|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() niemiecki tekst....błagam potrzebny mi na dzisiaj
blagam dziewczyny ktore umieją niemiecki,bardzo potrzebuje przetłumaczyc tekst ponizej poniewaz mam ogromny sprawdzian z niemieckiego!!!błagam przetłumacznie mi jak najszybciej bo musze sie jueszcze jego nauczyc
alle wissen dass gesunde ernahrung wichtig ist,aber die theorie auch im alltag umzusetzen fAllt uns einfach schwer. wer hat schon so viel zeit und selbstddisziplin am tag mindestens fUnf portionen obst und gemUse zu essen? die neue gesundheitskampagne "5 am tag" gibt jetzt praktishe tipps wie man mit der richtigen ernAhrun krebs und herzkrankheiten vorbeugen kann .wer zum beispiel zum fruhstUck mUsli mit obst isst und zwischendurch einen orangesaft trinkt tut bereits viel .zu mittag dann nudeln mit gemUsesosse oder einen nachmittag und abends volkornbrot mit radieschen tomaten und gurke .damit kommt man locker auf seine funf portionen obst und gemUse.mit etwa planung ist gesunde ernAhrung kinderleicgt. viele andere tipps kann man im internet finden błagam dziewczyny ja musze sie tego wyuczyc
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niemiecki tekst....błagam potrzebny mi na dzisiaj
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzisz, że samodzielne przetłumaczenie tego byłoby dobrym sposobem nauki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cytuje " NIE ODRABIAMY PRAC DOMOWYCH ! "
#6 |
Zakorzenienie
|
Wątek zamknięty. Rozumiem, że czytanie regulaminów i wątków redakcyjnych jest jeszcze bardziej męczące, niż przetłumaczenie tekstu. Szkoda, że zamiast zainwestować czas, który poświęciłaś na wklepywanie go tutaj, nie włożyłaś ani trochę wysiłku w próbę uporania się z tym zadaniem sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.