![]() |
#4891 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta Niełączenia - zaczynamy
Absta, hihi napewno dobrze ci zrobil wypad z kumpela
![]() ![]() no ja pod Wawkom mieszkam jakies 20 minutek pociagiem ![]() ![]() jade do domciu mame poprzytulac i mojego super-fajnego chrzesniaka wysciskac....ma 1.5 toku ![]() ![]()
#4892 |
Raczkowanie
|
kamelka jaką ty diete stosujesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Raczkowanie
|
ja stosuje nielaczenia....z tym ze unikam chleba, makaronu i ryzu.....
okroilam ja bardzo kalorycznie...bo jak robilam tylko nielaczenia to poprostu zamiast schudnac to przytalam, jedzenie wiecej niz 3 posilkow dziennie na mnie dziala tuczaco niestety... wiec.. 1. jem tylko 3 posilki dziennie 2. .nietykam oczywistych wegli.... 3. patrze na kalorycznosc. 4. po 18stej nietykam jedzenia(wylacznie herbatki i woda)
![]() ![]() 13.06.2009 ![]() ![]() Razem od 26.12.2003 ![]() ![]() Edytowane przez kamelka82 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
No właśnie na mnie niełączenia też nie działa;/ teraz jem tak
1 sniadanie 2 kroki chrupkiego pieczywa z warzywami 2 śnidanie 2 malej jablka obiad mięsko z grilla z surówka podwieczorek szklanka soku pomidorowego kolacja dwa pomidorki z malym jagusrtem myslisz że nie za dużo? staram sie nie przekroczyc 100 kalorii... |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Raczkowanie
|
chyba 1000 kalori a nie 100 bo to to by byla masakra a nie odchudzanie
![]() nie no 1000 to spokojnie, nawet wczesniej sie dziewczyny wypowiadaly ze aby 1200 nie przekroczyc to bedzie waga spadac... jak widac na kazdego co innego dziala Mimo ze mas 5 posilkow nie wyglada na to zebys ogulnie duzo jadla. ja jem tylko sniadanie obiad i kolacje... a powiedz mi czy pijesz duzo wody i herbat i o ktorej jjesz ostatni posilek?
#4896 |
Raczkowanie
|
Tak pije bardzo dużo wody ok2 l i herbatki zielone i przed snem melise a ostatni posiłek o 18
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Raczkowanie
|
nie wyglada..ale prawda jest taka ze zalezy z czym robisz mieso jak czy zmazysz czy gotujesz czy pieczesz czy dusisz czy surowak jest z majonezem czy z olejem i z jakich warzyw...takze ty jedna wiesz najlepiej ile kalori ladujesz do posilku
![]()
#4898 |
Raczkowanie
|
Ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Rozeznanie
|
Celinka, wiem o tej śmietanie, już nie będę
![]()
#4900 |
Raczkowanie
|
powodzenia perelka
![]() ![]()
#4901 |
Raczkowanie
|
A no mam taka nadzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Przyczajenie
|
Absta-wyszłam ze znajomą do knajpy. Wypiłam 3 piwka i byłam udziudziana
![]() Powinnam jeszcze 2 dni turbo dokończyć, ale dziś zrobię sobie ala wolne, czyli jem to co chcę, ale z zachowaniem 6 małych posiłków, a od jutra nową turę zacznę. ---Jaką turbo? Zdradz mi prosze. Zapytano mnie o wage i wzrost...171 cm, 87,9 wagi....sloniowa ... ![]() Zaczynam te diete, zaczynam i zaczac nie moge... Cholerka, motywacji mi brak i sprzeczne info znajduje...Raz ze dzien bialkami skonczyc trzeba,a raz ze weglami. Ze owoce mozna jesc jako przekaski, a raz ze jablka to wegle...Zgluplam calkiem.... ![]() ![]() Raz napisane jest ze wystarczy nie laczyc wegli z bialkami , najadac sie do syta i sie chudnie, a raz ze trzeba ograniczac porcje, do 100 kcal ,nie jesc po 18tej ( pracuje do 21!) ... Nie moge sie polapac w tej diecie nielaczenia. Czy ktoras z Was moze mi podac linki do rzetelnych informacji? albo mi ich udzielic...? ![]() Musze schudnac...czuje sie koszmarnie w swoim ciele wylewajacym sie ze spodni... Ratunku dziewczyny.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Raczkowanie
|
ABSTA ja mam pytanie czy stosowałas onz czy tylko turbo? Ile schudłas na nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zadomowienie
|
Bad4evar ja jadłam śniadanie węglowe np. o 8 rano,o 11 np. jabłko i o14 obiad to i tak miałam przerwę po jabłku 3 godz. tak jak powinno byc.
Węgle bardziej od rana,a od południa białko i kolacja białkowa. Ja oprócz tego,że nie łączyłam to ograniczałam kalorie.Nie mogłam się najadać do syta bo nie chudłam.Opierałam się na tym co pisał Hay a on kazał ograniczać kalorie. A tak w ogóle to gdzie się babeczki wszystkie podziały ![]()
#4905 |
Zadomowienie
|
Hej laseczki
![]() Celinka lepiej Ci już? Od razu piszę, bo potem zapomnę. Polecam bardzo film dziś na TVN o 22,30 "Plaga", oglądałam już kilka razy na prawdę warto. Mi dzień (oprócz bólu głowy) upłynął bardzo pozytywnie. Luuuzik na maxa ![]() Byliśmy u mojej siostry, mała się wybawiła z siostrzeńcem i padła po przyjeździe. Zadowolona, bo zajechałam do znajomej po jej zabawki (zostały jeszcze od przeprowadzki) i tak ma swoje małe krzesełko, fontannę piłek, wózek dla lali i całą masę gadżetów ![]() Co do mnie, to jestem w szoku. Na obiad miałam zjeść schabowego z surówką, ale dałam radę tylko pół tego, co miałam na talerzu, resztę odstawiłam ![]() ![]() ![]() ![]() bad4ever Jest tak jak piszesz, wszędzie są rozbieżności w opisach niełączenia. Ogólnie trzeba samemu swój złoty środek wybrać. Dzień najlepiej białkami zakończyć (np. serek wiejski), słodkie owoce należą do węgli, a kwaśne itp do białek. Owoce z resztą najlepiej jest jeść do południa. Co do ograniczania kalorii, to zależy u kogo. Moja znajoma startowała z niełączeniem z ponad 100kg i bardzo ładnie chudła, chociaż jadła ile chciała. Inne dziewczyny ograniczają do 1200 kcal i dopiero wtedy chudną. Spróbuj na razie normalnie, bez liczenia. Pamiętaj, że najlepiej jest jeść 4-6 małych posiłków dziennie, no i pić ok 2 litrów wody, więcej na pewno też nie zaszkodzi. Jeśli do tej pory jadłaś inaczej, to tylko od zmiany tych zasad, co do jedzenia powinna Ci się waga ruszyć. Co do turbo, to tu jest link do wątku na wizażu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331993 A samą dietę można w necie znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Moja droga, pytałaś już mnie o to na pw, więc albo sobie jaja ze mnie robisz, albo nie wiem co...
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
Absta co z Tobą
![]() A mnie już lepiej ![]() ![]() Przełączyłam na film i oglądam,ale nie wiem czy skończę bo lulki mi się zachciało ![]() No i muszę się pożegnać,bo muszę użyczyć dziecku laptopa .Paaa
Cel ![]() był,ale chwilowo się zmył ![]() Edytowane przez celina4 Czas edycji: 2009-11-11 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zadomowienie
|
Film na prawdę polecam
![]() To Ty kobito nie dźwigaj!!! Chociaż wiem, że to czasem nie możliwe, takie życie, prawda? No to miłej nocki, ja jeszcze sobie posiedzę.
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-11 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Raczkowanie
|
hej kobitki
u mnie narazie bezdietkowo, chcoaz za to moj tz wprowadzil dla siebie diete i powiem wam ze chudnie. oczywsice ja dalej mowie ze nic nie widac zeby go motywowac, ale wczoraj zalozyl jeansy sprzed kilku lat heheh no i juz wie ze sciemniam ![]() ![]() Ja mialam dzis wolne i oczywiscie szalenstwo zakupowe mnie dopadlo. az sie boje tyle kasy wydalam. przeczytalam ostatnio na forum dla kulturystow, ze im mniej sie je tym bardziej spowalnia sie metabolizm a co za tym idzie chudniecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zadomowienie
|
A co Ty się tak rzadko odzywasz koleżanko??? Hęęę ????
![]() Meldować się tu codziennie ![]() No to jak się facet wziął, to może i Ciebie zmotywuje ![]()
#4910 |
Raczkowanie
|
aaaa tak jakos, nie dietkuje wiec tylko was podczytuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zadomowienie
|
No to trzeba się i dietkować i odzywać
![]() Ja na dziś już kończę urzędowanie, bo i film się kończy, a już dawno powinnam spać. Do jutra drogie kobietki i miłej nocki wsiem życzę ![]() Witam w sumie nie z rana ![]() ![]() Zaczynam dziś 2 turę turbo, bym jeszcze dziś sobie pofolgowała, ale skoro pierwszej nie dokończyłam, to lepiej nie ryzykować ![]() No i w sumie nie mam o czym pisać ![]()
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-12 o 08:07 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Raczkowanie
|
dziendoberek kochaniutkie
![]() oh leticia gratulejszyn dla twojego mena ![]() ![]() moj tesh ostatnio zgubil troche bo widac ze jush pasek do jeansow zaklada bo mu odstaja w pasie....i bardzo dobrze, jeszcze musi sie dobrze nastawic i zacznie cwiczyc , ale chyba latwiej mu to pojdzie jak ja bede w PL ![]() ja dzis kolejny dzinek bardzo pozytywnie....spodnie zaczynaja na mnie nie tylko byc luzne ale jush wisza...hihihi, tak to i sie podoba ![]() sloneczko swieci pieeeeknie, i nawet jest o dziwo cieplo bo +7 stopni a ma byc +13 ![]() a na obiadek do pracy wzielam dzis gotowane warzywka marchewka,groszek,kalafio r,brokul do tego posekana cebulka i zolta papryka z oliwa z oliwek + pol lyzki majonezu ![]() ![]() ![]() swoja droga zawsze marzylam o tym zeby widziec jedzenie jako paliwo dla ciala, wtedy moze bym sie tak nie utuczyla, a tak..niestety ..porpostu uwielbiam dobre jedzenie ![]()
#4913 |
Zadomowienie
|
Ja też się meldować
![]() U mnie dziś ma być @to taka jestem jakaś do ![]() Absta tylko dociągnij do końca tą drugą turę bo Ci fajnie waga leci. Kamelka zaraz będziesz garderobę wymieniać ![]() Miłego dietkowania ![]()
#4914 |
Zadomowienie
|
Celinko na pewno dociągnę, potem jeszcze jedna tura i jeśli pójdzie tak dobrze, jak teraz, to potem tylko ćwiczenia i utrzymywanie wagi
![]() ![]() Podziwiam, bo ja nie dałabym radę w pierwszy dzień @ na aerobik iść, twarda babka jesteś... Kamelka, może to dziwnie zabrzmi, ale cieszę się, z tego, co piszesz o swoich spodniach ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam, czy będzie dziś szkolenie, bo nam facet zapomniał powiedzieć... Mam kupę materiałów do nauczenia się... Trzeba brać się za robotę, żeby robotę dostać ![]() Miłego dnia kobietki!!!
#4915 |
Rozeznanie
|
Hej Babki
![]() Ja dziś byłam na zakupach, i płaciłam rachunki ![]() ![]() Muszę poszukać jakiejś porządnej roboty ![]() Absta jak ja Ci zazdroszczę tych postępów ![]() ![]() ![]() A jak 8 min? Odkurzyłaś twister???? Celina jak zwykle twarda jesteś, normalnie ideał, mało jesz, ostro ćwiczysz. Szacun ![]() Leticia mój TŻ tesh się wziął za ćw, chce trochę przypakować przed ślubem ![]() ![]() Kamelka Smaczniutkie masz dzisiaj papu, szkoda ,że na razie nie mogę takich rzeczy ![]()
#4916 |
Zadomowienie
|
Absta pisałam,że @ ma być dzisiaj,a jeszcze niema
![]() ![]()
#4917 |
Raczkowanie
|
Kasia_05 cwicz cwicz. i dietuj sie dietuj.....napewno bedziesz przepieknie wygladac w sukni slubnej....
![]() ![]()
![]() ![]() 13.06.2009 ![]() ![]() Razem od 26.12.2003 ![]() ![]() Edytowane przez kamelka82 Czas edycji: 2009-11-12 o 12:44 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Rozeznanie
|
Kamelka mam nadzieję że na Dukanie mi się uda, w miarę sensowna ta dieta
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Absta a czemu zrezygnowałaś z Dukana? Bo chyba się troszkę zgapiłam i nie wiem.Przeglądałam wątek wstecz i widze że nie tylko ja jestem taka "sprytna" i zaczynam odchudzanie z Dukanem od @ .Poza tym, to jestesmy podobnego wzrostu ![]()
#4919 |
Zadomowienie
|
No laseczki ja sobie po ćwiczyłam
![]() ![]() Teraz jestem głodna zjadłam jogurcik naturalny,ale na tym się nie skończy ![]() A Wy co tam porabiacie ![]()
#4920 |
Zadomowienie
|
Kasiu
![]() Na twisterze całe 5 min dałam rady, dopóki całkiem kolka mnie nie wykończyła ![]() Mam nadzieję, że się zmuszę do 8min ![]() Celinka, no i jak tam @? Był wredny, czy dał jeszcze poćwiczyć? O już mi odpisałaś ![]() No to widzisz go jaka wredota? Ehhh te @!!! ![]() Ja niedawno wróciłam ze sklepu, wcześniej lulułam małą, a teraz na razie siedzę i myślę, co robić ![]() No i czekam aż ktoś odpowie, a tu ciiiiisza ![]() Siedzę i materiały do pracy przyswajam. Dużo tego...
11.03. - 67,5 Cel I: 62 Cel II:56 Edytowane przez absta Czas edycji: 2009-11-12 o 20:56 Powód: dopis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.