| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-11-03, 21:52 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Mazowieckie 
				 | Szampon z czarnej rzepy... Używałyście?

Powalczyłam ostatnio z wypadającymi włosami, poczytałam o podejrzeniach co do Pantene ProV i postanowiłam zaopatrzyć się w nowy kosmetyk. Kupiłam szampon z czarną rzepą i jestem ZACHWYCONA. Jejku, jeszcze nigdy moje włosy tak nie błyszczały (no może po zabiegach fryzjerskich   ). Są mięciutkie i cudownie się ułożyły. Jedyne zastrzeżenie mogę mieć do zapachu - jest średni ale efekt - MIODZIO. Jutro polecę chyba po odżywkę. Zastanawiam się tylko czy można tego szamponu używac bez przerwy czy lepiej zmieniać co jakiś czas...? | 
|     |   | 
|  2005-11-03, 22:02 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-07 
				 | 

Dot.: Szampon z czarnej rzepy... Używałyście?

Wątek pojawił się na forum technicznym, więc domyślam się, że to pomyłka   Przesuwam. | 
|     |   | 
|  2005-11-03, 22:07 | #3 | |
				 | 

Cytat: 
  Oby było lepiej   | |
|     |   | 
|  2005-11-03, 22:21 | #4 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2004-06 Lokalizacja: już sama nie wiem skąd ;) 
				 | 

ja kiedyś dawno używałam tego szamponu, tzn. moja mama mnie zmuszała bo byłam mała. ach co ja przecierpiałam przez ten zapach   ale faktycznie włoski były ładne i bardzo mi się poprawiły przez ten czas (tylko że, jeszcze wtedy mama pakowała mi maske z żółtek, nafty i olejku rycynowego). A stosowałam go długo kilka lat, z małymi przerwami i oczywiście zmieniałam czasami producentów. Tak że pewnie można uzywać. acha mama tak robiła bo miałam nieładne,cienikie, kruche, rzadkie włosy a dzieki tej kuracji teraz mam całkiem fajne długie, gęste i zdrowe (choć zdrowe to zależy od opini fryzjerek bo jedna mówi że zdrowe a inna że nie ;D ) ufff.... ale się rozpisałam   
				__________________ Gdy zaś przyjdzie to, co jest doskonałe, zniknie to, co jest tylko częściowe.   | 
|     |   | 
|  2005-11-03, 22:25 | #5 | |
				 | 

Cytat: 
  a ja zapuszczam aż do ślubu (taki jest plan tylko o ślubie na razie nic nie wiadomo). Oj to super że można go używać dłuuugo, mam nadziję że efekt się utrzyma  A jak dokładnie tą maseczkę się przyrządza?? | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.