|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
pasek-apaszka-szaliczek
Jak niebanalnie zestawiac jedwabne paski podobne do tych na zdjeciach? Na pewno mozna je nosic inaczej niz tylko ze spodniami, moze macie jakies pomysly? Mam na przyklad podobna sukieneczke i zolty jedwabny paseczek, ale brakuje mi inspiracji...
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: pasek-apaszka-szaliczek
Dziewczyny, podpowiedzcie cos...
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zawiązać na szyji... przekładająć jeden koniec na plecy, drugi z przodu albo oba z przodu... W pasie już wiesz... może kokardę
|
|
|
|
|
#4 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
...albo oba końce do tyłu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, dzieki za odpowiedzi. W sumie mialam wlasnie taka wizje jak Wilczyca, ale potem ktos mi powiedzial, ze wyglada to dziwnie, a zolty kolor do czarnego nie pasuje. Zaczelam sie przygladac w lustrze i juz sama sie nie moglam zdecydowac... Apaszeczka jest zolta w szare i zielone kwiaty - wzory, do tego mam torebeczke w taki sam wzor z drewniana raczka.
|
|
#6 |
|
okrutnica jakaś... |
Nie zgadzam się z tym absolutnie |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
No jeśli żółty nie pasuje do czarnego to biedne osy mają problem
. Ja mam taki sprawdzony sposób, którego nauczyła mnie mama, jeśli nie mam pewności, czy np do zieleni pasuje fiolet, do czerwieni zieleń itp..po prostu patrzę na kwiaty i ich barwy. A żółto-czarna kompozycja moim zdaniem jest śliczna![]() Pozdrowionka .P.S Sama mam fioła na punkcie apaszek i przeróżnych szali ,
|
|
|
|
|
#8 |
|
okrutnica jakaś... |
"No jeśli żółty nie pasuje do czarnego to biedne osy mają problem
vaniljA |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Mysle, ze takie szaliczki - paseczki sa oryginalnym dodatkirm, za pomoca ktorego mozna wiele ciuszkow urozmaicic. Ostatnio kupilam tez bialo czarny w grochy i teraz kombinuje z czym i jak to zestawic
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

. Ja mam taki sprawdzony sposób, którego nauczyła mnie mama, jeśli nie mam pewności, czy np do zieleni pasuje fiolet, do czerwieni zieleń itp..po prostu patrzę na kwiaty
i ich barwy. A żółto-czarna kompozycja moim zdaniem jest śliczna