![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: porządki w kosmetyczce
Cytat:
wzielabym wiec te 2 rzezcy od Ciebie czyli lańcuszek i komplecik rózowo-biały, chyba ze masz jeszcze jakies perfumki? i co bys chciala za to ? aha jezli chodzi o cienie to zrobie fotki i postaram sie wstawić do watku jeszcze dzis |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
najbardziej zależy mi na tym Dermablendzie, ale że jest drogi, więc mogę się zgodzić na opcję że tylko on za łańcuszek i komplecik
![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
kurcze tyle ze ten dermablend chciała tez dominika i jeszcze sie zastanawia, wiec dam znaka później, plis przypomnij sie np. pojutrze jezeli bym nie odpisywala, a jezeli chodzi o zdjecia to w oswietleniu sztucznym kolory calkowicie inaczej wygladaja-zrobilam teraz pare fot ale to bez sensu, więc musze sie wstrzymac do weekendu jak nie bede musiała lecieć do roboty i w ciagu dnia przy okienku zrobie zdjecia wszystkim kosmetykom
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
jasne, przypomnę się w razie potrzeby
![]() mam też inne rzeczy na oku (jak chociaż Olay), więc w razie ewentualnego oddania Dominice dermablendu, znajdę coś zastępczego prawdopodobnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, sorki, za zamieszanie ale jednak interesowałby mnie odcień nr41 ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Przepraszam za opóźnienie, weszłam na twój watek kolczykowy i bardzo podobaja mi sie 11)Z czerwonymi kamieniami półszlachetnymi, zakupione kiedyś na allegro, elementy metalowe srebrne lub posrebrzane, dł.: 5,5cm
12)Kolczyki-koła, śr. 6,5cm, kupiłam je parę miesięcy temu w H&M, oddasz je za ten creme puff? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
ok to poczekam az wyjasnisz sprawe kół, nie spiesz mi sie, kolory zielonego nie lubię za bardzo. tylko plis przypomnij sie, nie opanowałam jeszcze jak tu sie poruszac troche to wszystko nieprzejzyste jest, a jak wiele osób jest na watku to w ogóle bajzel się robi, plis przyponij się pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Juz jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdr ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
Witaj znajdziesz cos u mnie? odp prosze u mnie.
pozdrawiam Ola
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
czyli Dermablend
za 5. Komplet różowo biały 8. Łańcuszek w kolorze złotym 1. Kolczyki perełki z 3 kryształkami, chyba z Avonu, ale nie jestem pewna 2. Bardzo podobny stylowo do powyższych kolczyków wisiorek. dobrze rozumiem? jeśli o mnie chodzi, może być. bardzo mi zależy na wypróbowaniu tego Dermablendu, a zgadzam się, że jest drogi, więc mi pasuje taka wymiana. jeśli wszystko Ci pasuje i zgadzasz się na wymianę to podeślij mi na Prywatną Wiadomość swój adres i wtedy już przez PW będziemy się kontaktowały ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Maybeline dream Mouse shimmer 02 champagne 7 ml użyty 2 razy kupiony miesiąc temu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj, Minęło już trochę czasu, ale jeśli nadal byłabyś zainteresowana wymianka to sie zgłaszam. ![]() Tobie podobały się: 12)Kolczyki-koła 11)Z czerwonymi kamieniami półszlachetnymi mleczko Nivea Swiss O’Par - Witaminowe kuracje do włosów A ja chciałbym się wymienić na: Max factor creme puff nr41 Jesteś nadal zainteresowana wymianką? ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
COS ZA Avene Ystheal + krem przeciwzmazszczkowy poj 30 ml została połowa
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej czyz najdziesz cos u mnie za:
Sensique glamour palette trendy colour-paletka 4 cieni (jaśniutki złotawy i jaśniutki różowawy, brąz i fiolet-wszystkie perłowe) nr 103 10gram kupione 3-me temu zostało 3/4 opakowania a nawet więcej Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Pierre Rene dream shine błyszczyk powiększający usta 9ml numer 03 róż zgaszony kupiony 1 tydzień temu zostalo 3/4 opakowania lub więcej La Roche-Posay Hydraphase-krem nawilzajacy do cery mieszanej i normalnej poj 50 ml zostałook 40ml Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Lirene dermoprogram 200 ml mleczko matujące cera tłusta i mieszana użyte 2 razy termin ważności do 23 08 2010 Essence Quattro eyeshadow cienie kolor 01 jasny perłowy, jasny róż, brąz, miedź 8 gram użyte 1 raz kupione miesiąc temu Essence bronzing pearls kolor 02 15gram, użyte kilka razy kupione miesiąc temu no ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
Avene Ystheal + krem przeciwzmazszczkowy poj 30 ml została połowa la Roche-Posay Active c krem z wit. cdo cery mieszanej i normalnej 30 ml zostało ok 10-15 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.