![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
kolorówka, pielęgnacja plus różności!
Niekatualne!
Moja WISH lista Rimmel Recover podkład nr 303 męskie perumy, bądź wody toaletowe dermokosmetyki (bądż próbki) do cery naczynkowej, głównie Ruboril, Metroruboril, Antirougeus Creme Rich Avene, Rilastil, Bioderma Sensibio AR, Essence róż do policzków kolor Almost Famous lub Missy Pretty Bell Planete- brązer, najlepiej kolor nr 05, ale może być również 04 i 06 perfum, bądź tester perfumu Christiny Aquilery tonik do cery naczynkowej z Ziaji żel do mycia twarzy oliwkowy z ziaji żel pod prysznic Soraya z migdałami, lub inne pachnące czekoladą, orzechami, kokosmem itp. książka o grzybach jedalnych i trujących książki dla młodych mam o ciąży i porodzie maseczka WAX Max Factor Creme Puff- 13 Noveu beige, albo 41 medium beige cienie do oczu w kolorze brązów Vipera- róz do policzków z serii Collage nr 401 i 402 Vipera- korektor w płynie nr. 02 w okolice oczu i ust Joanna- guma do włosów Joanna- jedwab do włosów masełko waniliowe z Ziaji Wellaflex lakier do włosów, włosy farbowane, lub nabłyszczający Taft lakier do włosów prostowanych (w różowym opakowaniu) Cerutin lub Rutinoscorbin płyn do higieny intymnej (Lactacyd, Ziaja, lub innej firmy) Garnier płaski brzuch (interesują mnie również inne kremy na brzuch) Schwarzkopf Got2b- spray do prostowania włosów Infinity- plyn do demakijazu oczu Ziaja- krem biolipidowy lub nawilżający Calma HLC Nanobaza, Lipobaza paski do spodni torebki (obecnie poszukuje w kolorze czarnym) korale branzolteka w kolorze czarnym, bądź innym kolorze bigle do kolczyków- tylko z prawdziwego srebra- inne mnie uczulają Edytowane przez madzia.a Czas edycji: 2009-01-10 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolorówka, pielęgnacja plus różności!
cos teraz u mnie za:
maszynki jednorazowe firmy Wilkinson (posiadam bardzo dużo sztuk!!!!!!!)- Nowe!!! Wilkinson Sword- maszynki do golenia męskie z wymiennym wkładami- tylko za coś specjalnego! Pierre Rene- korektor w płynie nr 5 Oceanic AA- podkład rozświetlający kolor 102 piasek- Nowy!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie widać śladów użytkowania i nadają się na prezent.
nie odpisywałam,bo nie widziałam u Ciebie nic na co mogłabym je wymienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Lirene- podkład rozświetlający kolor 108 toffee- około 50%
Simple Beuty- błyszczyk - Nowy! Infinity- błyszczyk w cielistym kolorze nr. 107 nożyczuszki kosmetyczka w kolorze niebieskim, rozkładana (NOWA!!!) kosmetyczka z gumy niebieska z kwiatkiem Constance Caroll- korektor nr 3 Soraya- podkład kryjący, kolor 03 Naturalny Nel- puder matujący w kamieniu nr 5 coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
podobaja mi sie te dwa podklady:
Oceanic AA- podkład rozświetlający kolor 102 piasek- Nowy!!! i Jade(Maybelline)- tusz Volum Express, kolor Anthrazit- Nowy!- bede bardzo wybredna tylko jaki to jest kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
wymiary to szerokosc 33 cm, a dlugosc 36 cm, ale ona jest taka rozciagliwa ze mozna naciagac itp:P dopasowywyje sie raczej do ciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Pasuje mi jaśniejszy z dwóch korektorów które masz i błyszczyk Infinity albo Sensique- cień do powiek, jesny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Biustonosz jest prany raz a sweterek w stanie dobrym/b.dobrym. W sumie tylko pognieciony
![]() A kolor to taki wyblakły wrzos raczej. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie? Nivea Beuty-tusz do rzęs strech&curl, kolor czarny- Nowy!!!, Essence- puder rozświetlający AOH- raz użyty!, Wilkinson Sword- maszynki do golenia męskie z wymiennym wkładami ?
![]() |
#23 | |
|
Cytat:
A co chciałabys w zamian? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie:
Essence- cienie do oczu paletka 4 odcieni: brązów, różu i koloru białego- Nowe!!!- bede bardzo wybredna Pharmaceris R Lirene- krem do cery suchej z trądzikiem różowatym- około 50% Zparszam do siebie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.