzorki dł. 36cm (+ 10cm naramki) biust 86 cm (93cm) 3. Jasnożółta koszulka Mrówki z dekoltem w łódkę, i fajną krówką - koszulka założona raz, wygląda jak nowa dł. 50cm biust 80 cm (90cm) 4. Beżowe spodenki a la Safari, wykonane z cieniutkiego i przyjemnego materiału (który przypomina trochę ortalion, ale to 100% bawełna) pas - 66cm biodra 93,94 cm dł. 35 cm szer. nogawki na dole 60cm 5. Jeansowa spódniczka - noszona, lecz jest stan oceniam na bdb. Wykonana jest z miękkiego dżinsu o ładnym, głęboko niebieskim odcieniu. Z przodu spódniczka ma niewielki rozporek, z tyłu jedną kieszonkę na guzik. Zapinana z boku na zamek. pas - 66cm biodra - 94cm dł. 73 cm 6. Koszulka bawełniana z nadrukiem (Kubuś Puchatek) kolor:jasnoniebieski biust - 80cm (po rozciągnięciu nawet 100cm) dł. (razem z naramkami) - 52cm naramki - 20 cm 7. Koszulka bawełniana w kolorze czerwonym (malinowym) z przodu nadruk kwiatek. Koszulka układa się bardzo ciekawie, z przodu wysoko, prawie pod szyję, odkrywa mocno ramiona. Z tyłu krzyżujące się naramki dają fajny afekt biust - 88cm (100 po rozciągnięciu) dł. 43 cm. Bardzo mocno rozciąga się wszerz 8.biały kardigan, wymiary: dł- 53cm, biust - 95-100cm, rękaw 32cm NIE MA ZDJĘCIA: 9. Koszulka boxerka ZARA, rozmiar S, czerwona, z elastycznego materiału, bardzo łądna, jak nowa 10. Koszulka czarna Big Star, dekolt w łódkę, bez rękawów, bawełna, rozm. S KOSMETYKI: 1. Koncentrat nabłyszczający Yves Rocher Illumine la coiffure, do stosowanie na suche włosy, zużycie ok. 1/3 3. Woda toaletowa z Avonu Aqua Fraise, zużycie ok 50% 4. Balsam do ciała Kolastyna, lekko brązujący ze złotymi drobinkami. Zawiera wyciąg z orzecha włoskiego i kakao. 250 ml, Zużycie ok 1/4 5. Cień Joko prawie nowy , jasnobeżowo-złoty z milionem drobinek (troszkę pokruszony, ale tylko z wierzchu) 6. 2 nowe szampony Dove 1/3 kremu nawilżającego (kupiłam hurtowo, ale nie dla moich włosów) 7. Odżywka do włosów Herbal Essences Fruit Fussions z wyciągiem z granatu i daktyla, zużycie minimalne 8> Odżywka Planctica V firmy Ziaja, zużycie ok.1/3 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
kształt mają taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67330742 a włoski nie takie grube jak na fotce - nie masz innych kosmetykow , bizuteri lub brazowej torebki? bo ciuchy odpadaja
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Niestety z kolorówki za dużo nie mam, jedyne co wyszperałam to kredkę do oczu i ust w kolorze Honey => brązowo-rózowym (perłowy) Avon Sparkle Bright.
Jest na niej napisane: Opticaly whitening eyecolor, czyli coś w rodzaju cienia optycznie wybielającego (rozświetlającego). Kredka jest nieostrzona, używana mało. Nic więcej nie znajdę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.