![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
DOKŁADKA !!! 23.03.
Wszystkie rzeczy na 1 stronie 1) Biała koszulka z czarnymi nadrukami , rozmiar nie podany, ale myślę ,że to S/małe M, stan bardzo dobry 2) Czarna bluzka z rękawami z siateczki An`ge , rozmiar S ,naciąga się , stan bardzo dobry NIE MA - Hiacyntka się nia zajmie ![]() 3) Bluzka czekolaldowa Mexx z różowym wykończeniem rękawów i dołu , z przodu haft, , romiar z metki L, ale jest mniejsza ,szr w biście 42cm (x2), stan bardzo dobry NIE MA - Carrot się nię zajmie ![]() 4) Koszulka różowa : wymiary szer. w biuście 42 cm(x2) , długość 52cm Faktura: paseczki łączą się w „V” z przodu Jstan badzo dobry, żadnych śladów noszenia NIE MA własność Carrot 5) Koszulka ZARA ,kolor mniej intensywny niz na zdjęciu romiar z metki M, ale to raczej S, na życzenie podam wymiary, ,stan idealny. NIE MA leci do Babyface 6) Sweterek czekoladowy , rozmiar nie podany ,ale myślę, że to M, stan bardzo dobry NIE MA - Babyface 7) Bluzka w kolorach beżu i brązu - stan bardzo dobry ( jedyna wada to niewielka dziurka po odpruciu metki na podszewce) , Materiał to cos jakby siateczka, nie prześwituje dzięki wszytej podszewce z elastycznego materiału. Wymiary: szer. 37cm(x2) długość 57cm 8) Bluzka brązowa z "falą" przy dekolcie, rozmiar z metki S NIE MA 9) Bluzka koralowa , stan bardzo dobry, brak śladów noszenia, szyta „ze skosa” więc naciąga się na szerokość i długość. Wymiary: szer. 40 cm(x2) ,długość od ramienia 50 cm 10) Bluzka beżowa z bordowymi rękawami –stan bardzo dobry, żadnych oznak użytkowania, dokładne wymiary :szer. w biuście 37cm (x2) (naciąga się mocno), długość od ramienia do dołu 53cm , rękaw od ramienia 42 cm 11) Jeansy RAVEL ,nowe, rozmiar z metki L/33 , ale to raczej S/M , szer w pasie (obniżony) 38/9 cm (x2), biodra 48cm (x2) , długośc nogawki wewnatrz 81 cm, dlugosc całkowita 101cm 12) Czarna asymetryczna spódnica , romiar z metki M, ale jest mniejsza, stan idealny 13) Koszulka różowa , rozmiar z metki L ale jest to bardziej S , stan bardzo dobry NIE MA - Ishtar 14) Szara koszulka bez rękawków Zara, rozmiar S , metka odpruta bo drapała, stan dobry 15) Sweter bordowy , rozmiaru na metce nie ma, ale myslę, że to M 16) Szary golf BENETTON ,rozmiar z metki M, ( ale to rzaczej S) , stan bardzo dobry ( nie jest sprany, nie ma żadnych zmechaceń) , dokładne wymiary :szer. w biuście 41cm (x2) długość od ramienia 51cm, rękaw od ramienia 54cm, 100 %wełna 17) Stanik bordowy 75B 18) biały NIE MA 19) Jeansy CREATOR – stan bdb, bardzo dobry, niewielkie ślady noszenia w postaci niewielkich przetarć na dole nogawek,materiał elastyczny ,wymiary: pas: 36 cm(x2) , biodra 46cm (x2), długość nogawki od pasa 102 cm. 20) Balerinki beżowe z kokardką , rozmiar 37, stan dobry , ponieważ wewnątrz pod piętą jest wytarta wkładka, na zewnątrz prawie nie mają śladów noszenia (oprócz podeszw ![]() opisy dokładki : 21. Bluzka malinowa French Connection (FCUK) z haftem , rozmiar S, stan bardzo dobry nie ma , Babyface zabiera 22.Czarna bluzka na ramiączkach, dekold łódka, rozmiar S , rozciągliwy materiał , stan bardzo dobry NIE MA -Paulinaa 23. Beżowa bluzka, rozmiar S , ładnie się dopasowuje, stan bardzo dobry 24.Beżowy golfik , rozmiar S , stan bardzo dobry , nie jest zmechacony NIE MA , Babyface się nim zajmie ![]() 25. Spodnie jeansy białe ("brudna biel" , nie sa śnieżnobiałe) , rozmiar z metki L, ale to raczej M, ja mam 92-3 w biodrach i są dopasowane, na mniej będą w sam raz, biodrówki , materiał nieco się rozciąga, długość od kroku 78cm, pas 38cm (x2) -obnizony-Atoska się nimi zajmie ![]() 26. Sweterek w serek czekoladowy, rozmiar raczej S NIE MA -Aniser 27. Zielono szary t-shirt z jabłuszkiem , rozmiar S , ma wadę, maleńka dziurka przy metce na karku 28. Piękny malinowy golfik, super mięciutki, stan bardzo dobry , nie jest zmechacony, szer 38 cm, (x2) , długość 53, 54 cm 29. Biała bluzka Next , rozmiar L , ma małą wadę, maleńkie zaciągnięcie i maleńką plamkę NIE MA- Paulinaa 30. pasek czarny z Mrówki 31. Pasek biały 32. Jeansy, rozmiar 38 , rozciągają się 33. sweterek błękitny, rozmiar S/M ( nie ma metki, podaję tak na oko ![]() 34. Turkusowy piękny mięciutki szaliczek ![]() ![]() DOKŁADKA 14.03.2006 ![]() 35. Bluzka na jedno ramie , rozmiaru na metce brak 36. Turkusowy T-shirt , Noa Noa ,rozmiar z metki M , ale na S też jest dopasowany 37. Biała koszulka z motywem z przodu ,rozmiar S 38. Topik wiązany na szyi Orsay rozmiar S dokładka z 15.03.06 ![]() 39. pomaranczowa koszulka z motywem z przodu NOWA- oddam za coś bardzo bardzo specjalnego NIE MA - Justek 40. Satynowa piżamka 41. T-Shirt Atmosphere , kolor khakirozmiar 36 42. T-shirt atmosphere różowy , z cekinami i haftem , rozmiar S, oddam na cos szczególnego 43. Koszulka pudrowo rózowa MANGO , rozmiar S Szukam: końcówek perfum ,koszulki -bokserki , , jeansów, cienkich sweterków : wymienię się na wszystko co wpadnie mi w oko Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-24 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
cd...
Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-23 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
....
Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-17 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cd.....
Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-24 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
prosze o wymiarki 1 i 13
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hej prosze o rezerwacje tych rzeczy :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1140545512 bialy stanik http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1140545630 zajrzyj do mnie moze cos znajdziesz przynjamniej za stanik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
*** Bransoletka z cyrkoniami , nowa , w pudełeczku
*** kosmetyki : - błyszczyk Manhattan, prawie nowy - puder rozświetlający do ciała - podkład Avon Color Trend, ,kolor bisque - woda toaletowa Oriflame Eclipse 1/3 - 2 poczwórne cienie, Joko - nie ma - perfumy w sztyfcie treselle , Avon Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-16 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ale dziekuje ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
zdjęcia na mnie
![]() Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-03-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Baaaaaaaaaaaaalerinki
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Re: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
Znajdziesz cos u mnie za te balerinki
![]()
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli ona by była za brązową bluzkę czy za stanik ? W sumie jakbyś do niej dorzuciła coś : może jakis błyszczyk czy coś , to bym Ci oddała te 2 rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
prosze o wstępną rezerwacje http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1140545630 i luknij do mnie
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a ja a ja??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u Ciebie te 2 rzeczy :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1140545512 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1140545630 Przeszukaj raz jeszcze mój watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
W sumie to mam jeden błyszczyk na zbyciu. Kupiłam go na allegro ale mi niestety nie spasował... Jest to ,,Manhattan - Twist & Taste''. Sorki za kopie zdjątka ale nie dało się lepiej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie za:
b) Połyskliwy puder do ciała , 2 sztuki jedna nowa , druga otwarta ale nieużywana e) Błyszczyk Quick Pen Avon , Nowy, zafoliowany,kolor Violet crystal ???? ![]()
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Nowy wątek - nowe rzeczy!! Zapraszam !!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.