|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kilka drobiazgów - kolorówka
Chętnie wymienię swoje kosmetyki kolorowe, najchętniej wszystkie naraz za jedną rzecz. Ale piszcie też, jeśli tylko jeden z moich kosmetyków na wymiane przypadnie Wam do gustu
![]() Nie mam żadnej przekupki- kosmetyki wysyłam więc pierwsza. Mam na wymianę: Miss Sporty, srebrna kredka (kolor 019) H&M podwójny cień do powiek, czerwono-brązowy Lavertu puder Terre de Soleil (dla pań o śniadej karnacji, dla mnie jest zbyt ciemny) kolor 03 wymieniony z princeską PRÓBKI (dorzucam jako gratisy) Soraya podkład 'Lifitng make up' liftinguje i napina, kolor 03 naturalny Astor podkład Anti stress&lift make up o działaniu liftingującym i odmładzającym odcień 301 DAX Cosmetics oraz krem przeciwzmarszczkowy "Fitolift Expert" z filtrem UV na dzień LUKSJA pobudzający imbirowo-cynamonowo-pomarańczowy żel pod prysznic
Książki 2015 5/52 ![]() Edytowane przez MeredithGrey Czas edycji: 2008-08-15 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka drobiazgów - kolorówka
Coś u mnie za:
Lavertu puder Terre de Soleil (dla pań o śniadej karnacji, dla mnie jest zbyt ciemny) kolor 03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przepraszam Was najmocniej - nie zamieszczę zdjęć kosmetyków, ponieważ mojego paratu nie da się naprawić...
Aczkolwiek, wszystkie kosmetyki, cienie, kredka i puder były użyte max. 2, 3 razy, są w dobrym stanie, w cieniach jest małe wgniecenie, ponieważ ześlizgnęły mi się palce przy otwieraniu pudełeczka(to takie h&m'owe, kwadratowe) i zostawiły taki śladzik ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
niestety nic.
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ciesze sie ze udalo nam sie wymienic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
powiem tak jesli jestes zainteresowana ksiazkami to tak jak mam napisane w watku, w poniedzialek moge isc na poczte i wysylam je do Ciebie za pobraniem bo poprostu chce sie ich pozbyc i w zamian naprawde nic nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a powiedz piękna cóż to za odcień czerwieni?
taki ![]() taki ![]() ![]() albo ![]() czy może ![]() i zerknij do mnie czy coś sobie wypatrzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.