![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja 1 sesja:)
Cytat:
Wiele osob mnie nie lubi-bywa.
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dlaczego chcesz być kimś innym, co nie podoba Ci się w sobie? Skoro wiesz że sporo osób Cię nie lubi to nie zastanawia Cię ten fakt? Dlaczego tak jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
czasami warto byloby ugryzc sie w jezyk i przemilczec pewne rzeczy.
#94 |
Moderatoreska
|
Wydaje mi się, że ta dyskusja nie ma sensu, Ilona jak zwykle swoje.
Ja bym się nie cieszyła z takiej oglądalności i komentarzy. Taka ilość komentarzy powinna być przy dyskusji na temat makijażu, a nie zachowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiele ciekawi sensacja ![]() Co ja tez napisze? (polecam pudelek.pl-sama lubie poczytac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
piszemy, bo myslimy, ze zmienisz swój tok myslenia. jestesmy takie, ze chcemy, zeby bylo zylo Ci sie lepiej psychicznie. ale widze, ze do Ciebie to jak na razie nie dociera i nie zdziw sie, jak nie dlugo nikt nie bedzie Cie komentował, bo wszyscy wyjdą z załozenia, ze Ci na tym nie zalezy. tzn zalezy Ci na komentarzach, ale chyba nie na temat. bo takie na temat makijazu, Cie chyba nie interesują. a powinny.
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten czas, który tracisz na bezsensowne pogawędki, mogłabyś przeznaczyć na doskonalenie umiejętności, bo notabene czasu masz przecież niewiele. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce o tym pisac czemu teraz nie zajmuje sie wizazem ale internetem. Ale to nie pisze zlosliwie-po prostu mam powod. Nie mam czasu dla wizazu wlasnie..
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żal mi Cię dziecko. Jesteś młodą dziewczyną a zachowujesz się jak zgorzkniała kobieta. Powiem Ci tyle: puknij się w głowę i idź po rozum. Bo z takim myśleniem to Ty daleko nie zajedziesz. A po maturze poszukaj pracy, w której nie będziesz musiała pracować z ludźmi, bo jak będziesz się zachowywać tak jak teraz, to ja już im współczuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
To źle,że masz takie podejście ale widzę już co miała na myśli YenneferD pisząc,że czuje się jakby rzucała grochem o ścianę bo ja czytając to co piszesz wydaje mi się jakbyś specjalnie swoimi wypowiedziami podjudzała dziewczyny do zwrócenia na siebie uwagę ale nie tędy droga bo granice wytrzymałości dziewczyn w końcu się skończą i naprawdę przestaną zwracać na ciebie uwagę i nie będą komentować twoich makijaży bo jak ktoś skrytykuje to zacznie się ta sama historyjka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Moderatoreska
|
Dyskusja ta do niczego nie prowadzi, a zaczyna robić się nie ciekawie, dlatego wątek zamykam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.