|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kompletujecie już garderobę na jesień?
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
też zauważyłam już parę tego typu wątków,ale jako niedoświadczona jeszcze Wizażanka nie wiedziłam za bardzo gdzie to "wsadzić"
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
a co do kompletowania jesiennej garderoby to ostatnio przybyły mi 3 sweterki:
-siwy,bardzo mięciutki ,z szerokim ściągaczem na dole i dość długimi u rękawów,z lewej strony przy kołnierzu ma 3 guziczki odpinane na skos(to mnie w nim urzekło )-drugi,bardziej sportowy też odpinany przy kołnierzu(wiecie o co mi chodzi )ale zamkiem-trzeci,jest czarny,z grubej wełny,po części może zastępować marynareczkę,zapinany w talii na guziczek(dzięki temu jest taki dopasowany) jestem z nich bardzo zadowolona,ale bardzo żałuję że nie mam cyfrówki,bo pochwaliłabym się
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach jesiennych zakupow, ale na wieczor
Zamszowa bluzka na ramiaczkach i koronkowa "narzutka" Kupione okazyjne |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj kupiłam jeansy Americanosa
i dwa paski (brązowy i czarny)a jutro jade z mamą po jakąś kurteczke i może buciki zimowe
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
moje jesienne nabytki to:
- sportowy płaszczyk w kolorze wrzosu (Reserved) - kaszkiet czarny skórzany (matowy) - sportowa sztruksowa torba (z Rossmana) ![]() - dzisiaj kupiłam dwa cienkie sweterki - czarny i morski cały czas szukam jakichś wysokich kozaków i niestety nic ciekawego nie znalazłam ![]() zaczynam się też rozglądać za rzeczami na zimę.. kupiłam już super ciepły czerwony "puchowy" płaszczyk za kolano...szukam do niego jakiejś czapki i szala
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś kupiłam oficerki z koźlęcej skóry. Cena-wolałabym niższą, ale są idealnie dopasowane. Dłuuugo szukałam.
|
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Reklamację uznali, ale oddali mi ten sam sweter tyle że niby napraawiony. Nawet mi do głowy nie przyszło że coś takiego jest możliwe. Na zwrot kasy nie liczyłam ale myślałam że przynajmniej nowy sweterek dostanę. I jeszcze musiałam się upominać o papierek potwierdzający reklamację, bo w sklepeie uznali że oba egzemplarze są dla nich. I w końcu pan z ironicznym uśmieszkiem powiedziła że dla mnie odstąpią od reguły i mi dali ten papierek. Ogólne wrażenie niemiłe. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, że przyjełam ten sweter i podpisałam papier. Może nie powinnam. Nie wiem czy teraz da się jeszcze coś zrobić. Myślę że to czy uznaje się reklamację i wjaki sposób się ją realizzuje zależy od konkretnego sklepu. Jak zgłaszałam reklamację to pan powiedział że to kierownik o tym decyduje.
|
|
|
|
#582 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
przyznaj się ile dałaś?
|
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
no 339zł. Są jednak idealnie dopasowane. 90% butów ma dla mnie za szerokie cholewki. We wcześniej upatrzonych Ryłko odstawały mi na górze i marszczyły w kostce. te maja też noski ładniejsze. W zeszłym roku chciałam juz kupic, ale ciężko było...
|
|
|
#584 |
|
Rozeznanie
|
Muron, świetny zakup
Zaplacilas calkiem nieduzo jak za oficerki ze skory, no i tak jak mowisz znalezc cos idealnie dopasowanego do nogi to sukces. Gratuluje zakupu![]() ![]()
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawiony, powiadasz? Pewnie go ogolili. Tyle to ja sama umiem zrobić.
Pokwitowanie reklamacji mieli obowiązek Ci oddać. A jeśli nie zgadzasz się z ich decyzją zawsze możesz się jeszcze udać do Federacji Konsumenta. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama reklamowała po 2 mies. buty-kozaki. zaczęły przeciekać górą stopy. Nie było tam szyć. Oni oddali podklejone na nowo! Chociaż tędy woda się nie dostawała. Skóra była żle wyprawiona, zaimpregnowana. Koszmar. Ale jak mozna naprawic zmechacony sweter??? Toż to paranoja.
Buty- oficerki w większości są w tej cenie 280-360. Polskich producentów. I tak to lekko kosmiczna cena w stosunku do cen produkcji.Znowu 100 albo i więcej procentowa marża.
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Muron, a jakiej firmy są te oficerki?
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
Ja też sie pochwalę swoimi zdobyczami. Kupilam intensywnie turkusowy golf zapinany na zamek, szaro-niebieski cienki sweterek z niewielką kieszonką i rękawkami 3/4, wkladane polbuciki w kolorze gorzkiej czekolady-boski kolor, że bardzo lubie swetry to zochocilam sie na kolejny- zgaszony czarwony, cieniowany z jasniejsza nitką a'la żakiet na drewniany koleczek. Ze świecidelek- wiszące kolczyki z turkusem z "brudnego" srebra. Niestety jak narazie nie mam możliwosci wklejenia zdątek
Choruje na śliwkowy golf i nigdzie nie mogę znaleźć wrrr. Mieszkamy w różnych miastach ale może wypatrzylyście taki w jakiejś sieci sklepów.Pozdrówka |
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
A! dla mieszkanek Wa-wy- warto zajrzeć do sieci sklepów obuwniczych Franco (nie wiem czy w innych miastach też maja swoje sklepiki).
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pierwszy raz reklamowałam ciuch, mam nadzieję że następnym razem będę mądrzejsza. Jeszcze go nie nosiłam. Ale jak mi się znów tak szybko zmechaci to zareklamuję jeszcze raz.
|
|
|
|
#591 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-09
|
Cytat:
Wg mnie i mojej dziewczyny - takie sobie No ale skoro tobie sie podoba to chyba najwazniejsze Łukasz |
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi sie podobaja |
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
zielona bluzka moj dzisiejszy nabytek, tzn kupilam na allegro, ale dzis przyszla :P
bluzka croppa, z lumpexu myslicie ze cos da sie z nia jeszcze zrobic? czy juz tylko nadaje sie na szmaty? zalaczam zdjecie, gdzie byla jeszcze normalna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Wtajemniczenie
|
A w czym ją wyprałaś, że zafarbowała? ale szkoda
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej zmienilam wode, na czysta bez zadnego srodka wtedy jeszcze byla normalna, dopiero jak wyschla, zobaczylam ze jest cala pofarbowana, ale w trakcie prania woda byla juz czerwona.... ani razu jej nie ubralam, wyrzucilam tylko pieniadze w bloto... bluzka na pizame albo szmate
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, śliczna ta zielona bluzeczka/bluza
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam sobie ostatnio sweterek, który strasznie skurczył się po praniu. Też się nie nacieszyłam. Łącze się z Tobą w bólu.
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Różowiutka, fajnie ze ci sie podoba
daphne81 , a powiedz mi czy bylas dzis w tej hurtownii? a z ta bluzeczka, moglam ja kupic w sklepie, wtedy na pewno by mi oddali pieniadze, albo wymienili moja mama jeszcze chce pokombinowac i ja odplamic, ale nie wydaje mi sie ze cos zdziala ;/ szkoda ze lumpeksy nie reklamuja ciuchow heheheewka.mnk , w takim razie tez ci bardzo wspolczuje a teraz mozemy troche pomarudzic
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Ach, zapomniała całkiem. Tak, byłam - nic ciekawgo nie znalazłam ceny niższe ale o 10- 15 zł, są tam ciszki z ryłki, buty ale kowbojki, dużo sztruksowych spodni, spódnic marynarek, swterki i fajna biżutria ale droga. Ja kupiłam sobie ciemno zieloną marynarkę z grubego sztruksu z wszytą pomarańczową bluza z kapturem, bardzo ciepluti ciuszek i tani bo zapłaciłam 86 zł. A kupiłam ją w sklepie moda+ tam są naprawdę super ciuszki, bardzo fajne bluzeczki i dżinsy i wcale nie jest drogo. Podobały mi się też ciuszki w sklepie cocmore czy jakoś tak.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

)

i dwa paski (brązowy i czarny)