![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Kosmetyki:)
NOWY WATEK W DRODZE -NIE AKTUALNIE !!!!
witam ![]() legenda: Szary kolor-kosmetyk wymieniony Czerwony -rezerwacja kosmetyku Czarny- kosmetyk do wzięcia ![]() Niebieski - dokładka kosmetyku Do wymiany mam kosmetyki: Samoopalacze do twarzy i ciała: 1.Połowa dobrego balsamu brązującego BRONZE ambition-soft touch 150ml mój ulubieniec ![]() 2.1/3 samooplacza do twarzy Johnson's Holiday Skin 50 ml-tworzy stopniową opaleniznę 3.Mus samoopalający do twarzy i ciala -dla jasnej i ciemnej karnacji- 1/2 -Lirene -leci do CZIKI ![]() 4..Summer Glow balsam do ciala :brązujący - Dove dla jasnej skóry - 2/3 5.Summer Glow balsam do ciala : brązujący -Dove -dla Ciemnej skóry mniej niz 1/4 WŁOSY: 1.Wygładzający balsam do prostowania włosów cały 100ml -ADVANCE TECHNIQUES-avonleci do CZIKI ![]() 2.Wosk do włosów Nivea diamond gloss - 3 razy użyty polecam 3.Szampon Nivea- straight &easy - prostujący szampon dla włosów falowanych i puszących się - 1/4 . 4.<jj Twarz: 1.Dwa błyszczyki do ust by H&M obydwa błyszczyk 1/4użyte w kolorze ciepłej czerwieni i jasnego różu lecą do MONIAR93 ![]() 2. 1/2 podkładu Nivea Visage young -be beautiful! odcień Natural . dobrze przystosowuje się do koloru skóry. i caly nowy Podklad nivea visage young odcien natural. 3.Blyszczyk oriflame Toffee-1/5 tubki. 2 probki podkładów: rimmel -renew &lift -200 soft beigne color ideal -lancome paris - beigne diaphane 03 4.Mały grzebyczek do brwi i rzęs -nie używany 5.3 pędzelki do cieni (Gruby,cieńszy,najcieńszy ) lecą do MEI B ![]() 6. Pędzelek do błyszczyku. 5. błyszczyk do ust rózowy-prawie cały 6.Mousse do twarzy avon - jasny odcień - ok. 5 razy użyty ![]() LECI DO SHINESTAR ![]() 7,malutki blyszczyk Sephora, był na bryloczku ale nie chcacy urwalam -połowa ZA DROBIAZG ![]() / [/color] Pielęgnacja ciała: 1.Mydło do ciała piękny słodki zapach w ozdobnej buteleczce, świetny do używania jak również do ozdoby w łazience, mydło koloru zielonego , buteleczka ozdobiona motylkami. leci do Seony ![]() 2.Woda termalna 1/2 z 50ml -Avene Paris.leci do CZIKI ![]() 3.Ujędrniający tonik do ciała Skin So Soft -wiecej niz pol - na zdjeciu do polowy napisu Skin 4.Avon senses for him ascent cool & uplifting shower gel-żel do mycia ciala-zostało na sprobowanie. 6.miss sporty-blyszczyk rozowy połowa, rożowyz drobinkami ![]() 7.avon-clearskin 2/3-tonik do twarzy. 8.avon-kuleczki brazujacy do twarzy zostalo 9 kuleczek,na sprobowanie akurat ![]() Zapachy: night life by esprit- 1/4 z 75 ml -z wymianki nie odpowiada mi zapach. michel montres l'eeby keenze perfumki 8ml zostalo gdzies z 5ml oriflame 1ml misso , mniej niz 1/2 frikton wiecej niz 1/2 z 1ml 1.Mgiełka avon banan i mleczko kokosowe -trochę wiecej niż pół ![]() 2.Rexona girl różowa -dezodorant koncowka na sprobowanie ,za drobiazg 3.malutkie perfumy Little black dress zostało na kilka psików 4.mgiełka do ciala avon be..sensual 1/8 buteleczki ,za drobiazg,dorzucę do wiekszej wymianki. UWAGA: mam super róze do policzków francuskiej firmy BOURJOIS SĄ DOSKONAŁE! mam ich 5. {Jeden dla CZIKI jeden dla MONIAR93 ![]() NIE MA tylko dwa z nich są lekko skruszone ,ale po nalozeniu pedzelkiem to w niczym nie przeszkadza oraz Dwa pastelowe Cienie do powiek tej samej firmy brazowy i zielony - nie ma LECĄ DO CZIKI ![]() DODATKI: do tego sliczna kosmetyczka z Rimmela,uzywana stan db+ posiadam Euro Braider do krecenia warkoczyków -trzy nakladki: nalapanie wlosa 3 kosmykow 2 kosmykow ,4 kosmykow SZUKAM : Kosmetyków do prostowania włosów, brązowych błyszczyków, odlewek demeter , koncowek odlewke Kate Moss -Velvet Hour turzy do rzes Maybelline,Rimmel -L'oreal na zdjęcioach nie ma wszystkich kosmetykow, na 5 zdjęcie aktualne tylko błyszczyki i grzebyczek! Edytowane przez DwukropekGwiazdka Czas edycji: 2009-01-05 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki:)
Można prosic o zdjęcia:
mydło do ciała piękny słodki zapach w ozdobnej buteleczce, świetny do używania jak również do ozdoby w łazience, mydło koloru zielonego , buteleczka ozdobiona motylkami. Mousse do twarzy avon - jasny odcień - ok. 5 razy użyty dwa błyszczyki do ust by H&M obydwa błyszczyki do połowy zużyte w kolorze ciepłej czerwieni i jasnego różu
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
dwa błyszczyki do ust by H&M obydwa błyszczyki do połowy zużyte w kolorze ciepłej czerwieni i jasnego różu
woda termalna do nawilżania skóry, połowa 50ml -Avene Paris. bardzo dobrze nawilża skóre twarzy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za :
wygładzający balsam do prostowania włosów cały 100ml -ADVANCE TECHNIQUES-avon błyszczyk do ust by H&M do połowy zużyte w kolorze jasnego różu mgiełka avon banan i mleczko kokosowe -trochę wiecej niż pół ![]() Summer Glow balsam do ciala - Dove dla jasnej skóry - 2/3
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ciemny
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Niestety Nivea do prostowania już wymieniony (był zaznczony na szaro)
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1/3 samooplacza do twarzy Johnson's Holiday Skin 50 ml-tworzy stopniową opaleniznę mydło do ciała piękny słodki zapach w ozdobnej buteleczce, świetny do używania jak również do ozdoby w łazience, mydło koloru zielonego , buteleczka ozdobiona motylkami. mgiełka avon banan i mleczko kokosowe -trochę wiecej niż pół polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
błyszczyki do ust by H&M jasny róż mydło do ciała piękny słodki zapach w ozdobnej buteleczce, świetny do używania jak również do ozdoby w łazience, mydło koloru zielonego , buteleczka ozdobiona motylkami. woda termalna do nawilżania skóry, połowa 50ml -Avene Paris. bardzo dobrze nawilża skóre twarzy mus samoopalający do twarzy i ciala -dla jasnej i ciemnej karnacji- 1/2 -Lirene Summer Glow balsam do ciala - Dove dla jasnej skóry - 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja również
![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
-1/2 podkładu Nivea Visage young -be beautiful! odcien Natural . dobrze przystosowuje sie do koloru skóry. -mały cień Bell - jasno niebieski i srednio niebieski - 'połowkowe kółko' - dwa razy użyty ![]()
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
ShineStar co z naszą wymianą puder Avon za mousse Avon ?
![]() nie dajesz znaku zycia ;P odp u mnie ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Oj, przepraszam, ale nie zauważyłam, że edytowałaś post
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A znalazłabyś oprócz pudru coś jeszcze za któreś z kosmetyków , które zaznaczyłam w poście wyżej?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Może jakiś podkład w naturalnym odcieniu, brązer bez drobinek, pomadka Nivea Med, sypki puder, faje masełko do ciała... Nie wiem, czego jeszcze szukam
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
u Ciebie podobaja mi się
Mus samoopalający do twarzy i ciala -dla jasnej i ciemnej karnacji- 1/2 -Lirene i Woda termalna 1/2 z 50ml -Avene Paris. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
opłaca nam się taka mała wymianka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za wode termalna i 1.Wygładzający balsam do prostowania włosów cały 100ml -ADVANCE TECHNIQUES-avon ?
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]()
MÓJ NOWY WIELKI WĄTEK KOSMETYKOWO-WYMIANKOWY, ZAPRASZAM! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9578157 DOKŁADKA W POSTACH 18,19,20! ![]() MÓJ NOWY WĄTEK CIUSZKOWY! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post9705395 odpisz u mnie, prosze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mam jeszcze na ciuchlandi ;]
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za mgielke avonu lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1225958069
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.