|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() PIELĘGNACJA & KOLORÓWKA od Susanny ~~ Zapraszam!
Drogie Panie zakładam nowy wątek
![]() Chętnie powymieniam się z Wami kosmetykami ![]() Wszystkie rzeczy na wymianę znajdziecie na 1 stronie tego wątku. UWAGA: Osoby z małą ilością przekupek -> wysyłają paczki jako pierwsze!!! Wyznaję zasadę: kto pierwszy ten lepszy - jeśli długo nie odpisujesz może ktoś Cię ubiec. Staram sie wszystko dokładnie opisać ale jeśli macie jakieś niejasności PISZCIE a postaram się je jak najszybciej wyjaśnić ![]() Raczej NIE SZUKAM niczego konkretnego, po prostu czegoś co mi wpadnie w oko. Tak więc ZAPRASZAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: PIELĘGNACJA & KOLORÓWKA od Susanny ~~ Zapraszam!
1. Żel do higieny intymnej Kolastyna, z ekstraktem z rumianku - pozostało 40 %
2. Mleczko prostujące Marion - pozostało 90 % 3. Turbo przyspieszacz do opalania Bielenda, ważny do grudnia 2008 - pozostało 60 % 4. Balsam brązująco-ujędrniający Nivea, do jasnej karnacji - pozostało 40 % 5. Krem czekoladowy do twarzy i ciała, kupiony w Biedronce ale to jest ten sam skład i zapach co z Dax'a - jak widać pozostało 90 % 6. Jedwab do włosów Joanna, ślicznie pachnie - pozostało 90 % (nie ma -> KoniaK) Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-09-18 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
7. Cienie do powiek Vipera EYE. Mam do wymiany 3 kolorki:
- zieleń, - beż - róż Zużycie minimalne ![]() 8. Potrójny cień do powiek INGLOT, odcienie błękitu i granatu - prawie nieużywane, być może są przeterminowane ale nie jestem pewna w 100% (nie umiem odszukać daty) 9. Cień do powiek Bell PAWIE OCZKO, róż połączony ze złotym - zużycie minimalne. 10. Podkład/puder mineralny ESSENCE, kolor 02 - bardzo mało używany ponieważ nie przypasował mi. (nie ma -> MoniaK) 11. Mus brązujący JOKO, przede wszystkim do policzków ale powieki tez można nim potraktować ![]() 12. Tusz do rzęs RIMMEL, kolor czarny - ciężko powiedzieć ile go pozostało ale napewno 50 %. 13. Tusz do kresek JOKO, seria Virtual, brąz z brokatem - mało używany. 14. Szminka nabłyszczająco-nawilżająca ASTOR. Kolor na ustach wychodzi delikatny beżowy, pozostało 80% (nie trafiłam z kolorem)/ 15. Odżywki WIBO. Mam do wymiany: - preparat do usuwania skórek (błękitna buteleczka) - pozostało 95 % - odżywka z pyłkiem diamentowym - pozostało 95 % - serum wzmacniające z wapnem i wit. C - pozostało 85 % Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-09-18 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
16. Lakier szybkoschnący Soraya - naprawdę wysycha szybciutko, kolor to taki ciemniejszy beż. Użyty ze 3 razy.
17. Jedwabiste serum wygładzające Joanna. Idealnie współgra z prostownicą, produkt profesjonalny, używany w salonach fryzjerskich. Ze 100 ml pozostało 80 ml. 18. Dezodorant antyperspiracyjny Dermedic - w kulce. Z tyłu odkleiła się etykietka. Pozostało ok. 50 % 19. Wygładzająca maseczka na noc z efektem mikrodermabrazji marki Soraya. Maseczka ma formę lekkiego kremu, naprawdę fajna. Z 75 ml pozostało 50 %. 20. Broszka - takie oto broszki z satyno-żorżety wykonuję Hand Made na zamówienie w różnych kolorach. Mam do wyboru kilka kolorów np. żółty, czerwony, śliwkowy, zieleń butelkowa, morki turkus, czarny, czekoladowy. Płatki mogą być ostro zakończone (jak na zdjęciu) lub okrągłe ![]() Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2008-09-05 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
5.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś za tusz Rimmel'a?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za 6 i 14?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za jedwab Joanny?
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Z lusterkiem są 2 cienie Lancome, a z Manhattanu 2 cienie + eyeliner bez lusterka. O które Ci chodziło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hop w górę - mała dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
3, 5, 6, 7 (bez i zielen), 11, 17?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Przykro mi Susanno, ale nie posiadam już cienia Lancome.. Gdyby wpadło Ci coś innego w oko u mnie, daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hop w górę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
hej! Mi zalezy najbardziej na 11. Mus brązujący JOKO, przede wszystkim do policzków ale powieki tez można nim potraktować
![]() 12. Tusz do rzęs RIMMEL, kolor czarny - ciężko powiedzieć ile go pozostało ale napewno 50 %. i odzywce wzmacniajacej WIBO ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
hej, podoba mi się tusz i wszystkie cienie jakie masz na wymianę
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem chetna
![]() Blyszczyk jest Twoj, tak jak pisalam nieuzywalam go, tak jak dostalam z wymianki tak jest ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.