![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Targowisko : Kosmetyki, Biżu, Perfumy, ~ZAPRASZAM~Witam ![]() Ponieważ w pierwszym wątku narobił się lekki bałagan przenosze wszystko tu ![]() ![]() Jeśli chodzi o wymianę : *Produkty wysyłam CZYSTE i prosze o to samo !! *Jestem tu nowa więc akceptuje wasz warunek [ja wysyłąm pierwsza] ale pod warunkiem że dana osoba ma wiecej nic 15 przekupek jesli natomiast ma mniej umawiamy sie i wysylamy równoczesnie !! Legenda : []nie ma []nowośc / dokładka []rezerwacja []moja lista Moge zaproponowac tusze z firmy L'Oreal koszt: od 30 zł do 50 zł ale to i tak taniej niz w sklepie!!Tusze są orginalne! Z hurtowni kosmetycznej ! Sprzedaje po cenie hurtowej! ZAINTERESOWANI PISAC ![]() Próbki: 1.ANEW przeciw zmarszczkowy krem na noc 2.GARNIER 3w1żel & peeling & maska 3.NIVEA [body] Mleczko wygładzajace [skóra sucha] 4.ASTOR Mattitude [003] -fluid 5.CLINIQUE Superfit [09] -fluid 6.NIVEA SOS regenerujacy balsam do ciała [skóra bardzo sucha] Tabletki: 7.BETA-KAROTEN 60 tabletek z 90 [kartonik]12.04.2009r. 8.BELISSA 20 tabletek [kartonik] 12.2009r Perfumy: !! TYLKO ODLEWAM !! ![]() 9.MISS DIOR CHERIE 10.QLLETS 11.EMOTION de PIERRE CARDIN [for men]-NOWE [kartonik] psikow ok 2. 30 ml 12.STR8 GRAPHITE 50 ml NOWY! 13.BOOS-HUGO BOSS 14.HUGO- HUGO BOSS 15.Miracle Brązery: 16.Soraya [Body Shape- Balsam do ciała-Brązujący /nadaje lekki kolor opalenizny i regeneruje / Brazylijski Żeń-Szeń Orzech Włoski ] ok. 1/4 z 200ml opakowanie dobre data ważności 09.2009r. 17.Przyspieszacz opalania z EVELINE SUN CARE na plaze i do solarium B-KAROTEN MASŁA ze 150 ml 50 ml zostalo data waznosci 23.04.2009r. OPALAJACY KREM DO TWARZY 18.Ziaja [balsam brązujący- relaksujący/ sopot bursztynowa opalenizna] z 200 ml zostalo tak ok. 105 ml ![]() 19.SORAYA SAMO OPALAJACY KREM DO TWARZY Z SPF 8 -do jasnej karnacji data waznosci 07.2009r. Kąpiel: 20.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Truskawka ok. 1/4 z 100ml opakowanie dobre data ważnosci :01.2010r. / świetny ! super zapach 21.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Czarna porzeczka ok. 3/4 z 100,ml opakowanie idealne data ważności 03.2010r. / świetny!! super zapach! 22.BIELENDA POWITANIE Z AFRYKA [musujacy piasek] -NOWY /Odsypię/ Kremy: 23.Ziaja [mleczko do ciała] Kokos -ok. 1/4 opakowania z 200ml , nakretka uszkodzona data ważności :04.2010 r. / cudowny ! świetnie nawilża i pachnie polecam ! sama kupie sobie jeszcze jeden!! 24.Ziaja [krem do rąk i paznokci skóra sucha i normalna] Oliwka -ok. 2/4 opakowania , stan opakowania : dobry data ważności : nie ma ,ale ten kosmetyk mam od lipca konsystencja nie zmienila sie od zakupu. / do bardzo przesuszonych łapek jest idealny dla mnie jednak zbyt mocno bo nie mam suchej skóry. 25.DOVE krem do rąk-przeterminowany 26.DELISSA krem do rąk 27.EVELINE krem do stóp [SATYNOWE STOPY] 28.AA DEO SOFT ANTYPERSPIRANT Z KASZMIREM 0%ALKOHOLU do skory wrazliwej i skłonnej do alergiidata waznosci 06.2010r. z 50 ml 35ml napewno ! 29.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!! 30.Kolastyna [tonik-mleczko] 2w1 antybakteryjny z 200ml ok 100ml opakowanie idealne data ważności 05.2009r / polecam ,gdy ktoś ma trądzik ! 31.UNDER 20 delikatny żel do mycia twarzy [nawilzajace proteiny ryżowe wygladzajacy wyciag z cytryn 2/3 z 200 ml 32.Under Twenty Dr Irena Eris [energizująco-roświetlający Tonik] opakowanie idealne [różowe]data ważności 23.03.2009r. / ślicznie pachnie ! ale jakos tak wyszlo ze nie używam ![]() 33.lekki krem nawilżający UNDER 20 34.Under Twanty Dr Irena Eris [energizujący -krem ] data niestety zdrapana ![]() 43.FRUTTINI -krem do ciała KOKOS&BANAN NOWY -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 44.MILKI BOTION -krem do ciała TRUSKAWKA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 45.ZIAJA -krem do ciala WANILIA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 46.ZIAJA TONIK DO DEMAKIJAZU -dwufazowy Kosmetyki: 35.AVON [tusz do rzes z błyszykiem do ust] ten kosmetyk nie był przez ze mnie czesto uzywywany moze z 3 razy napewno nie wiecej ! błyszczyk jest koloru jakby to opisac hmm.. iemny łosoś i ślicznie pachnie ![]() 36.Manhattan [tusz do rzes] opakowanie średnie . troche zniszczone bo było noszone w torebne obok kluczy .. tusz jest fajny bo zawiera w raczce szczoteczki[2 rodzaje] do wyczesanie rzes. konsystencja dobra 37.Cień do powiek - 1-biały 2-siwy 3-szary 4-popielaty wszystkie razem firma nieznana starta. używałam ich ,ale już mi sie nie podobają . Sensique [Cień do powiek] numer 112 z kolekcji "Diamond Shine" opakowanie idealne data waznosci 06.2009r. 38.Paloma [puder w kulkach] numer 1 Korygujacy opakowanie dobre data waznosci 31.08.2009r. naklejka pod spodem lekko uszkodzona. ok. 2/4 39.NIVEA pomadki CLASSIC i MANDARYNKA&WANILIA -przetermnowane 40.Błyszczyk do ust smak owoców ![]() 41.Lusterko&puder 42.SENSIQUE -złoty Moja lista: Zapchy..[tylko odlewki w waszych słoiczkach] *COCO MADEMOISELLE *DIOR Jadore *[truskawkowe,malinowe,koko sowe,czekoladowe] *Christina Aguilera reszte dopisze pozniej w tej chwili brak czasu . Pozdrawiam Was
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288806 NOWA DOKŁADKA!!!! ODPISUJCIE U MNIE!! ![]() Edytowane przez katarzyna0 Czas edycji: 2008-11-17 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Targowisko : Kosmetyki, Biżu, Perfumy, ~ZAPRASZAM~
Hej. Mam na wymiane Givenchy, Extravagance d'Amarige z 50 ml ok 15. Interesuje mnie Boss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
29.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!!
i calosc miss dior? cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a coś u mnie za miss dior charlie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kolezanko przeczytaj uważnie co ja napisałam w wątku !! "TYLKO ODLEWKI" ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no i ja chcę odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
8.BELISSA 20 tabletek [kartonik] 12.2009r Kąpiel: 20.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Truskawka ok. 1/4 z 100ml opakowanie dobre data ważnosci :01.2010r. / świetny ! super zapach 21.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Czarna porzeczka ok. 3/4 z 100,ml opakowanie idealne data ważności 03.2010r. / świetny!! super zapach! 22.BIELENDA POWITANIE Z AFRYKA [musujacy piasek] -NOWY /Odsypię/ 29.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!! 32.Under Twenty Dr Irena Eris [energizująco-roświetlający Tonik] opakowanie idealne [różowe]data ważności 23.03.2009r. / ślicznie pachnie ! ale jakos tak wyszlo ze nie używam ![]() 43.FRUTTINI -krem do ciała KOKOS&BANAN NOWY -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 44.MILKI BOTION -krem do ciała TRUSKAWKA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 45.ZIAJA -krem do ciala WANILIA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 35.AVON [tusz do rzes z błyszykiem do ust] ten kosmetyk nie był przez ze mnie czesto uzywywany moze z 3 razy napewno nie wiecej ! błyszczyk jest koloru jakby to opisac hmm.. iemny łosoś i ślicznie pachnie
![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
u ciebei podoba mi sie;
GUCCI rush -kilka psikniec 9.MISS DIOR CHERIE 15.Miracle ASTOR Mattitude [003] -fluid 5.CLINIQUE Superfit [09] -fluid 20.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Truskawka ok. 1/4 z 100ml opakowanie dobre data ważnosci :01.2010r. / świetny ! super zapach 21.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Czarna porzeczka ok. 3/4 z 100,ml opakowanie idealne data ważności 03.2010r. / świetny!! super zapach! 22.BIELENDA POWITANIE Z AFRYKA [musujacy piasek] -NOWY /Odsypię/ 27.EVELINE krem do stóp [SATYNOWE STOPY] 43.FRUTTINI -krem do ciała KOKOS&BANAN NOWY -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 6.ZIAJA TONIK DO DEMAKIJAZU -dwufazowy najlepiej napisz do mnei pw wtedy sie dogadmay ile ml itd.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
paletki za odlewkę miss dior charlie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
MISS DIOR CHERIE
29.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!! 43.FRUTTINI -krem do ciała KOKOS&BANAN NOWY -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc 44.MILKI BOTION -krem do ciała TRUSKAWKA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
A CHCESZ OBIE PALETKI CZY TYLKO JEDNĄ? [sorry za caps lock'a...nie chciało mi się pisa od nowa, więc zostawiłam
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ek-do-ust.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
spokojnie możesz mnie wykorystać -wszystko zależy tylko od wielkości odlewki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ile bys chciala ?? 10 ml ?wystarczy ? tylko musisz mi dac swoj pojemnik 10 ml
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=288806 NOWA DOKŁADKA!!!! ODPISUJCIE U MNIE!! ![]() Edytowane przez katarzyna0 Czas edycji: 2008-11-10 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a może kapkę wicej? ;D Pojemnik ci wyślę [jak będzie miał nieregularyn kształt , to odmierze wodą ze strzykawki ilość i zaznacze na flakonie, bo dopiero zamawiam puste atomizerki.]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ile bys chciala ?? ![]() moge dac 12 i oni ml wiecej ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za te kosmetyki:
17.Przyspieszacz opalania z EVELINE SUN CARE na plaze i do solarium B-KAROTEN MASŁA ze 150 ml 50 ml zostalo data waznosci 23.04.2009r. 21.Joanna [Natura- peeling myjący-wygładzający] Czarna porzeczka ok. 3/4 z 100,ml opakowanie idealne data ważności 03.2010r. / świetny!! super zapach! 22.BIELENDA POWITANIE Z AFRYKA [musujacy piasek] -NOWY /Odsypię/ 29.Emporio Armani Diamonds 50 ml. Body lotion nie używany!! 43.FRUTTINI -krem do ciała KOKOS&BANAN NOWY -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc
44.MILKI BOTION -krem do ciała TRUSKAWKA -odleje do innego pojemnika umowiona ilosc
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
\
napisz mi teraz dokladnie co ja wybralam u Ciebie a ja napisze co ty u mnie musisz mi przeslac pojemnik na perfumy .
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
46.ZIAJA TONIK DO DEMAKIJAZU -dwufazowy
31.UNDER 20 delikatny żel do mycia twarzy [nawilzajace proteiny ryżowe wygladzajacy wyciag z cytryn 2/3 z 200 ml 23.Ziaja [mleczko do ciała] Kokos -ok. 1/4 opakowania z 200ml , nakretka uszkodzona data ważności :04.2010 r. / cudowny ! świetnie nawilża i pachnie polecam ! sama kupie sobie jeszcze jeden!! coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ty u mnie wybrałaś 2 paletki błyszczyków z Oriflame'u.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
![]()
rezygnuje z wymianki
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
czyli chcesz jedną paletkę? Ten jasny nie jest biały. To taki bardzo jasny liliowy. Dat nie ma na opakowaniu,ale wyglądają ok [nie leżą u mnie długo]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
ok to ja Ci 5 ml miss dior a ty mi paletke z jasnym oko?? pozdrawiam ;*
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
raczej ok - tylko czekam na atomizerki, bo z allegro zamówiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.