![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Moj ciuszkowy debiut :D (dokładka)
Witam!
Przegladajac wasze wątki wpadłam na pomysł ze tez posiadam ciuszki którym mogłabym sie pozbuc bo ich nawet nie nosze. Takze przedstawie wam to co mam w zamian chetnie przygarnełabym jakąs spodniczke lub sukienke KATANKI STR.3 POST 73 Moje rzeczy:str 2 post 47 Bizuteria dołozona dzis (20.03), 18.03.2006 Mała dokładka str.2 post 39 ![]() 19.03.2006 Dokładka str. 2 post 39 i 47 zapraszam 1. Czarna spodniczka przed kolano z rozporkiem ![]() 2. Równiez czarna troszke dłuzsza niz pierwsza rozmiar 36, stan bardzo dobry 3. Biała bluzeczka z odkrytymi plecami i świetnym dekoldem rosciągliwa rozmiar 36 stan dobry 4. Cudny gorsecik, bardzo niepowtarzalny wykonczony koronką, krótki rozmiar M 5. Zielone spodnie ze sznuereczkami do ściagania nogawek rozmiar 36 rozciagliwe troszke, lekko sprane 6. Szary płaszczyk na wiosne, rekawek 3/4 długi gdzies do kolana jak dla mnie ![]() 7. Niebieska bluzeczka na ramiączkach firmy FISHBONE rozmiar z metki XS w dobrym stanie 8. Jeansowa ![]() 9. Jasne jeansy firmy REPORTER z kolekcji Funky girl rozmiar 28/34 ubrane kilka razy chetnie zamienie na jakies jeansy ale ciemne ![]() ![]() 10. Zielona bluzeczka z HOUSA rozmiar M rękawy lekko rozszerzone na dole, stan oceniam na dobry oddana ![]() 11. Srebrna torebeczka wieczorowa ślicznie sie mieni na łancuszku firmy TALLY WEIJL stan idealny zamienie na jakas wieksza torbe polecam ![]() czekam z niecierpliwoscia na wasze propozycje Edytowane przez emi338 Czas edycji: 2006-03-21 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moj ciuszkowy debiut :D
Witaj , podoba mi się gorsecik i biała bluzeczka bez pleców. Mój wątek to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102848
zobacz sobie i proszę odpisz w moim wątku, buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jaką długość i szerokość ma gorsecik?
Czy ewentualnie znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a wymiary gorseciku to w biuscie 45cm troche sie rozciaga długosc 30cm pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moj ciuszkowy debiut :D (dokładka)
podoba mi sie zielona bluzeczka hausa zapraszam do mnie
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moj ciuszkowy debiut :D (dokładka)
Cytat:
jesli Ci pasuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() znalazłam u Ciebie czarna sukienke dwuczęściowa jakie ona ma wymiary?? i co Ci sie spodobało u mnie ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Przepraszam za zaśmiecanie watku, ale chcialam jeszcze zaproponowac te sukienke, wyglada moze na duza ale to male s rozmiar 36 ja mam 155cm i waze 45kg tez nie jestem duza
![]() ![]() ![]() oto biala sukieneczka:
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cinkapooh oki zarezerwuje jestes pierwsza ale chodzi Ci o ta jeansowa??
u Ciebie podobaja mi sie wranglery... ale czy mogłabys pokazac zdjecie na Tobie? sukienka biała niestety nie w moim stylu. ale za biała bluzeczke mogłabym wziąsc tą czarną co mi tu wkleiłas |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
jeansy mi się podobają , zerknij do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=100035 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeansy CREATOR – stan bdb, bardzo dobry, niewielkie ślady noszenia w postaci niewielkich przetarć na dole nogawek,materiał elastyczny ,wymiary: pas: 36-7 cm(x2) , biodra 46cm (x2), długość nogawki od pasa 102 cm. jeansy nr 32 : biodra na wysokości konca zamka :46-7 (x2), pas 38 (x2) dlugosc od kroku 81 chetnie oddam Ci obie pary w razie czego, bo robie miejsce w szafach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam spodniczke ktora powinna byc dobra :ma w biodrach 48 ( x 2) czarna Amisu z wyszytym logo , stan idealny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.