![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Polecam parę fajnych ubrań na wymianę! :)
ładniutka
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1141252649 moze cos u mnie za bluzeczke? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1369911
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perfumove love
|
!!! DOKłADECZKA !!!
1. Beżowe szorty na lato, styl safari. Dwie kieszonki z przodu, jedna z boku i dwie imitacji kieszonek z tyłu. Parciany regulowany paseczek. Rozmiar na metce to M, ale chyba lepsze będą na S lub małe M. Stan bardzo dobry (wystarczy wrzucić do pralki i będą jak nowe ![]() 2. Dżinsy, lekki stretch, rozmiar 36. W kolorze stonowanego "blue" ![]() 3. Czarna dopasowana bluzeczka na lato, z motywem "gazetowym" z przodu. Firmy Angie, rozmiar S (na XS też spokojnie będzie dobra). Stan bardzo dobry. 4. Delikatna śliczna bluzeczka z lejącego się materiału, wiązana na szyi. W odcieniach czerwieni i bordo, ze złotymi drobinkami. Rozmiar S, stan bardzo dobry (miałam ją na sobie tylko dwa razy). NIEAKTUALNE 5. Kolorowe body na aerobic lub do siłowni (lepiej łączyć ze spodniami rzecz jasna ![]() ![]() 6. Zielona bluzeczka, z cekinkami oraz lekko bufiastymi rękawkami (baaardzo modnymi w zbliżającym się sezonie letnim). Rozmiar S, stan idealny. Oddam tylko za coś niepowtarzalnego (będę bardzo wybredna ![]() JUż NIEBAWEM KOLEJNA DOKłADKA ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2006-05-22 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1141252649 jakie są wymiarki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
perfumove love
|
Cytat:
nutella, podobają mi się bojówki, tylko nie jestem pewna czy nie będą za szerokie w biodrach... Bo ja noszę takie typowe 36 jeśli chodzi o dolną część ciała (max 90cm biodra). Bluzeczka ma w biuście 36cm*2, bez rozciągania (a jest rozciągliwa). Na metce podany rozm.M, ale na S też bardzo dobrze się układa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
tak to piótka, sa nowe, bluzka atłasowa, chodzi Ci o te z rozszerzanymi rekawami? czarna ? jezeli tak to jest w dobrym stanie, chilam w niej moze 6-10 razy nawet nie pamietam , ale chodze sporadycznie i bardzo krotko. I napisz prosze co chcialabys za te bluzeczke rozowa i czy na małe S pasowalaby?
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A poza bluzeczką nic mi się wiecej nie spodobało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() mnie rowniez spodobala sie ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1141252649 zajrzyj do mnie, moze tez ci sie cos spodoba ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
perfumove love
|
SUPER sukienka! glany! spódniczka golf PIERŚCIONEK, rozm.S :)
UWAGA! dokładka !!! NOWE NOWE NOWE
1. Śliczna delikatna sukienka w odcieniach czerwieni, z dekoltem "woda" i dłuższym tyłem. Rozmiar S. W idealnym stanie, oddam za coś extra ![]() 2. Zielony golfik, rozmiar S/M, mięciutki i nie gruby. Fajny pod żakiet. Stan bardzo dobry. 3. Czarna bluzko-kamizelka, rozciągliwa, na guziczki. Rozmiar na oko 38-40. Stan bardzo dobry. 4. Bluzo-koszulka z krótkim rękawem i kapturem, cienka, dobra na narzucenie na np czarną bluzie z długim rękawem. Grunge style. Kolor grafit / szarość / z lekkim dodatkiem granatu (ciężko określić). Zdjęcie jest naświetlone, w rzeczywistości bluzka nie ma żadnych przebarwień i jest w dobrym stanie. Firma B-Young, rozmiar M. 5. Czarny delikatny staniczek 75B, nie usztywniany, wykończony koronką. Jego stan oceniam jako dobry. 6. Biały atłasowy staniczek, delikatny, śliczny. Rozmiar z metki 70B, wg mnie na 75B też powinien być OK. Był jedynie mierzony, jest w bardzo dobrym stanie. NOWE DOKłADKI WKRóTCE !!! ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2006-05-22 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
perfumove love
|
zanecia, podobają mi się jedynie majtusie. może masz coś nowego do dorzucenia?
![]() nutella, no trudno ![]() cinkapooh, twój wątek ciągle oglądam. podoba mi się ta czarna bluzka o której wspominałam (mogłabyś porobić dodatkowe zdjęcia? może w lepszym świetle?), mogłabym się wymienić na różową, bo w sumie i tak nie mam na nią pomysłu a jest fajna (wiesz, na mete jest napisane że to rozm.M, ale ja noszę S i też wyglądała dobrze. Mogę wrzucić Ci dodatkowe fotki na maila jeśli chcesz, zobaczysz jak bluzeczka wygląda na kimś kto nosi S ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
bylabym bardzo wdzieczna za dodatkowe fotki
ja postaram sie , ale mam dupiaty aparat ![]() dziecina_pooh@interia.pl dziekuje z gory za fotki ;*
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się sweterek i bluzka w czerwono-czarne paski. Znajdziesz coś u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101863
![]() |
#22 |
perfumove love
|
DOKŁADKA! sukienka glany golf pierścionek staniki POLECAM!
Uwaga!!! DOKłADKA CIUSZKóW!!!
1. szare spódnico-spodnie, melanż, rozmiar S/M (zdecydowanie lepiej wyglądają na S). Krótkie, fajnie wyglądają do grubych czarnych rajstop i kozaczków lub glanów. Składają się z krociutkich spodenek i doszytej do nich spódniczki. Świetne na wiosnę Stan bardzo dobry- (ten minus ze względu na to, że były używane ). 2. Bluzeczka Fishbone, z delikatnego, lejącego się materiału. Kolory jak widać na zdjęciu, u szyi wiązany jakby krawacik. Bardzo ładna. Rozmiar S/M (na metce jest M, ale ja noszę S i była w sam raz). Włożona kilka razy, stan idealny! - NIEAKTUALNE 3. Krótki sweterek DALLAS, rozmiar z metki to M, moim zdaniem lepszy na S. Włożony dwa razy, jest w idealnym stanie. - NIEAKTUALNE 4. Bluzeczka z półgolfikiem, kolor liliowo-bzowy (jasny fiolecik ). Przywieziona z Amsterdamu. Leciutka, fajna pod marynarke. Rozmiar M (jak wyżej - na S też jest OK). Oddam za cokolwiek. 5. Zielony porcelanowy SMOK, figurka do "ubarwienia" pokoju. Fajny na prezent ![]() 6. Czerwona bluzeczka, a la gorset. Z fajnego, mięciutkiego materiału. Od spodu jakby wszyta czarna bluzeczka. Wygląda bardzo efektownie. Mnie niestety nie pasuje (z wymianki), może ktoś inny reflektuje? ![]() KOLEJNE DOKłADKI WKRóTCE !!! Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2006-05-22 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
to cekam na fotki na mailu, a co do moich fotek to ciagle sie staram,ale albo aparat umrze albo sie popsuje, kurde nie ma stabilizatora i wychodza taki dupiate foty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() glownie mi zalezy na sweterku, wiec za sama bluzke to nie jestem chetna, moge z niej zrezygnowac ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
DOKLADKA !!! "KILKA" DROBNYCH RZECZY + TOREBKI
1. Okulary czarne, okulary niebieskie w grubej oprawce. 2. Czarna aksamitka na szyję, regulowana szerokość. Można do niej doczepić jakąś zawieszkę. 3. Pierścionek duży z kulkami i kamieniem AGAT (podobno ). 4. Gruba bransoletka. 5. Ozdobna gumka do włosów, z koralików w kolorze jasnego eleganckiego złota. 6. Cieniutki srebrny pierścionek z malutkimi srebrnymi kwiatuszkami na przodzie. Bardzo delikatny i śliczny. 7. Zawieszki - 5 różnych serduszek, chłopiec z dziewczynką, różyczka, słoneczko, złoty znak zodiaku Byk, pentagram. 8. Duży pierścionek ze słoniem kupiony na targu w Amsterdamie. 9. Duża czerwona torba (czerwień jest ładna, klasyczna, nie wpada w żaden różowy odcień jaki jest na zdjęciu). Zawiera aż 9 kieszeni różnej wielkości! Jedynym mankamentem jest to, że jeden szew się zaczął pruć, myślę że zwykłą maszyną da się to naprawić. 10. Dżinsowa torebka w stylu hippisowskim, na długim pasku. Górny zamek do wymiany. 11. Dżinsowa torebeczka z czerwonymi skórzanymi wstawkami. Wystarczy ją uprać i będzie jak nowa. Bardzo stylowa, dobrze się nosi. 12. Sztruksowa torebka Goth, lekko wytarta (w miejsce wytarcia można coś naszyć lub przypiąć fajny znaczek), ale może jeszcze komuś się przyda ![]() 13. Torebeczka do ręki, nie używana, jeszcze z metką. Prezent z USA. Brązowa, wygląda na ekologiczną skórkę, złote elementy, możliwość doczepienia długiego paska. Od spodu dodatkowa kieszeń na kosmetyki, z lusterkiem! ![]() OBSERWUJ WąTEK, CO JAKIś CZAS ROBIę DOKłADKI ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2006-05-22 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
kurcze bluzka ladna, ale obawiam sie ze bedzie na mnie wisiec
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1141488710 szukam portwelika tez takiego malego z taka mala "szybka" na dowod. I to wszystko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
perfumove love
|
okej, pomyślę. w razie czego zarezerwuję go narazie dla ciebie
![]() a co do portfela - wiem o co Ci chodzi, ale mała rada - nigdy nie noś dokumentów w portfelu. z doświadczenia wiem, że strata paru złotych (ekhem ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.