|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
wiem wiem ale mam złe przeczuciacia
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez i jeszcze raz dziekuje teraz o niej nie zapomne
![]() dobranoc
|
|
#4893 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mogę polecić tamtejszy salon raz byłam u nas oglądać sukienki i na głogowskiej w jednym salonie panie były baaaardzo miłe, ale nie kojarzę nazwy, tylko z widoku, a tam jest w końcu całe zagłębie slubne. Ale salon był dalej od centrum miasta, z 500 metrów od targów co najmniej. I to fakt, że miały zabójcze kiecki.
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam zaleglosci od godziny 17, ale naskrobalyscie
![]() tort lodowy fajna sprawa, ale my i tak bedziemy miec normalny, bo w cenie od osoby mamy lody lub sorbet (do wyboru)... kolorowych snow wszystkim zycze
|
|
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() juz bede na biezaca ale teraz juz padam bo od 4.45 nie spie bo w pracy a my mielismy male problemy najpierw z internetem pozniej nad soba i tak zlecialo mi pare tygodni za co was przepraszam ale jeszcze jedno martus powiedz iwonce ze pieknie ale to pieknie wygladala troszke chudziutko ale nic dziwnego ale pieknie pozdrawiam i dobranoc
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
heh...jak zwykle wracam z pracy i nikgo juz nie ma..... tylko podgladaja łobuziary
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo łądne
w ogóle już mi też mama mówiła, że zielony bardzo elegancko i świeżo wygląda w dekoracjach slubnych Pomyślę nad tym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() madzia - masz tam pracę, to się nie przejmuj że tu dzwonią by zaprosić CIę na rozmowę. Nie będziesz jechałą tyle kilometrów by znowu usłyszeć że nie masz w nazwie kierunku czy specjalnośći tego co one by chciały ![]() Jakby mi było tak dobrze jak Tobie tam, a nie każdy ma takie szczęscie zapewne, to bym olała ten nasz porąbany kraj ![]() A ja witam was z rana. Wczoraj mój Tż wspaniałomyślnie odstąpił mi miejsce na jednoosobowej kanapie u teściów Z teściową jeszcze nie miałyśmy konfliktu i chyba nie dojdzie do niego póki co.Na tańcach nam nawet jaif nieźle wychodził, ale i tak jest bardzo męczący. Zadanie domowe - poćwiczyć kicki. ehem, zaraz wam pokażę jak to wygląa: http://pl.youtube.com/watch?v=5cduJp...eature=related zaczyna się to w ok. 30 sekundzie. Witam nową PM! - normlane jest by w dzisiejszych czasach 'zaklepywać' sobie miejsca i ludzi na wesele z tak dużym wyprzedzeniem. U mnei już w styczniu br. nie było miejsca na wrzesien 2009. Dlatego mam slub w sierpniu! ech Bo jakoś nikt nie chciał brać ślubu 29.08.2009
|
||
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
my tez rezerwowalismy wszystko w lutym 2008, chcielismy brac slub w czerwcu 2009, ale w lokalu byly tylko dwa wolne terminy na sierpien 2009, najwiekszy problem byl z orkiestra, ale udalo sie nam zajac jedna z lepszych
|
|
|
|
#4899 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Wczoraj komputer mi się zawiesił, a jak już odwiesił to musialam wychodzić z pracy-więc mam teraz sporo do roboty w pracy-wyczytać wszystko co naskrobałyście ![]() A wczoraj już nie mialam czasu, żeby zajrzeć-bo byłam z Lubym u jubilera -dowiedzieć się o wymarzone obrączki! SZOK! Znalazłam moje wymarzone, wyśnione-więc zapytalam jaka jest cena zrobienia z własnego złota-NO I POWIEDZIAŁ ZE 120 ZŁ ZA 1 GRAM PRZETOPIENIA! Strasznie drogo mi sie to wydaje-zwłaszcza ze chcemy grube-to wyszło 1500 zł. Co o tym myślicie?
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
dorgo.
a to się pytałas u jubielra czy o złotnika? jak się daje swoje złoto u złotnika to się nie płąci za przetopienie złota
|
|
|
|
#4901 |
|
Zadomowienie
|
z tymi terminami to jest szalenstwo-znam miejsca gdzie zapisuja juz na 2011 bo wczesniejsze terminy lacznie z weselami w tyg (pon-wt,sr-czw) sa pozajmowane...my zaczelismy szukac na poczatku wakacji,zjezdzilismy kilkanascie miejsc-blizej i dalej,obdzwonilam kolejne kilkanascie a zajelismy sale w ktorej bylismy jako drugiej :P zartowalismy nawet podczas szukania ze i tak wrocimy do niej bo jest duza,ze scena dla orkiestry,z wyjsciem na zewnatrz i maja tam taki drewniany tarasik ktory jest zadaszony wiec pewnie polowa palacych bedzie tam szalec:P poza tym nie ukrywam,ze patrzylismy tez na cene bo mamy na liscie grubo ponad 100 gosci a wesele dwudniowe....dzis dzwonie do zespolu zeby sie z nimi spotkac i jak nam sie spodobaja ich propozycje weselne to ich rezerwujemy sobie i bede miala najwazniejsze rzeczy z glowy
a obraczki bedziemy robic z wlasnego zlota,pewnie z lekkim szlifem,moze wezme brylancik malutki do mojej i grawer...wyjdzie taniej niz w salonach maja ale musze znalezc kogos kto mi je zrobi wiec pochodze po jubilerach i popytam,jeszcze sprawa sukni slubnej-jeszcze chyba za wczesnie na szukanie ale mnie juz korci:P bo wiem ze obraz tej jedynem podczas przymiarki mi sie zmieni z 5 razy hehe a poza tym chce zalapac sie na jakies przeceny wiec zaczne chodzic w listopadzie-styczniu.ale naskrobalam heh milego dnia dziewczyny!!
|
|
|
|
#4902 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
no to idź spytaj u złotnika moja droga
|
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
No wiem-u złotnika byłam również-chce 120 zł za parę. Ale ten jubiler miał śliczne wzory, których nie będę w stanie opisać złotnikowi. (naprawdę śliczne-bardzo oryginalne, nigdy takich nie widziałam!
) A nie zrobię przecież foty, ani nie wypozyczę by złotnik ściągął wzór ;-D
|
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
120 zł za parę u złotnika czy za przetopienie grama waszego złota, bo to różnica.
Jak zorbisz zdjęcie... ![]() No to już Twój wybór - a obrączki są na całe życie. |
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
U złotnika 120 zł za zrobienie, przetopienie naszego złota w obrączki-full wypas za parę.
Jubiler wymyślil 120 zł za gram czyli ok 2000 wychodzi za parę. Ojjj-niezła różnica w cenie za ta samą robotę. Wiem wiem ze to na całe życie-ale jakby nie patrzeć-to tylko rzecz nabyta :-D |
|
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla niektórych po prostu takie klasyczne są full wypas.
|
|
|
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
Full wypas=zrobienie przez złotnika obrączek, z ewentualną grawerką itd. Full=cena za 2 sztuki itd.
Raczej klasyczne, bez żadnych warkoczy itd. Z resztą złotnik ma katalog rożnych wzorów (ma ich full i spośród nich można wybrać!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to full wypas, klasyczne z grawerką
|
|
|
|
#4911 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie też! Mialy być nawet bez grawerki. Tylko jak zobaczyłam jeden model u jubilera-to prawie zemdlałam z zachwytu! :-D
No i znowu mam dylamat! najpierw zastanawialam sie czy klasyczne kupione, czy od złotnika! Stanęło na złotniku-to teraz znowu się zastanawiam czy klasyka czy kombinować! Och!! A we wrześniu chemy już to zalatwić, by nie zostawiać na ostatnią chwilę wszeslkich wydatków!
|
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, ja też bym chciała już zamówić. Ale rodzice chyba się zdziwią jak ich poproszę teraz o to obiecane złoto
Poza tym, chyba tak łatwo się to nie zmienia, ale za parę miesięcy może się okazać, że mi palce jakoś przytyją albo coś. Poczekam chyba do kwietnia![]() Wczoraj pojechaliśmy do sklepu i kupiliśmy sobie zestawy do nurkowania i taką deskę niby surfingową, za 40 zł. Dokładnie taką, tylko ma większe wymiary i inny, bardziej hawajski rysunek http://allegro.pl/item416389485_desk...wania_hit.html Już się nie mogę doczekać, jeszcze parę dni i będę się bawić w chorwackim morzu
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-08-19 o 10:49 Powód: dopisek |
|
|
|
#4913 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Madzia chyba nie ma juz pracy, ale mamy nadzieje ze chwilowo, tyle ze sie nie oplaca jechac do domku... pojedzie za rok i zobaczymy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() aa.JPG bb.JPG cc.JPG dd.JPG ale najbardziej te 1
|
|
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
Martucha, te pierwsze przepiękne. Orientujesz się może ile mogą kosztować?
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tu ona jest http://www.aleksandrabizuteria.pl/50/
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
martucha, fajne te Wasze obraczki, oryginalne
![]() mnie sie podobaja 3 i 4, tylko, ze my chyba bedziemy laczyc zwykle zloto z bialym, bo ja uwielbiam srebro, pasuje, zeby to sie jakos komponowalo ze soba
|
|
|
|
#4917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe w Polsce w zyciu bysmy z TZ tyle nie odlozyli no i wspólne mieszkanie![]() tak wiec juz dzwonilam do dyrektorki i powiedziałam jej ze za rok znowu bede składała podania a ona, ze skzoda, bo nie maja kadry. trudno sie mówi ![]() a ja dzis pół nocy nie spałam bo przeciez okres dostałam TZ mnie trzymał za brzuszek ale potem zasnął i juz go nie budziłam. za to dzis mu obiecalam, ze jak bedzie chciał to mu masazyk zrobie po pracy bo go zawsze kregosłup boli
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4919 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak Ty to wytrzymujesz? ;-D Gratuluję samozaparcia-że nie wspomniałaś o nim TŻowi! ja bym od razu powiedziała żeby oddawał!!
|
|
|
|
|
#4920 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie ale mam adres mail napisze zaraz i zapytam o rozmiary cene i gdzie jest pracownia
jak odpisza dam znac
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

kasiu nie wymuszaj

raz byłam u nas oglądać sukienki i na głogowskiej w jednym salonie panie były baaaardzo miłe, ale nie kojarzę nazwy, tylko z widoku, a tam jest w końcu całe zagłębie slubne. Ale salon był dalej od centrum miasta, z 500 metrów od targów co najmniej. I to fakt, że miały zabójcze kiecki.
bo już, któryś raz widze, że podczytujesz i nic nie mówisz

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Poza tym, chyba tak łatwo się to nie zmienia, ale za parę miesięcy może się okazać, że mi palce jakoś przytyją albo coś. Poczekam chyba do kwietnia