![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachowe cudeńka szukają nowego domu :)
NIEAKTUALNE
NIEAKTUALNE NIEAKTUALNE Zakladam nowy watek, gdyz w poprzednim wiekszosc stala sie nieaktualna ![]() Nadal wymienię tylko i wylacznie na inne zapachy ![]() ![]() 1) Joop! Femme, ok 90/100 ml 2) L'eau D'issey EDT, ok 80/100 ml NIEAKTUALNE 3) Angel Schlesser Femme, ok 75-80/100 ml NIEAKTUALNE 4) In Love Again YSL, ok 85-90/100 ml 5) L'air du Temps Nina Ricci (limitowana edycja w teczowym flakoniku), ok 85/100ml NIAKTUALNE 6) Happy to Be Clinique, ok 48/50 ml (chociaz mozliwe, ze jednak sie przekonam) 7) Heiress Paris Hilton, ok 50/100 ml 8) Sun Moon Stars Lagerfeld, ok 25/30 ml dodatkowo superdelikatny i supernawilzajacy krem do twarzy i ciala SVR Topialyse (rozowa seria do cery atopowej), 500ml, uzyty ok 3 razy ![]() Szukam zapachow slodkich, rowniez owocowych, jednak bardziej chetna jestem na wszelkiego rodzaju jadalne slodycze ![]() bardzo chetnie przygarne: - Addict EDP - L Lolia Lempicka - Escada Magnetism i Magnetic Beat (oraz innych Escad z wyjatkiem Island Kiss i wszystkich tak samo pachnacych) i wiele innych ![]() zapraszam Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2008-08-19 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachowe cudeńka szukają nowego domu :)
Witaj, znajdziesz cos u mnie za balsam SVR, mogę prosić o link do tego produktu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
bylabym chetna
![]() In Love Again to owocowy, swiezutki zapach idealny na lato. Lekko cierpki, grapefruitowy, musujacy, podszyty slodsza nutka. tutaj link do tego zapachu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...again-edt.html czekam na decyzje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-i-suchej.html moglabys napisac cos o Mellowe Verino? Jaki to rodzaj zapachu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.lumiere.pl/product_info.p...Nowo-----.html Odnośnie balsamu, czytając nazwę - byłam przekonana że to coś nowego na rynku, o Topialyse musze sobie jeszcze poczytać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj interesuje mnie: L'eau D'issey EDT, ok 80/100 ml.
Na wymiankę mogę zaproponować: - Demeter, Sex on The Beach 118/120 ml, kartonik - soczysty ananasik - Yves Rocher, Plaisirs Nature, Gruszka 50/100 ml - Escada, Magnetism - 12 ml, odlewka w atomizerku z wymianki ze street-spirit w 100% oryginalna + to co w moim wątku
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
Heiress Paris Hilton, ok 50/100 ml
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Obawiam się, ze nie, bo Demmeter prowadzi sprzedaz tylko wysyłkową.
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cinema nie lubie, ale za to In2U bardzo by mnie interesowalo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak juz pisalam, interesuja mnie w zamian TYLKO zapachy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jakie masz tusze? Przyznam, ze szukam brązowego wysokopółkowego, choć i czarnym bym nie pogardziła ![]() A masz może jakiś zbędny bronzer? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam do zaoferowania Eternity Moment CK ok. 80ml/100 i Champs Elysees Guerlain 90 ml/100 za L'eau D'issey i Angel Schlesser lub L'air du Temps. Eternity CK bez kartonika , a Champs z kartonikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Lalesiu,
zgodnie z umowa lista zapachow: Mimo zamkniecia chyba jeszcze tutaj sie wpisze ;-) Na razie z pamieci: Celine Sensual Summer Krizia stozek Del Pozo Essencia di Duende Bulgari BLV Nottes Ogrodek Nilowy Ogrodek Srodziemnomorski Envy Sun Mist Lancome "O" Tacchini Donna Dior Eau de Dolce Vita Clarins Eau Tranquility Clarins Eau Dynamissante Miyake Le Feu Light Estee Lauder Estee Goutal L'Eau d'Hadrien Mam nadzieje, ze cos sobie wybierzesz a ja zamawiam atomizerki ![]() Buziaki! Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ok, już piszę
![]() wprawdzie nie mam tego czego szukasz ale na wymianę proponuję: boss woman (biały półksiężyc) na pewno jest 70ml lub troszkę więcej z 90ml oraz trochę wiecej niż połowa z 75ml 5th avenue ![]() dodatkowo mogę oddać ming shu rare przelane do atomizerka sephora (jest ok 20ml) oraz blush marc jacobs(też mogę zrobić odlewkę 30ml) interesuje mnie joop femme ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pewnie jeszcze mam cos innego, ale juz raczej glebiej zakopane i w klimacie raczej zimowym. Z Twojego wyboru raczej wynika, ze troche lzejsze zapachy preferujesz? Moge jeszcze zaproponowac Rochas Aquawoman, ale moim kolezankom sie nie podobalo ;-) Jesli by Cie interesowala wymiana Angela Schlessera i Joopa na Celine i Eau de Dolce Vita to zapraszam. ![]() P.S. Jeszcze moge Cie probowac zachecic do Fendiego Fantasia - jest u mnie w watku, ale tutaj nie wymienilam. To swietny zapach i w perfumeriach juz niedostepny... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.